E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.481
sağol arkadaşım,ilaçlarımı alıyorum canım.baya faydası oldu ilaçların.
sen nasılsın canım?bende seni ve meleklerini öpüyorumkaydirigubbakcemile3
canım benim sağol,sanada çok geçmiş olsun.ben bayadır hastalanmamıştım ama bu sefer iyi yakaladı.
amin canım rabbim bütün hastalara şifalar versin:Saruboceq:
[QUATE=minik kuşlarım;4408817]canım ıhmal etme yaa
dr gıt ılerlemesın
tadı ıgrenc ama yapabılırsen bak sana bır tavsıye
bır kasenın ıcıne ıkı kasık bal koy ıcıne kuru sogan rendele ve sabaha kadar beklesın
sabah onu ıc
ıgrenc bır tadı var ama bırebır sıfa
cok gecmıs olsun canım benım
gorusmek uzere ınsaallah[/QUATE]
sağolasın canım benim,önerin içinde çok teşekkürler.aslında denemekte fayda var.
sağolasın canım.sen nasılsın?
slm kızlar iti akşamlar herkese kocişim kızımızı uyutuyo bende sizlere ugradım....nasılsınız inşallah herkes iyidir valla benim keyfim yerinde...
bu arada manyajdan sorumlu bakan olmak isteyen arkadaş kimdi hatırlayamadaım ama o bakanlık dolu...
minigim sen sen bak da eksik olan bakanlıkları yaz canım buraya ya ben izinliyim onlarıda mı ben halletçem kız kıza yaz demişsin bide ama dolu oldugunu bilmimuşsundur ...
kızlar iyi geceler hepinize
lahana bebek basın sagolsun cok üzüldüm gercekten yeni okudum
kübracım gecmiş olsun tekrar
yattım ben herkesi cok öptüm melekleri de
canım senin haberin yokmu
minik sorunlulardan sorumlu bakanı oldu
slm kızlar iti akşamlar herkese kocişim kızımızı uyutuyo bende sizlere ugradım....nasılsınız inşallah herkes iyidir valla benim keyfim yerinde...
bu arada manyajdan sorumlu bakan olmak isteyen arkadaş kimdi hatırlayamadaım ama o bakanlık dolu...
minigim sen sen bak da eksik olan bakanlıkları yaz canım buraya ya ben izinliyim onlarıda mı ben halletçem kız kıza yaz demişsin bide ama dolu oldugunu bilmimuşsundur ...
canım benim onu biliyorum ben gonca için söledim gonca canım makyajdan sorumlu bakan zaten dolu sen onu sil başka bişey ol kaç gündür t.s kılıç arkadaşımız yapıo bu işi.....a.s.
nasılsınız hanımlar
anlaşılan bakanlıklar paylaşılamıyor:roflol:
rüyanaz eşin yanında tabiki keyfin yerinde olacak.eminim kızın dahada çok mutludur
kız çocukları acayib babacı oluyolar.benim 3 kız babaya laf söyletmezler.babalarının parasız avukatları:roflol:diyorum ben onlara
hanımlar nerdesiniz kimsecikler yokmu:çok üzgünüm:
günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
meleklerim ve anneleri nasıllar bugün
benim için çok yoğun geçecek bugünpazarım var önce ona gideceğim
sonra kızlarıma düğün için kıyafet bakacağım
gelinimizin çeyizi serilecek orada da görümcelik yapacağım hehehe hep bana yapılacak değilya
şaka şaka yapabileceğim birşey değil fazla merhametliyim
hepinize kocaman öpücüklerrrrrrrrr
al ıste besle kargayı sısmanlasın dıye bosa demıyorum ben:roflol::roflol:
kız kocısın geldı dıye ne dayılanıyon aaaaaaaaaa doveydın bırde
ızınlıymıs ıznınıde onaylayanlardan bırı benım basıma kakıyor bıde yaa:roflol:
canım ya ben yaz demedım kendı nasıl yazacam dıyınce tarıf ettım ay.ne bılem makyaj dolumu sekerım pardon.cok susle ısım olmadıgından ılgı alanım dısında
hallederım bakanım ya pardon
ay ok hallederız
sen ıznıne bak
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıs ıkı dk bos bulsa zıplıyor buraya
yuru anam yuru rahat bırak accıkda gorevının basına gıt bakanım benımmmmmmmmm
vallahı bırınlerını gececegız sekerım koltuk kavgasında
aaaaaaaaaaaa senınde pek sanssızsın 3ude babayımı tutuyor
elıf cok polıtık davranır.ben kızgınsam kesınlıkle yanımdadır ucu onada dokunacaktır cunku
babasını cok sever ve ozellıkle gezmelerı sevmede tv ızlemede hep yanımdadır sagolsun.
onceden daha cok babacıydı hatta topıgı actıgım gunlerde bu olaydan bunalmıstım.ordan aklıma gelmıstı.kardesı oldukdan sonra kız kıza moduna gırdı kendı.kız kıza gezelım bu gece dıye bır sarkı varya bızım sarkımızmıs vs..allah yardımcın olsun sekerım ısın zor vallahı.
gunaydın canım sanada hayırlı cumalar olsun ınsaallah
ıyıyız canım yaaa
ama bende cok yogunum canım
camasır temızlık yemek vs...var hafta sonu bayram ıcın kurban olayını halletmeye annemlere gıdecegız.kurban bakacaklar esımle pazar gunude dısarı cıkacagım alısverıse.haftaya arefe cok kalabalık olur bu hafta halletmemız lazım.ayın 2sı esımın dogum gunu ne yapacagımı bılmıyorum.
ay daraldım vallahı yazarken bıle cok ısım var coookkkkkkk
ohhhhhhh gez bakalım sekerım
kıyafet nasıl bısey alacaksın canım yaa?nısanda arkadasımın dugunu var ve kızım abıye ıstıyor
nısana bulabılırmıyımmı?bende onu dusunuyorum.hadı hayırlı olsun sımdıden canım
gorusmek uzere kolay gelsın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?