Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Günaydın kıslar:teytey:
Siremim aşkım İroşum nasıl oldu?inşaallah düzelmşdir,bu diş zamanlrı en zor dönemler..Ağzı dili yokki derdini anlatsın kuzum,sabır annesi biraz daha sabırboshayallersmileçok geçmiş olsun...
Yeni katılan melek annelernede hoşgeldinz diyorum..Allah bağışlasın meleklrinizi....Lahanam sanada nisan 1aklinialirimsmile
Rüyanazın şakasını yemişdim bir an valla unutdm nisan 1 oldğunu..şok oldum:1shok:dedim kadın hem ev hem cocuk..şu hamaratlğa bak..çocukda yaparım kariyerde dedi heralde derkeneeeeesırnaşık şey
Es geçtiğim hastlrımız varsa affola hepinze rabbim şifa versin,hakkınzda herşeyin hayırlısını versin çok öpyrmmm:1hug:

bacım MıNıĞıMevde taşır çocukda yapar kocayada bakar çok hamarat karudur kendüsü:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynı be begom
mız mız halsiz huysuz ateşlendi yne
çok üzülüyorum halini görünce kuzumun :gitme:

evett cnm iroşumuz diş çıkartıcak ve onunki biraz geçtiği için zor olucak hadi bakalım belkide patladı dişleri kontrol ethihoyyyt

yok hülyam diş miş
enfeksiyon varmış boğazdan akşam oldumu yanağı komple kızarıyor
ateş fırlıyor ilaçlarda etki etmedi henüz

cnm arkadaşımın kızı oldu hatta ameliyattan bigün sonra dondurma yedirdiler acısı varmı die hi,çbişi hissetmemişti hiç hasta olmadı geçmiş olsunn
cok saol cnm inş hayırlısı olsun ama cok tereddut edıyorum nedense

geçmiş olsun kızına canım
yakınımda bu ameliyatı olan hiç olmadı bu nedenle birşey diyemicem
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yiğenim olmuştu bademcik ameliyatı
sorun olmadı hiç korkmayın bence..
geçmiş olsun
[/QUOTE]tesekkur ederım saol

saol kubracım yarın doktor kontrolumuz var kbbye yonlendırcek o da bızı bılgılendırcek ve amelıyat ıcın gune karar vercez hayırlısı olsun bakalımbilmiyorumkismile

iyi günlerrr şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızları ve eşimi gönderince tekrar uyumuşum öğlen onlar gelene kadar sormayıneyvahedigeldismile
iremimiz nasıl oldu annesi daha iyidir inş
yeni katılan annelerimiz melekleri hoşgelmişşşş
maibeyaz hatırladım canımmmm nerelerdesin bakayımmm
sevvalcim inş çabuk düzlir pc özletme olurmu
rüyacım şaka tutmamış darısı diğer 1 nisana canımmmkaydirigubbakcemile3
meleklerimi ve annelerini çok öpüyorummm görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese selamlar...
rüyacım vallahi ilk okuyunca gerçek zannettim ama daha sonra nisan 1 olduğu aklıma geldi-tatlicadiarzu-
bizde oğluşumla oturduk pc başına takılıyoruz...o da klavyenin tuşlarına basmaya çalışıyor
hepinizi öpüyorum...

oyyy oyy maşallah pc kullnamaya heveslenecek kadar büyümüşüzzz
nasılsın canımm,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben 1nisan aklıma gelmesede inanmazdım minikle dün konuştum özel günündeydikaydirigubbakcemile3

kutla anam senn ne olcak hihoyyyt
hoşbulduk cnm a.s.

yok hülyam diş miş
enfeksiyon varmış boğazdan akşam oldumu yanağı komple kızarıyor
ateş fırlıyor ilaçlarda etki etmedi henüz
cnm bazı çocuklarda hastalık olarakta çıkıyor iyi olsunda iroşumuz nazar değdi çocuğa :hulya:
hoşbulduk cnm çok sevdim ben burayınaniknanik

merhana hanımlar
nasılsınız şekerler
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldinz hanımlar
rüyacım valla ilk okuduğumda inandım ama çok da şaşırdım.minik bebek istemiyordu dedim kendi kendime ama sonra 1 nisan şakası olduğunu anladımkaydirigubbakcemile3
bugün halı yıkadık eşimle.bütün evi süpürdüm sildim toz aldım derken canım çıktı vallaguclubacismiled
ün akşam telimiz ve net kesildi arıza varmış.bugün tamirci geldi yaptı.akşam giremedim ama artık sorun kalmadı
herkesi öptüma.s.a.s.a.s.şimdilik byyyyyyyyyyyyyyy

herkese merhaba..
lahanam kamilem sağolasınız canlarım... çok özledim sizi yaa...Şeniz çok şükür atlattık artık zor günleri... artık buralardayım siz bıkana kadar...sempatiksalakcinni

siremims geçmiş olsun canım benim... biz de yeni atlattık 3 gün 39 dan aşağı düşmedi ateşi... dünle bu gün iyi çok şükür... ıhlamur ve papatyayla geçirdik biz çok şükür...size de geçmiş olsun inşallah...:teselli:

mihriban kolay gelsin canım ben de cam pencere halı heryerleri sildim...
bahar geldi temizlik yapmak lazım değil mi...
2 çocukla baya zor oldu ama başardım...:hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok cnm canı ağrıyor belli daha iileşmedii
grip değil öksürmüyor aksırmıyorda
bi enfeksiyon kapmış ne hale getirdi kuzumu :ecrin_bebek:

kutla anam senn ne olcak hihoyyyt

hoşbulduk cnm a.s.

cnm bazı çocuklarda hastalık olarakta çıkıyor iyi olsunda iroşumuz nazar değdi çocuğa :hulya:

hoşbulduk cnm çok sevdim ben burayınaniknanik
sorma hülyammm :ecrin_bebek:

çok sğl cnm
sizede gçmiş olsun..

Son düzenleme:
selam iyi gecelerrrrr
rüyanazcımm bu şaka tutmamış belkli minik değilde beni falan söylesen daha fazla inanan olurdu ama minikkk ıııhhhhh

Kıslar iyi geceler demeye uğradımyerimseniben
Siremim İroşuma üzülüyorum..kıyamam kuzuma..Allah kolaylık versin sana canım.....oh oh maşaallah temzlikler yapılıyo..bende mutfakdan başladım..Benim için en önemli detaylı yer mutfak valla..orası bitdimi gerisini dert etmiyorum...havalar henüz dengesiz yazlık kışlık sorunları var henüz gardrop konusunda..boshayallersmile
BEGO KAÇAR
Sabahın ilk annesine günaydın:teytey:

günaydın kızlar hayırlı cumalar sevalim inananlar var ama nie öle süyüyon balım...minik girip cevap yazamayacagı için onu söledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…