- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.501
merhaba şekerler
bugün büyük kızın okulunda toplantı vardı oraya gittim geldim yemeğimi hazırladım fırına attım yanınıza geldim
kızımın pazartesi günü okuma bayramı var tango yapacaklar halk oyunu oynayacaklar başka ne var tam bilmiyorum ama şimdiden heyecanlandım valla
kızdan çok ben heyecan yaptım sanırımkaydirigubbakcemile3
herkes iyidir inşallah
cumanız mübarek olsun
öpüldünüzzzzzzza.s.a.s.a.s.
Miniğim kolay gelsin sana..Bitirim hatunhihoyyyt
Hayırlı akşmlar meleklerin güzel anneleri...opuyorumnanaktan
Mihroşum heyecan dorukda desene..canım benim..tatlı telaşlar bunlar...boshayallersmile
Paluk yapmıyonmu paluk...kıs bitürlü yiyemedim ya...dua etde bu haftasonu şu kursağıma bi balık girsinkaydirigubbakcemile5
amin canım,bayadır yoksun özlettin kendini nasılsın canım
[/B]
lahanam sen nasılsın canım benim
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
iyi geceler şekerlerrrrr,bugün giredim fena halde gribe tutuldum ki sormayın,dün gece ateşten hiç uyuyamadım,sabah üstü yeğenimin gösterisi vardı gitmesem çok üzülecekti iyi kötü oraya gittim geldim,ondan sonra yeniden kösülüp kalmışım,kızlar bu gece teyzelerine gittiler iyice dinlenip yarına daha iyi olurum sanırım
sizler nasılsınızz,
sevvalcim bunada şükür canımmm inş ilaçlardan sonra tamamen iyileşir meleğimiz annesi
görüşmek üzere öpüldünüzzz
günaydın kızlar
lahanam sağol
mürvetin sonuçları çıktı
istemdışı kasılan bir mesanesi varmış
bir yıl boyunca düzenli ilaç kullanıcak
bunada şükür
götürecem galiba begocum kuaförü aradım erken gelin dediKamilecim çok geçmiş olsun..Polenlere alerjnde var demekki canım belki he...aman ev ahalisine geçirmede dikkat et bari..
Mihroşum aşkım teşekkür ederim..yemiş kadar oldum canımsın..
Belki yarın essahdan yerim,adamımın da canı istiyomuş..ah bi çocuklra sevdiremedik şu balığı onlar yüzünden hasret kaldık böyle..
Kısı götür kuaföre heveslenmiş yazık,ince telli saçlarada bukleler yapılıyor ne güzel,niye olmasın..Benimkileri her program da müsamerelrde götürürdm ben valla şimdi ergen oldular kendi tarzlrına göre aynen devam..
Çok öpyrm hepinizi tek tek isim yazmıyım darılmayın..
günaydın iyi pazarlar
dün giremedim
kardeşim dağıtım izninie gelmişti
dün gece 01:00 da usta birliğine gönderdik
20 günlüğüne ağrıda durucak
daha sonra dağlıcaya gidicekler tim olarak
(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?