Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhabalar betül'ü okula gönderdim,sabahtan beri beden eğitimi proje ödevi vardı onunla uğraştık hayırlısıyla tamamladık.inş bu sondur,bir tane daha gelirse çıldırcam artık.
kübra bugün evde eltimin kızıyla trt çocuk izliyolar.
sevvalcim döktürmüşsün sabah sabah.....
kamilem geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine iyice yakalanmadan ilaç al,ıhlamur falan kaynat gribe iyi gelir.

iyi günler kızlar...dışarısı çok sıcak daha şimdiden begümü okula bırakıp geldik oğlum durmuyor akşamdan beri mızır mızır şimdide uyuttum...
kübracım tekrar geçmiş olsun canım...
kamilem sana da geçmiş olsun...

iyi akşamlar şekerler
bugün net gidip geldi yazamadım bir türlü
kamilecim geçmiş olsun canım bu havalar hasta ediyor herkesi:bbo:
betülcüm kızlarım iyiler şimdi canım düzeldilera.s.
miniğim yoğunsun yine hiç bitmiyor telaşın.kolay gelsin sana canım
ben bugün iyi tembellik yaptımkaydirigubbakcemile3dünden yemeğimde vardı indim aşağıya arkadaşla oturdum sohbet ettikpek bir iş yapmadım yani
neyse öptüm hepiniziiiiia.s.a.s.a.s.

Kübrabetül çok geçmiş olsun canım..rabbim şifa versin.:Saruboceq:.
Nsılsnz kıslar?..boshayallersmile
Ben bugün ani alınmış bir kararla boğaz turundydım..güzel bir gündü ama şimdi kemiklerim ağrıyo halszlik var gibi bendede..Aşırı sıcaklar bastı az öncede yağmur başladı..inşaallah aman yarında yağsa...:Saruboceq:
Hepinizi öpyrm mübarek cuma gecesi hastalara şifa,dertlilere deva diliyorum..
Cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inşaAllah canlarımopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi geceler melek anneleri:1hug:

iyi geceler canim nabersin a.s. a.s. a.s. a.s.
kamilem gecmis olsun canim dikkat et kendine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam canlarim nasilsiniz misafirim vardi bende buraya yani pc basina kactim
ya mutfak lavasbo su tikanmis yukardakiler su dökünce igrenc yaaa sular cikiyor sinir ettiler beni offffffffffffffffffffffff ya ((((((

canım bir süredir giremediğim için daha bu gün gördüm msjnı umarım mürüvet daha iyidir şimdi. allahım dermansız bir hastalık vermesin inşallah:Saruboceq: allah büyük canım hiç canını sıkma zamanla daha iyi olacağına inanıyorum meleğimizin, ayrıca ne o beceriksiz anne lafları sakın öle düşünme, hayatım sen mükemmel bir annesi sorun sende değilki :teselli:

:roflol: :roflol: :roflol: çok hoşmuş ya:roflol:

kızlar geçmiş olsun allahım şifalar versin

günaydın kızlar

lahanam sağol
mürvetin sonuçları çıktı
istemdışı kasılan bir mesanesi varmış
bir yıl boyunca düzenli ilaç kullanıcak
bunada şükür

günaydın kızlar

lahanam sağol
mürvetin sonuçları çıktı
istemdışı kasılan bir mesanesi varmış
bir yıl boyunca düzenli ilaç kullanıcak
bunada şükür

allahın izniyle geçecektir bitanem sıkma canını allaha sığın kurban olduğum rabbim yeterki dermansız hastalık vermesin herşeye şükretmeliyiz

selamlar herkese canlarım
hayırlı cumalar diliyorum
hastalara acil şifalar olsun inşaallah
sevvalim bunla geçmiş olsun canım benim
lahanam sen nasılsın canım benim
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
kamilem rüyam betülüm sizler nasılsınız canlarım
çok yoğunum evdeyim bugün ama süpür sil yemek temizlik çamaşır derken bu saat oldu bir duş alıp kızları yatırıp sonrada ders yapacağım
yoğunluğum bitene kadar affedin beni unuttuğum varsa kusuruma bakmasınla nolur
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım

merhaba şekerler
bugün büyük kızın okulunda toplantı vardı oraya gittim geldim yemeğimi hazırladım fırına attım yanınıza geldim
kızımın pazartesi günü okuma bayramı var tango yapacaklar halk oyunu oynayacaklar başka ne var tam bilmiyorum ama şimdiden heyecanlandım valla
kızdan çok ben heyecan yaptım sanırımkaydirigubbakcemile3
herkes iyidir inşallah
cumanız mübarek olsun
öpüldünüzzzzzzza.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…