Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hayırlı cumalar herkeze:)
kızlar dün hastaneye gittik annemin yatış işlemleri oldu,oldu olmasınada dr u geçici olarak başka hastanede görevlendirmişler annemin anjusu kaldı şimdilik.dr başka bi zamana gün vercekmiş,ne zaman olacağı şimdilik belli değil.
armağanım,maibeyaz hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız?

hoşbuldum canım..bende iroşu öpüyorum inş iyidir kuzuck..

hoşbuldum canım. çok geçmiş olsun annen için.. acil şifalar diliyorum Allah'tan...

ayy resmini birine benzettim mentalist...ama onun adı başkaydı...
adını değiştirmiştir belkişakkıdı

hayırlı cumalar melek anneleri beni kimler özledi bakemmmmmmmmmmmm :)))
hayırlı cumalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben bennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sen özledin mi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkese hayılrı cuamlar olsun.. umarım sizlerde melekerlinizde iyidir:))sadetçim inş iroşumuz bocuk gözlümüz iyidir şimdi..
hayırlı cumalar canımm,iyi sayılırız ,büyük kızımı dişçiye götüreceğim şimdi enfeksiyon almış galiba ağrıyor senin şekerler nasıl canım öptük siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar canımmm,hayırlısı olsun annen içinde inş sorunsuz halledersiniz canım tekrar acil şifalar anneciğine ellerinden öperimm,meleklerimi ve senide öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Cumanız mübarek Dualarınız kabul olsun inşaAllah...
Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin...:1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar hayırlı cumalar sevalim inananlar var ama nie öle süyüyon balım...minik girip cevap yazamayacagı için onu söledim..

merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım
burda hava birkaç gündür çok güzel sıcak gidiyo
halımı dün yıkadım bugün kurudu nerdeyse
dün çok iş yaptım yaa bugün hiç yapasım yokkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek olsun ve öptüm opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun kızına...geçer inşallah çabucak...

hoşbulduk canım... çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin anneciğine inşallah...

opuyorumnanaktan bugün daha iii cnm şükür dün gece ateşlenmedii :Saruboceq:
herkese hayılrı cuamlar olsun.. umarım sizlerde melekerlinizde iyidir:))sadetçim inş iroşumuz bocuk gözlümüz iyidir şimdi..

hoşbuldum canım..bende iroşu öpüyorum inş iyidir kuzuck..
iii cnm düne göre ama hala kırgınlığı var
inş geçck :Saruboceq:

ii akşamlar hatunlar zemuszemus
yarın sınavım vrrr dua edin bana ii geçsinnn
heycan sardı a.s

iyi akşamlaaar...
ohh ohh herkes temizlik yapıyor ben sadece üstten üstten yapıyorum evimizi satılığa çıkardık emlakçıya verdik belki satılır da ev alırım oraya taşınırım diye pek dip köşe girmiyorum zaten bebeklede imkansız:sinifsinif:
siremim sınavında başarılar canım...
hepinizi öptüm...

İyi akşmlar kıslar...
Armağan arkadaşım sende hoşgeldin arkadaşım aramıza canım...a.s.
Siremim iroşumu kokluyorum..sana başarılar canımyerimseniben
Kübrabetülüm annene acil şifalar bitanem:Saruboceq:
Volkan Konak başladı ben kaçar

iyi hafta sonları şekerlerrrr
SirememimScim sınavında başarılar canımmm
bugün minikte sınava girecekti minikcim sanada başarılarrrr
allah yardımcınız olsunnnn

merhaba hanımlar nasılsınız?
bursada hava kapalı yağmur yağmazsa birazdan pazara gitcem.
bugün gitmedik yine annemlere pazar işi zor geliyo böyle.
yarın istanbuldan amcamlar gelcekmiş bizde yarın gidelim dedik.
bakalım bi aksilik çıkmazsa bu sefer pazartesi anju olcakmış annem inş bu sefer bi sorun çıkmaz.
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz

özledimmmmmmmmmmmm özlemezmiyimmmmmmmmmm şu oyun kulübünde farkı açayım burdayım canımmmmm ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…