- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.841
Günaydın kıslar:teytey:
Siremim aşkım ıroşum nasıl oldu?inşaallah düzelmşdir,bu diş zamanlrı en zor dönemler..Ağzı dili yokki derdini anlatsın kuzum,sabır annesi biraz daha sabırboshayallersmileçok geçmiş olsun...
Yeni katılan melek annelernede hoşgeldinz diyorum..Allah bağışlasın meleklrinizi....Lahanam sanada nisan 1aklinialirimsmile
Rüyanazın şakasını yemişdim bir an valla unutdm nisan 1 oldğunu..şok oldum:1shok:dedim kadın hem ev hem cocuk..şu hamaratlğa bak..çocukda yaparım kariyerde dedi heralde derkeneeeeesırnaşık şey
Es geçtiğim hastlrımız varsa affola hepinze rabbim şifa versin,hakkınzda herşeyin hayırlısını versin çok öpyrmmm:1hug:
Günaydın kıslar:teytey:
Siremim aşkım İroşum nasıl oldu?inşaallah düzelmşdir,bu diş zamanlrı en zor dönemler..Ağzı dili yokki derdini anlatsın kuzum,sabır annesi biraz daha sabırboshayallersmileçok geçmiş olsun...
Yeni katılan melek annelernede hoşgeldinz diyorum..Allah bağışlasın meleklrinizi....Lahanam sanada nisan 1aklinialirimsmile
Rüyanazın şakasını yemişdim bir an valla unutdm nisan 1 oldğunu..şok oldum:1shok:dedim kadın hem ev hem cocuk..şu hamaratlğa bak..çocukda yaparım kariyerde dedi heralde derkeneeeeesırnaşık şey
Es geçtiğim hastlrımız varsa affola hepinze rabbim şifa versin,hakkınzda herşeyin hayırlısını versin çok öpyrmmm:1hug:
evett cnm iroşumuz diş çıkartıcak ve onunki biraz geçtiği için zor olucak hadi bakalım belkide patladı dişleri kontrol ethihoyyyt
cok saol cnm inş hayırlısı olsun ama cok tereddut edıyorum nedensecnm arkadaşımın kızı oldu hatta ameliyattan bigün sonra dondurma yedirdiler acısı varmı die hi,çbişi hissetmemişti hiç hasta olmadı geçmiş olsunn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun kızına canım
yakınımda bu ameliyatı olan hiç olmadı bu nedenle birşey diyemicem
saol kubracım yarın doktor kontrolumuz var kbbye yonlendırcek o da bızı bılgılendırcek ve amelıyat ıcın gune karar vercez hayırlısı olsun bakalımbilmiyorumkismile
selam canım,geçmiş olsun meleğine
benim kızımada dr ameliyet dedi ama bizde tereddütte kaldık şuan beklemedeyiz.
tanıdıklarımdan bademciklerini aldıranlar var,bide törpületiyolar yani küçültüyolarmış bademcikleri.bademcikleri aldıran arkadaşlarımın çocuklarında bi sorun yaşanmadı çabucakta iyleştiler.
tekrar geçmiş olsun canım,rabbim yardımcınız olsun
oyyy oyy maşallah pc kullnamaya heveslenecek kadar büyümüşüzzzherkese selamlar...
rüyacım vallahi ilk okuyunca gerçek zannettim ama daha sonra nisan 1 olduğu aklıma geldi-tatlicadiarzu-
bizde oğluşumla oturduk pc başına takılıyoruz...o da klavyenin tuşlarına basmaya çalışıyor
hepinizi öpüyorum...
kutla anam senn ne olcak hihoyyytgünaydınlar arkadaşlar a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
herkese güzel bir gün diliyorumŞeniz
ayrıcana 1 nisanınızı kutlıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kutlanırmı bilmem ama ben kutlayayım dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: deliye hergün bayram misali :roflol:
hoşbulduk cnm a.s.Günaydın kıslar:teytey:
Siremim aşkım İroşum nasıl oldu?inşaallah düzelmşdir,bu diş zamanlrı en zor dönemler..Ağzı dili yokki derdini anlatsın kuzum,sabır annesi biraz daha sabırboshayallersmileçok geçmiş olsun...
cnm bazı çocuklarda hastalık olarakta çıkıyor iyi olsunda iroşumuz nazar değdi çocuğa :hulya:yok hülyam diş miş
enfeksiyon varmış boğazdan akşam oldumu yanağı komple kızarıyor
ateş fırlıyor ilaçlarda etki etmedi henüz
hoşbulduk cnm çok sevdim ben burayınaniknanikiyi günlerrr şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızları ve eşimi gönderince tekrar uyumuşum öğlen onlar gelene kadar sormayıneyvahedigeldismile
iremimiz nasıl oldu annesi daha iyidir inş
yeni katılan annelerimiz melekleri hoşgelmişşşş
maibeyaz hatırladım canımmmm nerelerdesin bakayımmm
sevvalcim inş çabuk düzlir pc özletme olurmu
rüyacım şaka tutmamış darısı diğer 1 nisana canımmmkaydirigubbakcemile3
meleklerimi ve annelerini çok öpüyorummm görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok cnm canı ağrıyor belli daha iileşmediiiyi günlerrr şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızları ve eşimi gönderince tekrar uyumuşum öğlen onlar gelene kadar sormayıneyvahedigeldismile
iremimiz nasıl oldu annesi daha iyidir inş
yeni katılan annelerimiz melekleri hoşgelmişşşş
maibeyaz hatırladım canımmmm nerelerdesin bakayımmm
sevvalcim inş çabuk düzlir pc özletme olurmu
rüyacım şaka tutmamış darısı diğer 1 nisana canımmmkaydirigubbakcemile3
meleklerimi ve annelerini çok öpüyorummm görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma hülyammm :ecrin_bebek:kutla anam senn ne olcak hihoyyyt
hoşbulduk cnm a.s.
cnm bazı çocuklarda hastalık olarakta çıkıyor iyi olsunda iroşumuz nazar değdi çocuğa :hulya:
hoşbulduk cnm çok sevdim ben burayınaniknanik
herkese merhaba..
lahanam kamilem sağolasınız canlarım... çok özledim sizi yaa...Şeniz çok şükür atlattık artık zor günleri... artık buralardayım siz bıkana kadar...sempatiksalakcinni
siremims geçmiş olsun canım benim... biz de yeni atlattık 3 gün 39 dan aşağı düşmedi ateşi... dünle bu gün iyi çok şükür... ıhlamur ve papatyayla geçirdik biz çok şükür...size de geçmiş olsun inşallah...:teselli:
mihriban kolay gelsin canım ben de cam pencere halı heryerleri sildim...
bahar geldi temizlik yapmak lazım değil mi...
2 çocukla baya zor oldu ama başardım...:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?