- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.461
merhabalarrrrr
bugün ancak girebildim.ev işi pazar çocukları parka götürdüm derken bu saat oldu
maşallah yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum
lahanabebek başın sağolsun canım.hem kuzenine hemde bebeğine çok üzüldüm.allah kalanlara sabır versin.seni üzmek istemem ama merak ettim oğlunun bir hastalığımı vardı
tekrar başın sağolsun
frezya hem diş ağrısı hem baş ağrısı.ikisine birden nasıl dayanıyorsun güzelim
allah yardımcın olsun.umarım şimdi daha iyisindir
tinkimi kaynananın daha iyi olmasına sevindim
frezya canım çok iyi bilirim meret insanı mahvediyo ilaçlarını içte bi an önce iltihabı dağılsın canım sonra dr un nederse çekermi tedavimi eder bakarsın canım
tinkimi canım çok güldürdün beni kıssss
ee hadi bakalım sana da hayırlı olsun canım
mihriban dikkat et canım kendine ıhlamur falan iç c vitamini alda hastalanmadan geçir inş.
minik kuşum kıyamammmm yaaa o yağmuramı yakalandınız kısss inş. hasta olmazsınız canım meleklerede dikkat et kendine de
az önce eşim aradı erzurumdan arkadaşlarımız gelmişler birazdan bende olurlar galiba yatılı akşam giremeyebilirim hepinize kucak dolusu sevgiler
iyi akşamlar beni merak edip geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.a.s.a.s.
şimdi biraz daha iyiim.ama sabah yine çok kötüydüm.yutkunurken boğazım yırtılıyo sanki.
LAHANABEBEK başınız sağolsun,rabbim ailesine sabırlık versin çok zor.daha gencecikmiş.mekanı cennet olsun inş.sende evladını kaybetmişsin sana da allah sabırlık versin canım.
kızımdan kaçamak aldım bilgisayarı tepemde ben boyama yapcam diyo.şimdilik benden bu kadar.görüşmek üzere:teytey:
lahana bebek başınız sağolsun canım
bu arada insanın kız çocuğunun olması ne kadar güzelmiş ya
allah herkese kız çocuğu nasip etsin inşallah
kız çocuk sahibi olmak ayrıcalıkmış
cnm zaten dolguydu
sanırım çekilecek bu gidişle takma diş kulanacam
dr fılım çekip bakacak ama şu ağrı olmasa kulağıma vuruyo cnm
seni ve meleğin öpyorum
lahanabebek başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin. çok acı gerçekten.
kızın nasıl oldu biz onu merak etmiştik sende girmeyince.
slm kızlarrr
lahanabebek canım başınız saolsun rabbim sizlere sabırlar versin canım
canım meleğini merak etmiştik iyi olduğuna sevindim inş. diğer sonucuda iyi çıkar canım öpüyorum seni ve meleğini
teşekkür ederim arkadaşlara.s kızım iyi çok şükür inşallah son tahlilde iyi çıkar
lahanabebek başın sağolsun canım.hem kuzenine hemde bebeğine çok üzüldüm.allah kalanlara sabır versin.seni üzmek istemem ama merak ettim oğlunun bir hastalığımı vardı
tekrar başın sağolsun
canım oğlum kan hastasıydı:çok üzgünüm:senağlama oarak hücreli anemi
kübrabetül canım çok geçmiş olsun iyim diyip ihmal etme kendine dikkat et ilaçlarını kullan arkadaşşım meleklerini ve seni öpüyorum
betüşüm geçmiş olsun cnm bende aynı durumdayım
sadece o olsa razyım ne ararsan var cnm
allah hepimize şifa versin cnm
iyi akşamlar kızlar
betülüm geçmiş olsun canım
iyi geceler maşallah sayfalar dolmuş bugün bana anca sıra geldi kızlarımın ve eşimin elinden yeni alabildim nasılsınız bakalım meleklerim nasıl benimkiler iyiler uyudular şimdi
betülcüm,frezyacım geçmiş olsun canım acil şifalar inş
lahanabebekcim başın sağolsun canım allah cennette kavuştursun emir allahın
mink kuşlarım bakanlığın hayırlı olsun canım
arkadaşlar hepinize öpücükler
acep bendemi bakanlığa adylığımı koysymı ne dersiniz
canım pc yi açık bırakıp uyumuşum aslen yoktum olsam cevap yazardım :asigim:kamilece günaydın şekerim sayfanın altında bekleme okuyosun hiç yazmıyosun senin sohbetinden mahrum burakma bizi
ewet canım küçükten alıştırdım 20.30 da okuma saati 21 de deuyku özel bi durum olmadıkça değişmez bizim evdeiyi akşamlar canım,maşallah seninkiler erken uyumuşlar.benim kızlar bez bebek izliyolar.
sağol şimdi daha iyiim.
sende adaylığını koy canım,yakışır arkadaşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?