Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüyam canım halledeceğiz hemen eşimde bende netsiz çok duramayız:)))
ilk işimiz olacak şeker
nunukum mersi bebekimmmmmmm
nasılsın canım keyifler iyidir inşaallahhh
az dışarı çıkacağız nazla işimiz var elifide almadan halledelimde sonra devam ederim kaldığım yerden
muckkk şekerlerrrr şimdilik ben kaçarrrrrrrrrrrr

Merhabalar herkese
Gecmişi cok okuyamadım ama minik tasınıyo galiba kolay gelsin zordur bu işler
Hasta olanlara gecmiş olsun
Bizimde basımıza geleni somayın
Zeynep koltukta hoplayıp zıplarken düstü kafasını sandalyeye carptı 3 dikiş attılarakannehirakannehir
Verilmis sadakamız varmıs buna sükür ama bizi cok korkuttu
Hic yerlerinde duramıyorlar havalardan herhalde
Günlük dısarıda cıkarıyorum ama görünmez kaza
Neyse hepiniz kendinize iyi bakın
Havalar ısınalı pek giremiyorum
Dısarı cıkmak istiyo cocuklar
Hoscakalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun kızına canım
çok dikkatli olmak gerek ama çocukları kontrol etmekte zor valla
allah esirgesin hepsini:Saruboceq:

merhaba hanımlar
bugün hamaratlığım tuttu erkenden evi süpürdüm balkonları yıkadım.mutfağı hallettim
işlerimi bitirdim sayılır.gerçi ev işi bitmez ya neysekaydirigubbakcemile3
herkesi iyidir umarım
öptüm kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah işleri halletmiş hamarat arkadaşım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsunnn canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah korumuş meleğimizi
oluyor böle durumlar canım çocuklar küçükkken rabbim beterinden korusunn inş:Saruboceq::Saruboceq:
kolay gelsin miniğimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sıkkın benimde bugün bir iş yapmadım okey oynayaccağım nette biraz kafam dağılsın görüşmek üzere öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar canlarım herkese
güzel bir gün diliyorum
bugün evi bırak dışarda dünya kadar işim var pazarı muhtarı koltukcusu derken koşturacağım bir iki vedalaşma komşu gitmesi akşama yemek de yok
yarın öğleden sonra eşim izin alacak kendi odasındaki elektronikleri tvyi o halledecek başkada işim kalmadı inşaallah:))
zeynom canım sağolsın bitanem
sizlerede geçmiş olsun canım allah korumuş vallahi öp benim için meleğini canım
kamilem bitanem noldu sana
sıkma canını bebekim yaaa boşver bak ben sıktım sıktım noldu geçen sıkkın günlerime olan oldu kader yine kendi yoluna koyuyor herşeyi
herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrr

günaydın herkese minigim kjolay gelsin cnm..
benimde pazarım var bugun sonra saçlarımı kestircem bugun bizim nikah yıldönümümüz...

selamlar kızlar...benimde eşim evde oğluşumu da aldık hava güzel biraz dolaştık geldik.gülzeynom geçmiş olsun canım allah korumuş yinede...miniğim kolay gelsin canım çabuk yerleş evine hemen gel unutma bizi...olumunekankayizsmile
öpüldünüzopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
bugün benim kocişde evde izin günü ama kızlar okulda olduğu için bir yere çıkamıyoruzmafoldumben
miniğim kolay gelsin sana canım.
kamilem canını sıkma boşver herşey olacağına varıyo biz ancak canımızı sıktığımızla kalıyoruzakannehirbiraz vurdumduymaz olmakta fayda var canımyerimseniben
öptüm herkesia.s.a.s.

günaydın uzun bir aradan sonra ben geldim nasılsınız
biraz ayrı kaldım sizlerden kafamı toparlayıp mesaj yazamıyodum yazıp yazıp sildim hep bende bir süre ayrı kalmak istedim.
kübrayı göz için kontrole götürdük dr çok güzel ilerleme var dedi.çoook sevindim.
dünde EEG çekildi onun stresi var şimdi üstümde inş sonuçlar iyi çıkar.diğer ikisi güzeldi ama kendime söz geçiremiyorum illa takıyorum kafaya.
1 nisanda da annem anju olcak,bugün temizliğe gitcem anneme
görümceme kocası boşanma davası açmış.boşanmaya gerekçe olarak bir e bin katmış.eşim çok üzülüyo.bugün avukatla konuşmaya gidecekler bakalım.
yani hayat bizde böyle biraz zorlu bi şekilde devam ediyo.

fazla geriye gitmedim ama şöyle bi göz attım topiğe
miniğim taşınıyormuşsun hayırlı olsun,kolay gelsin canım.rabbim en kısa zamanda kendi evinizde oturmayı kısmet etsin
zeynom bu kadarla geçmiş olsun canım,rabbim beterinden saklasın.olmasa iyi ama çocuklar düşe kalka büyüyüyolar.
begocum,mentalist sizede geçmiş olsun canlarım.
sevvalcim kızlar nasıl oldu?
kamilem hayırdır senin canın neye sıkıldı,hiç bi şeyi kafaya takmaya değmez aslında ama bende çok takıyorum herşeyi sonra olan bize oluyo.genç yaşta hastalık sahibi olduk.
belinaycım ev konusu halolmuş.oğlunda iyiymiş senin adınada çok sevindim
topiğimizdeki diğer arkadaşlar tek tek isim saymıyayım hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
geçmiş olsun kızına canım
çok dikkatli olmak gerek ama çocukları kontrol etmekte zor valla
allah esirgesin hepsini:Saruboceq:

Hayırlı cumalar hepinize
Tesekkür ederim kızlar sagolun ilginiz için zeynep iyi masallah unuttu düsüğünüde basladsı bile yaramazlıklarınakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt pazartesi dikiş alınacak bakalım

merhaba hanımlar nasılsınız
betülcüm hoşgeldin arayı çok açtın canım artık hep bekleriz ihmal etme biziyerimseniben
kızın için sevindim canım
cumanız mübarek olsun şekerler
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktan

selam herkeslere kübrabetul gecmis olsun canimallah yardimcisi olsun insallah annenin
canim kübraninda sonuclari iyi cikar insallah duamiz seninle tatlim öpüyorum canim takma fazla kafana:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…