- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.861
hoşbuldum canım..bende iroşu öpüyorum inş iyidir kuzuck..çok sğln arkadaşlarım
geceyi sabah ettim 4.30 gibi yne ateşlendi
şurup verdim geçmedi 6 da fitil verdidm braz daha ii oldu uyudu sonra ama bugünde mız mız
hala...
acaba dişde mi geliyor analamdım
armağancım hoşgedldin fıstık öptüm kızlarını
hoşbuldum canım. çok geçmiş olsun annen için.. acil şifalar diliyorum Allah'tan...merhaba hayırlı cumalar herkeze:)
kızlar dün hastaneye gittik annemin yatış işlemleri oldu,oldu olmasınada dr u geçici olarak başka hastanede görevlendirmişler annemin anjusu kaldı şimdilik.dr başka bi zamana gün vercekmiş,ne zaman olacağı şimdilik belli değil.
armağanım,maibeyaz hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız?
adını değiştirmiştir belkişakkıdıayy resmini birine benzettim mentalist...ama onun adı başkaydı...
hayırlı cumalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben bennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sen özledin mi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:hayırlı cumalar melek anneleri beni kimler özledi bakemmmmmmmmmmmm :)))
hayırlı cumalar canımm,iyi sayılırız ,büyük kızımı dişçiye götüreceğim şimdi enfeksiyon almış galiba ağrıyor senin şekerler nasıl canım öptük siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanherkese hayılrı cuamlar olsun.. umarım sizlerde melekerlinizde iyidir:))sadetçim inş iroşumuz bocuk gözlümüz iyidir şimdi..
hayırlı cumalar canımmm,hayırlısı olsun annen içinde inş sorunsuz halledersiniz canım tekrar acil şifalar anneciğine ellerinden öperimm,meleklerimi ve senide öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba hayırlı cumalar herkeze:)
kızlar dün hastaneye gittik annemin yatış işlemleri oldu,oldu olmasınada dr u geçici olarak başka hastanede görevlendirmişler annemin anjusu kaldı şimdilik.dr başka bi zamana gün vercekmiş,ne zaman olacağı şimdilik belli değil.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCumanız mübarek Dualarınız kabul olsun inşaAllah...
Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin...:1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar hayırlı cumalar sevalim inananlar var ama nie öle süyüyon balım...minik girip cevap yazamayacagı için onu söledim..
adını değiştirmiştir belkişakkıdı
hayırlı cumalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben bennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sen özledin mi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırlı cumalar canımm,iyi sayılırız ,büyük kızımı dişçiye götüreceğim şimdi enfeksiyon almış galiba ağrıyor senin şekerler nasıl canım öptük siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar canımmm,hayırlısı olsun annen içinde inş sorunsuz halledersiniz canım tekrar acil şifalar anneciğine ellerinden öperimm,meleklerimi ve senide öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba hayırlı cumalar herkeze:)
opuyorumnanaktan bugün daha iii cnm şükür dün gece ateşlenmedii :Saruboceq:Kıslar iyi geceler demeye uğradımyerimseniben
Siremim İroşuma üzülüyorum..kıyamam kuzuma..Allah kolaylık versin sana canım.....oh oh maşaallah temzlikler yapılıyo..bende mutfakdan başladım..Benim için en önemli detaylı yer mutfak valla..orası bitdimi gerisini dert etmiyorum...havalar henüz dengesiz yazlık kışlık sorunları var henüz gardrop konusunda..boshayallersmile
BEGO KAÇAR
Sabahın ilk annesine günaydın:teytey:
herkese hayılrı cuamlar olsun.. umarım sizlerde melekerlinizde iyidir:))sadetçim inş iroşumuz bocuk gözlümüz iyidir şimdi..
iii cnm düne göre ama hala kırgınlığı varhoşbuldum canım..bende iroşu öpüyorum inş iyidir kuzuck..
adını değiştirmiştir belkişakkıdı
hayırlı cumalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben bennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sen özledin mi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırlı cumalar canımm,iyi sayılırız ,büyük kızımı dişçiye götüreceğim şimdi enfeksiyon almış galiba ağrıyor senin şekerler nasıl canım öptük siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar canımmm,hayırlısı olsun annen içinde inş sorunsuz halledersiniz canım tekrar acil şifalar anneciğine ellerinden öperimm,meleklerimi ve senide öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?