Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yaz olsa cok bulurumda nısan ayında bulabılırmıyım bılemıyorum bakalım hayırlısı canım
nıce mutlu 11 yıllara ınsaallah canım benım
esın cocuklarınla saglık mutluluk huzur dolu bır yasam dılıyorum sızlere
sagolasın canım benım bende hafta ıcı kosturacagım sanırım yas gunu ıcın
hayırlısı bakalım sekerım
kolay gelsın sana canım
bende opuyorum

bende burdayım büyük kızımı ve sınıf arkadaşlarını öğretmeni kapalı spor salonunda yüzme yarışı varmış sınıftan bir arkadaşlarının oraya götürdü.
bizde küçük cimcimemle bilgidayar kavgası yapıyoruz.galiba o kazanacak.

oh oh iyi ettin bende kizi biraktim geldim ana okuluna rahatim artik aglamiyoda alisti
hatta dün gelmek bile istemedi biraz daha oynamak istiyomus
cumalarida zaten babasi aliyo ben geldim yayildim pc basina :teytey: :teytey:

minik kusum nerdesin canim sen hem kiz bana hemde evinde yoksun sana geldik ya sohpete sen nerdesin kiz

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl
herkese güzel bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun
öpüldünüz kacamaaaaaaanŞeniz

kamilece evlilik yıldönümün kutlu olsun canım daha nice senelere inşallah
bugün çok yoğunsun sana kolay gelsin
minik benim 2 büyük kız babaya düşkünler ama büyüdükçe eski bağımlılıkları kalmadı.artık akılları ermeye başladı ne de olsa.ama küçük kızım ilk günden beri anneci.önceden babasının kucağına bile gitmezdi.o da babasıyla yeni yeni arasını düzeltti:roflol:yani öyle beni bunaltan bir düşkünlükleri yok anlıyacağın:lepi:
küçük kızımında gözbebeği benim zaten:asigim:
öptüm hepinizi

minik benim eşimde az önce kurbanlık bakmaya gitti.arife günü alıcam diyo ama şimdide bi fiyatlara bakacak
gerçi benimkinin işi belli olmaz belkide alır kurbanlığı:1rolleyes:
kurban bayramı çok telaşlı ve yorucu oluyor-yanlış anlamayın beni-ama şeker bayramını daha çok seviyorum.bu bayramda ilk gün evde kurban telaşıyla geçiyor.işin hiç bitmiyo.hele çocuklarla ve soğuk havada dahada zor oluyo
tabiiki bunların hepsi güzel telaşlar yorgunluklar

günaydın kızlarrrr
okuldayım dışarda cok güzel kar yagıyor cocuklarla cıkıp kar altında geziyoruz
diğer öğretmenler bana deliymişim gibi bakıyor yaaa

Günaydın melekler ve güzel anneleri mirmirmirmir
Nasılsınız bugün? Sabah internette bi sorun vardı giremedim ama aklımda kk da kaldı:uhm::enbuyukkk:
Bagımlılık yapıyor
Hepinize hayırlı cumalar diliyoruma.s.
sevgilerimle...:teytey::teytey:

kamilececim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice 11 lere
sevgi saygı huzur saglık...mutlulukla...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba kız anneleri.. benimde bir kızım var daha bebek 6 aylık.. bakalım bizi neler bekliyor gelecek günlerde

neler mi bekliyooo? söyleyeyim: çok daha güzel günler bekliyo..
Hele bir dillensin neler söyleyecek cimcime yürüsün koşsun oynasın dünyalar senin olacak
hosgeldin aramıza...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…