- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.561
günlerdir maden işçilerine üzülürken acı haberi aldım çok üzüldüm
allah sabırlar versin ailelerine mekanları cennet olsun inşaallah(((
allah kimseye yaşatmasın
selamlar herkese şekerlerrrrr
sabah 6dan beri ayaktayım valla şimdi oturdum oda sizlere bakmak için :)
yoksa yer görmeyecek biyerlerim
elifi okula bıraktık nazla biraz gezdik biraz alışveriş derken eski oturduğumuz yerinde pazarı vardı bugün hazır ordayken pazar işimi hallettim elifi aldık eve geldik derken naz sızdı eliflede biz yemek ortalık topla çamaşır derken bu saati bulduk yani
yarında okula istedi öğretmeni cumartesi günkü pilav şenliğinde oyun oynayacaklarmış kızlar yarın son prova yapılacak dedi kıyafetleri verilecek dedi benimde işlerim var öğleden sonra napacağımı şaşırdım hayırlısıyla şu haftayı bir bitirelim önümüzdeki hafta okula göndermeyeceğim eve kapatacam kendimi ders çalışacağım
begom betül rüya sevvalim kamilem nunukummmmmm herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrr
irem canım çok sevindim sizin adınıza şekerciğim hadi bakalım gözün aydın urfaya veda zamanı geldi desene
kolay gelsin sana canım şimdi ev taşıma telaşına düşeceksin yorulacaksın da
allah kolaylık versin canım benim
iremi vede senide opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimi benim için ısırın şekerlerrrrr ok)
iyi akşamlar şekerler
bugün eşimin izin günüydü oturdu pc nin başına sıra gelmedi bana bir türlüboshayallersmile
herkes iyidir umarım:hulya::hulya:
miniğim yine yoğunsun kolaylıklar diliyorum sana canım
siremim yeni yeriniz hayırlı olsun artık ev taşıma telaşı sarar seni sanada kolay gelsin canım
betülüm topiğin müdavimi benim bak yerimsenibenbenim pek gezme işim olmaz canım üç çocukla hiçbir yerde rahat edemiyorum azcık daha büyüsünler belki biraz rahatlarımbayanssulusmile
ama sizde geziyoruz diye topiği ihmal etmeyin şekerler:umursamaz:
öptüm hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan
:teytey:
günaydınnnnnnn
taynimiz gümüşhanaye çıktı var mıydı burda yaşayan?
hayırlı olsun canım,bebekle ev taşıma telaşı var deseneşimdiden kolay gelsin...ablamlarında tayini çıkıcak bu sene büyük ihtimalle 8 senedir manisadalar ama doğuya gidicekler galiba inşallah onlara da iyi bir yer çıkar...
:teytey:
günaydınnnnnnn
taynimiz gümüşhanaye çıktı var mıydı burda yaşayan?
selamlar herkese şekerlerrrrr
sabah 6dan beri ayaktayım valla şimdi oturdum oda sizlere bakmak için :)
yoksa yer görmeyecek biyerlerim
elifi okula bıraktık nazla biraz gezdik biraz alışveriş derken eski oturduğumuz yerinde pazarı vardı bugün hazır ordayken pazar işimi hallettim elifi aldık eve geldik derken naz sızdı eliflede biz yemek ortalık topla çamaşır derken bu saati bulduk yani
yarında okula istedi öğretmeni cumartesi günkü pilav şenliğinde oyun oynayacaklarmış kızlar yarın son prova yapılacak dedi kıyafetleri verilecek dedi benimde işlerim var öğleden sonra napacağımı şaşırdım hayırlısıyla şu haftayı bir bitirelim önümüzdeki hafta okula göndermeyeceğim eve kapatacam kendimi ders çalışacağım
begom betül rüya sevvalim kamilem nunukummmmmm herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrr
irem canım çok sevindim sizin adınıza şekerciğim hadi bakalım gözün aydın urfaya veda zamanı geldi desene
kolay gelsin sana canım şimdi ev taşıma telaşına düşeceksin yorulacaksın da
allah kolaylık versin canım benim
iremi vede senide opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimi benim için ısırın şekerlerrrrr ok)
günlerdir maden işçilerine üzülürken acı haberi aldım çok üzüldüm
allah sabırlar versin ailelerine mekanları cennet olsun inşaallah(((
allah kimseye yaşatmasın
iyi akşamlar şekerler
bugün eşimin izin günüydü oturdu pc nin başına sıra gelmedi bana bir türlüboshayallersmile
herkes iyidir umarım:hulya::hulya:
miniğim yine yoğunsun kolaylıklar diliyorum sana canım
siremim yeni yeriniz hayırlı olsun artık ev taşıma telaşı sarar seni sanada kolay gelsin canım
betülüm topiğin müdavimi benim bak yerimsenibenbenim pek gezme işim olmaz canım üç çocukla hiçbir yerde rahat edemiyorum azcık daha büyüsünler belki biraz rahatlarımbayanssulusmile
ama sizde geziyoruz diye topiği ihmal etmeyin şekerler:umursamaz:
öptüm hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım,bebekle ev taşıma telaşı var deseneşimdiden kolay gelsin...ablamlarında tayini çıkıcak bu sene büyük ihtimalle 8 senedir manisadalar ama doğuya gidicekler galiba inşallah onlara da iyi bir yer çıkar...
Ben bu akşam gece bekçisisengözlerimebaksanab
Çay ve kahve fazla kaçtı bugün hadi bi bakıyim dedim melek annelerine..
Siremim sevindim senin adına.Allah hayırlısıyla yerleşmenizi nasip etsin canım...
Miniğim amma koşturuyon be kadın popon yer görsün artık bea:1hug:
Sen böyle hararetle yazdıkça ben okurken yoruluyom vallaakannehiracı kendine biraz acı..
Bende bizamanlar böylydim acısı çıkıyo şimdi...herbi taraf ağrımaya başladı..
Sabahın ilk annesine günaydın diyem hadisüprizzzzz
günaydın kübracım sanada hayırlı cumalar Şeniz
Ben bu akşam gece bekçisisengözlerimebaksanab
Çay ve kahve fazla kaçtı bugün hadi bi bakıyim dedim melek annelerine..
Siremim sevindim senin adına.Allah hayırlısıyla yerleşmenizi nasip etsin canım...
Miniğim amma koşturuyon be kadın popon yer görsün artık bea:1hug:
Sen böyle hararetle yazdıkça ben okurken yoruluyom vallaakannehiracı kendine biraz acı..
Bende bizamanlar böylydim acısı çıkıyo şimdi...herbi taraf ağrımaya başladı..
Sabahın ilk annesine günaydın diyem hadisüprizzzzz
Tayininiz hayırlı olsun canım,şimdi taşınma telaşın başlıcak kolay gelsin sana
Miniğim zaten aktif biriydin şimdi okul başladı bundan böyle koşturmaca hiç bitmez artık.ama bunlar tatlı telaşeler onların mutlulukları bi şeyleri başardıklarını görmek herşeye değiyo.
Sanada rabbim zihin açıklığı versin arkadaşım.kolay gelsin öptüm
Bizde çok üzüldük canım,pek umut yoktu ama yine belki diyoduk ki dün sabah acı haber geldi.Rabbim ölenlere rahmet eylesin ailelerinede kendi sabrından versin çok zor:çok üzgünüm:
Canım bugün evdeyim (şimdilik) evden çıkmaya pek niyetim yok işte yapmıcam oh uzatıp ayaklarımı keyif yapcam.topiğimizi ihmal etmeden tabi
İnşallah güzel bi yer canım,çıkar allah yardımcıları olsun
Günaydın Bego ablam nöbet tutmuşsun gece
önceleri çay kahve uykusuzluk yapıyo diyenlere pek inanamıyodum artık fazla kaçırayım bemde nöbet tutuyorum.
günaydın kızlar siremims hayırlı olsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?