Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...bende iki gündür hastanelerdeyim oğlumun vücudu ve yanakları doğduğundan beri çok kızarık ve yara gibi oluyor birkaç doktora götürdük ama içimiz rahat etmedi dün yine başka büyük bir hastaneye götürdük alerjik egzama diyorlar,bende ve ablasında alerji olduğu için genetikmiş tedavisi yokmuş yaşı büyüdükçe hastalığı atarmış.bugün yine başka hastaneye götürdüm aynı şeyleri söylediler.birde bacağı için kontrolümüz vardı bugün allaha şükür oğlumun bacağı tamamen iyileşmiş doktor benim bacaklarımdan bile güzel olmuş dedi...çok sevinçliyimhihoyyyt

iyi akşamlarr şekerlerrr,bugün okulda kermes için toplantı vardı oraya gittim,yaş pasta ve gerek görürlerse haber verecekler puding yapacağım satılması için,senede bir yapıyor okullar iyide oluyor burada sosyal etkinlik şansı yok kermesler neşe katıyor ilçeye hemde okullara gelir sağlanıyor,
sizler ne yaptınız bugün bakalımmm
birde eşim yaylada annesi öldürülüp yetim kalmış bir tavşan yavrusu bulup getirmiş kızlar pek mutluu,:)))

belinaycım geçmiş olsun canımmm,ayağının iyileşmesine çok sevindim bebişimizinn:))
nunukcum melisa nasıl oldu daha iyidir inş

iyi akşamlar şekerler
belinaycım geçmiş olsun oğluşuna benim yiğenimdede olmuştu o kızarıklıktan ama sonra geçti inşallah senin oğlununkide geçer zamanla
bu arada ayağının iyileşmesine sevindim canım
kamilem yoğun birgün geçirmişsin galiba a.sbenimki herzaman ki gibiydi.ev işi yemek az öncede büyük kıza ödevini yaptırdım.şimdi de kk ne bakınıyorum
birazdan dizim başlıyacak onu izlicem
öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrr
hastalarıma geçmiş olsun acil şifalar diliyorum nunuğum mihribanım canlarım
belinay canım sizede geçmiş olsun aynı zamanda çok sevindim bacağının iyileşmesine sana demiştim demi erkenden başlarsa düzelir diye bak
hadi gözün aydın
akşam geç geldim yorgundum giremedim bugünde sabahtan işleri halledeyimde ders yapacağım canlarım yarın okuldayım öğlene kadar geleneksel okulumuzun pilav şenliği var ve standımızda bizim sınıf oyuncak satacak bende stand görevlisi oldum:)))))
işlerim azdıya kendime iş buldum:))))
yarın hediyeleri küçük hediye kutularına koyup satacağız süpriz olarak onun için yarın okulda hediye kutusu işlerimiz var onları halledeceğiz sonrada eski oturduğumuz yerin pazarı pazara gider çarşı pazarımı hallederim artık bir ara gelirim eve
bugünde dersten kalkıp uğrayamazsam herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimi vede sizleri seviyorum şekerlerrrr
kib

günaydınnnnnn güzel birgün olsun inş hepimiz için,
minikcim kolay gelsin canımm,okulların etkinlik dönemi artık bizde şenlik düzünleyeceğiz haftaya salı :))
benim henüz planım yok bugün için,ne eserse görüşmek üzere öpüldünüzzzz

günaydın kızlar
belinay geçmiş olsun bebemmm

bugün çokkkkkkkk işimmm varrrrrrrr çokkkkkkkkkkk
çarşıya gidip siparişleri almam lazım onları yerine iletmem lazım
tabi mürveti göndermeden hiç birini uygulayamam

iyi günler kızlar nasılsınız
biz dünden beri dökülüyoruz ishal miğde bulantısı.önceki gün eltimin kızını dr a götürdüler,akşam eltim acillik oldu aynı anda eşide işteydi oda rahatsızlanmış.kayınvalidem,kayınpederim ve ben de sabah itibariyle rahatsızlandık.bende şimdilik çok fazla değil,ben kendimden değilde çocuklar hastalancak diye korkuyorum.kübraya şurupta içiremiyorum.inş onlar hastalanmadan atlatırız.
benim fazla oturmaya halim yok biraz yatıp dinleneyim

günaydın herkese belinay geçmiş olsun canım...

teşekkürler kızlar...begümü okula bırakıp geldim hava çok sıcak bugün hem bertuğu kanguruda taşıyorum hemde begümün çantasını taşıyorum birde sıcak bayılacaktım nerdeysesempatiksalakcinniartık arabayla götürürüm herhalde arabayı da 4. kata indir çıkar nasıl yaparım bilmem aşağıda bıraksam apartmanın kapısı bazen açık kalıyor daha arabayı da yeni aldım bırakamıyorum çalınır diye...bu arada eşim bugün işe başladı allaha şükür...:Saruboceq:
miniğim şevvalim sizede kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

hepinize geçmiş olsun canım...acaba hep beraber yediğiniz birşey mi dokundu?

merhaba şekerler
betülcüm ailecek ne oldu size canım yaa.belinayın dediği gibi hep beraber yediğiniz birşey mi dokundu acaba.benim aklıma da ilk bu geldi de:uhm:
miniğim şevvalcik size kolay gelsin canım
bizde akşama eşimin asker arkadaşına gidecez bebekleri oldu görmeye gidemedik bir türlü
bu akşam gidecez artık.
birazdan halı yıkamayı düşünüyorum ama pek canım da istemiyo:umursamaz:
birde yemek derdi var ay ne bitmez çileymiş şu yemek işiklava:
neyse şekerler yine görüşürüz
kaçtım ben öpüldünüzzzzzza.s.a.s.

aaa canim ya gecmis olsun melisamdada var arada sirada cikiyor ama bebekken yoktu yaa son zamanlarda ortaya cikiyor ama temra olabilirmi diyede düsünüyorum trye gidince birde orda dra göstereyim diyorum bakalim ne diyecek tekrardan gecmis olsun bacagi icinde cokkkkkkkkkkk sevindim canim:)))

canim melisa ilk gün cok ateslendi ama artik ates yokta kizarikliklar gecmiyor sanki yarin burda babalar günü kapali heryer cuma tekrar dra götürecem ne diyecek hayirlisi artik
:))))

gecmis olsun canim dikkat edin bulasicimiymis ki yoksa hepiniz ayni seylerdenmi yediniz ????????

gel canım gel beraber gezeriz bizde kaydirigubbakcemile

ben gidiyorum canım,tekrar geçmiş olsun meleğine

sagol canim evet kizil hastaligiymis vede bulasiyormus öyle dedi dr bu hafta evde bakalim gecmezse haftayada izin vermeyecek dr evde kalsin der insallah düzelirde gider krese son haftalar sonra tr ye gidecek bir bucuk ay özler arkadaslarini:)))

geçmiş olsun kızına nunukçum
benim büyük kız üşütmüştü sanırım şimdi o düzeldi ortanca hastalandı:gitme:
sırayla gidiyo galiba:bbo:

sagol canim sanada gecmis olsun tatlim:)))))

hoş bullduk cnm opuyorumnanaktan

geçmiş olsun arkadaşım

mersi bebekim benim muckkkkkkkkkkkk yafriummmmm
hepinizi öpüyorum hepinize tesekkür ediyorum pek oturamiyorum pc basinda dün kaynanamlar gelödi habersiz yola ciktiktan sonra aramislar geliyoruz diye görümcemde zaman geciremiyolar galiba herkesleri burda ya buraya aliskinlar neyse hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerlerr
betül canım geçmiş olsun sizlere arkadaşlarında dediği gibi bu gıda zehirlenmesidir ancak hepinize birden olduysa
aman dikkat edin kötüleşirseniz hemen dra gidin
acil şifalar diliyorum
şevvalim kolay gelsin bebekimmmmmmmmmmmmmm
belinayım canım benim allah yardımcın olsun canım benim ben valla sürekli öyle yoğun yaşadığım için alıştım sanırım ama sen uzun zamandır alışık değildin tabi yakışıklı gelince rahat bitti(
biraz ayaklansa kendi başına gidip gelse rahatlarsın sende diyecem ama ozamanda ayrı bir zor oluyor bu çocuk milleti:)))))
allah kolaylık versin hepimize bacım ne diyim
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
sabah 7de gideceğiz biz artıkın ne zaman geliriz bilmem
kib görüşmek üzere
meleklerimede iyi geceler

günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler a.s.a.s.a.s.
dün okulda kübra da kusmuş,akşam hemen dr a gittik kayınvalidemi de aldık.
dr a biz sülalecek hastayız dedim salgın var dedi dr.
kayınvalideme iğne yaptı hemen,bana ilaç verdi.kübra' yada tahlil yaptırdı idrarda iltihap çıktı,
şimdi antibiyotiği 7 gün içip tekrar dr a götürcez iltihabın bitip bitmediğini öğrenmek için.
pazartesiye kadar salmıcam okula dinlensin evde.
belinaycım geçmiş olsun canım,dün kendi derdimden farkedememişim mesajını
oğlunun ayağının iyleşmesine de çok sevindim canım.
mihrişim senin kızlar nasıl oldu canım
miniğim sanada kolay gelsin canım,çok yoğunsun bu aralar,beni bile geçtin:))))

ben şimdilik kaçıyorum sonra uğramaya çalışırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tembih
Bütün erkekler mahşer yerinde toplanmış, başlarında bir melek, herkes şaşkın şaşkın birbirine bakıyormuş.

Melek herkesi susturup:

"Karısından korkanlar şu tarafa geçsin!" diye bağırmış.

Kendisinden geçmiş, bodur, pısırık birisi hariç hepsi meleğin söylediği tarafa geçmiş. Bütün erkekler dönüp geçmeyen adama bakmışlar özenerek.

Melek sormuş:

"Sen korkmuyor musun karından?"

Adam cevap vermiş:

"Yok korkmak korkmamak değil mevzu benim derdim başka. Karım burada kalmamı tembihledi."

.......................................annelik sınavı...............................
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.

Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.

"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:

"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."

Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."

Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:

"Bütün anneler bunları bilir.

Bunlar anneliksınavında vardır.

Bilemezsen anne olmana izin vermezler."

Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.

Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.

"Anladııım!" diye gülümsedi birden,

"sınavı geçemezsen baba olursun."

..........................kurabiye.............................

Yaşlı adam ölüm döşeğindeydi…
Artık son dakikalarını yaşıyordu…
Hasta yatağında yatarken birdenmutfaktan gelen kokuyu duydu en sevdiği çikolatalı kurabiyelerin kokusu…
Birden gözleri aralandı
Kendini ayağa kalkacak kadar güçlü hissetti…
Bu şaşılacak bir şeydi ölmek üzere olan adamı ayağa kaldırmaya kurabiyelerin kokusu yetmişti…
Duvara tutunarak merdivenlere kadar yürüdü…
Basamakları ağır ağır inerken sanki mutfağa değil hayata yaklaşıyor gibi heyecanlıydı…
Nihayet mutfak kapısına kadar geldi…
ışte masanın üzerindeki tepside onlarca çikolatalı kurabiye
tam karşısında duruyordu…
Son gücüyle masaya yaklaştı o kurabiyelerden bir tane ağzına atabilse sanki ömrüne ömür katılacaktı…
Bir tane almak için elini uzattı…
Ama birden karısı yetişti ve eline vurdu:
.
.
“Çek elini bakayım…
.
.
Onlar cenazen için…”

iyi günlerr şekerlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün bende çok halsizim ve üşüyorum grip oluyorum galiba,
betülcümmmm çok geçmiş olsun canım acil şifalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevvalimmmm harikasın canım coşmuşsunnn paylaşımlar için teşekkrlerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…