- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.821
Hoşbuldum canım bende iyiim sağol,Kübra'yı gönderdim,Betül yatak keyfi yapıyo bende ps başındayım:)
ben geldimmmmm... tabi siz beni çoktan unutmuşsunuzdur... var mı bakayım hatırlayan...
nasılsınız hanımlar... prensesler nasıl bakalım...
selamlar.. benimde iki kızım var.. aranzıa alırmısınzı benide??
ii geceler boncuğum hasta doktordan geldik az önce nöbetteyim
ateşi var enfeksiyon varmış
sağ yanağı komple kırmızı
uyuyamıyor inliyorr
offfff
hoşgeldin aramıza canım...kızlarını allah bağışlasın...[/QUOteşk ederim canım.. hoşbuldum.. büyük kızıım 13 yaşıdna.. küçükde 11. ayının içinde.. zorlu bir dönemcöçteyim.. büyük kızım ergenlikte ötekide büyüme aşamsında yoruyorlar.. ama iyiki varlar:))
maibeyazcım bak seni demekki bizim topikten hatırlıyormuşum...kaydirigubbakcemile5
şimdi nasıl odlu kuzucuk saadetcim bebekler hasta olmasında başka bişi istemiyoruz yaaii geceler boncuğum hasta doktordan geldik az önce nöbetteyim
ateşi var enfeksiyon varmış
sağ yanağı komple kırmızı
uyuyamıyor inliyorr
offfff
hmm anladım cnm hep kızlar gitmez oğluşlarda gitsin cnm istemeye felan gidilsin bende kızımı vermicen gelen buraya gelsin onunki canda bizimki patlıcanmıdelikafaduldenherkese selamlar...bende oğlumu uyutuyorum ama son ses müzikle uyuyor sıpa geceleri bile son ses açıyoruz müziği komşulara da söyledim sakın kapıya gelmeyin bertuğu uyutuyoruz diyekaydirigubbakcemile3
kamilem leptopun olmuş canım gözünaydınkaydirigubbakcemile2minikle konuşursan selam söylersin canım...
siremim geçmiş olsun canım onlar hasta olunca insan uyuyamıyor nöbet tutuyoruz.:ecrin_bebek:
kübracım geçmiş olsun annene canım...
nisa nurum şevval benim oğlumu iç güveysi alıcak sanırım...ben nasıl kıyıp vericeksemaklinialirimsmile
hoşgeldin cnm nasıl kuzucuklarselamlar.. benimde iki kızım var.. aranzıa alırmısınzı benide??
günaydın hekeze mutlu günler dün işlerim vardı giremedim topiğe nasılsınız meleklerim nasıl?
bugün anneme gitcem,yarın anju olcak.1 hafta kadar gider gelirim.
kamilem leptopun yapılmış gözün aydın bende sevindim canım.
minikten selam getirmişsin aleyküm selam canım.allah yardımcısı olsun,önceki gün bende konuşmuştum.tatlı telaşesi var.
siremims geçmiş olsun meleğine,geceyi nasıl geçirdiniz inş şimdi daha iyidir.
lahanam günaydın canım nasılsın?
iyi günlerrr şekerlerrrrr
betülcümm sağol canımm:))
lahanacım evet canım pek sakin bu aralar topikkk
SiremimScim iremimize geçmiş olsun acil şilar inş şimdi daha iyidirr
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
kamilem laptopun yapılmış hadi gözünaydın canım
miniğimede kolay gelsin bizdende selam söyle ona canım
siremim geçmiş olsun meleğine canım
betülcüm annenede şimdiden çok geçmiş olsun canım.
herkesi öpüyoruma.s.a.s.
herkese selamlar...bende oğlumu uyutuyorum ama son ses müzikle uyuyor sıpa geceleri bile son ses açıyoruz müziği komşulara da söyledim sakın kapıya gelmeyin bertuğu uyutuyoruz diyekaydirigubbakcemile3
kamilem leptopun olmuş canım gözünaydınkaydirigubbakcemile2minikle konuşursan selam söylersin canım...
siremim geçmiş olsun canım onlar hasta olunca insan uyuyamıyor nöbet tutuyoruz.:ecrin_bebek:
kübracım geçmiş olsun annene canım...
nisa nurum şevval benim oğlumu iç güveysi alıcak sanırım...ben nasıl kıyıp vericeksemaklinialirimsmile
sadetçim çok geçmiş olsun canım.. nasılsın şimdi nasıl iremcik??
şimdi nasıl odlu kuzucuk saadetcim bebekler hasta olmasında başka bişi istemiyoruz yaa
hmm anladım cnm hep kızlar gitmez oğluşlarda gitsin cnm istemeye felan gidilsin bende kızımı vermicen gelen buraya gelsin onunki canda bizimki patlıcanmıdelikafadulden
hoşgeldin cnm nasıl kuzucuklar
çok sğln arkadaşlarım
geceyi sabah ettim 4.30 gibi yne ateşlendi
şurup verdim geçmedi 6 da fitil verdidm braz daha ii oldu uyudu sonra ama bugünde mız mız
hala...
acaba dişde mi geliyor analamdım
armağancım hoşgedldin fıstık öptüm kızlarını
ben geldimmmmm... tabi siz beni çoktan unutmuşsunuzdur... var mı bakayım hatırlayan...
nasılsınız hanımlar... prensesler nasıl bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?