- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.461
iyi akşamlarr şekerlerrr,bugün okulda kermes için toplantı vardı oraya gittim,yaş pasta ve gerek görürlerse haber verecekler puding yapacağım satılması için,senede bir yapıyor okullar iyide oluyor burada sosyal etkinlik şansı yok kermesler neşe katıyor ilçeye hemde okullara gelir sağlanıyor,
sizler ne yaptınız bugün bakalımmm
birde eşim yaylada annesi öldürülüp yetim kalmış bir tavşan yavrusu bulup getirmiş kızlar pek mutluu,:)))
belinaycım geçmiş olsun canımmm,ayağının iyileşmesine çok sevindim bebişimizinn:))
nunukcum melisa nasıl oldu daha iyidir inş
iyi akşamlar şekerler
belinaycım geçmiş olsun oğluşuna benim yiğenimdede olmuştu o kızarıklıktan ama sonra geçti inşallah senin oğlununkide geçer zamanla
bu arada ayağının iyileşmesine sevindim canım
kamilem yoğun birgün geçirmişsin galiba a.sbenimki herzaman ki gibiydi.ev işi yemek az öncede büyük kıza ödevini yaptırdım.şimdi de kk ne bakınıyorum
birazdan dizim başlıyacak onu izlicem
öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrr
hastalarıma geçmiş olsun acil şifalar diliyorum nunuğum mihribanım canlarım
belinay canım sizede geçmiş olsun aynı zamanda çok sevindim bacağının iyileşmesine sana demiştim demi erkenden başlarsa düzelir diye bak
hadi gözün aydın
akşam geç geldim yorgundum giremedim bugünde sabahtan işleri halledeyimde ders yapacağım canlarım yarın okuldayım öğlene kadar geleneksel okulumuzun pilav şenliği var ve standımızda bizim sınıf oyuncak satacak bende stand görevlisi oldum:)))))
işlerim azdıya kendime iş buldum:))))
yarın hediyeleri küçük hediye kutularına koyup satacağız süpriz olarak onun için yarın okulda hediye kutusu işlerimiz var onları halledeceğiz sonrada eski oturduğumuz yerin pazarı pazara gider çarşı pazarımı hallederim artık bir ara gelirim eve
bugünde dersten kalkıp uğrayamazsam herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimi vede sizleri seviyorum şekerlerrrr
kib
günaydın herkese belinay geçmiş olsun canım...
günaydın kızlar
belinay geçmiş olsun bebemmm
bugün çokkkkkkkk işimmm varrrrrrrr çokkkkkkkkkkk
çarşıya gidip siparişleri almam lazım onları yerine iletmem lazım
tabi mürveti göndermeden hiç birini uygulayamam
iyi günler kızlar nasılsınız
biz dünden beri dökülüyoruz ishal miğde bulantısı.önceki gün eltimin kızını dr a götürdüler,akşam eltim acillik oldu aynı anda eşide işteydi oda rahatsızlanmış.kayınvalidem,kayınpederim ve ben de sabah itibariyle rahatsızlandık.bende şimdilik çok fazla değil,ben kendimden değilde çocuklar hastalancak diye korkuyorum.kübraya şurupta içiremiyorum.inş onlar hastalanmadan atlatırız.
benim fazla oturmaya halim yok biraz yatıp dinleneyim
selamlar kızlar...bende iki gündür hastanelerdeyim oğlumun vücudu ve yanakları doğduğundan beri çok kızarık ve yara gibi oluyor birkaç doktora götürdük ama içimiz rahat etmedi dün yine başka büyük bir hastaneye götürdük alerjik egzama diyorlar,bende ve ablasında alerji olduğu için genetikmiş tedavisi yokmuş yaşı büyüdükçe hastalığı atarmış.bugün yine başka hastaneye götürdüm aynı şeyleri söylediler.birde bacağı için kontrolümüz vardı bugün allaha şükür oğlumun bacağı tamamen iyileşmiş doktor benim bacaklarımdan bile güzel olmuş dedi...çok sevinçliyimhihoyyyt
iyi akşamlarr şekerlerrr,bugün okulda kermes için toplantı vardı oraya gittim,yaş pasta ve gerek görürlerse haber verecekler puding yapacağım satılması için,senede bir yapıyor okullar iyide oluyor burada sosyal etkinlik şansı yok kermesler neşe katıyor ilçeye hemde okullara gelir sağlanıyor,
sizler ne yaptınız bugün bakalımmm
birde eşim yaylada annesi öldürülüp yetim kalmış bir tavşan yavrusu bulup getirmiş kızlar pek mutluu,:)))
belinaycım geçmiş olsun canımmm,ayağının iyileşmesine çok sevindim bebişimizinn:))
nunukcum melisa nasıl oldu daha iyidir inş
iyi günler kızlar nasılsınız
biz dünden beri dökülüyoruz ishal miğde bulantısı.önceki gün eltimin kızını dr a götürdüler,akşam eltim acillik oldu aynı anda eşide işteydi oda rahatsızlanmış.kayınvalidem,kayınpederim ve ben de sabah itibariyle rahatsızlandık.bende şimdilik çok fazla değil,ben kendimden değilde çocuklar hastalancak diye korkuyorum.kübraya şurupta içiremiyorum.inş onlar hastalanmadan atlatırız.
benim fazla oturmaya halim yok biraz yatıp dinleneyim
hoşgeldin nunuğum,çok geçmiş olsun meleğine evde dinlensin,iyice iyleşince gider kreşe.
benim küçük kızımda çıkarmıştı kızıl,bizde kızamık diye götürdük kızıl dedi dr.vücudunda isilik gibi kızarıklıklar oluşmuştu.
gel canım gel beraber gezeriz bizde kaydirigubbakcemile
ben gidiyorum canım,tekrar geçmiş olsun meleğine
geçmiş olsun kızına nunukçum
benim büyük kız üşütmüştü sanırım şimdi o düzeldi ortanca hastalandı:gitme:
sırayla gidiyo galiba:bbo:
hoş bullduk cnm opuyorumnanaktan
geçmiş olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?