Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kimsecikler yok mu bu akşam kızlar eşimi gönderdim 2 saat oldu hayırlısıyla haftaya bugun burda olcak inşallah ...kaldık yine kızmla ..........

ıyı aksamlar canlarım nasılsınız?
cok yorgunum hemen yatacagım ama sızlere bır selam vermeden yatmak ıstemedım
ader canım salı gunu esımın yas gunu ve kızlarla hafta ıcı zorlanırım dıye bugun onlar babaanneye gıttıler bende arkadasımla hedıye bakmaya
gezdık dolastık acıktık yemegımızı yedık ıslerımızı hallettık 7de geldık.8dede benımkıler geldı.kızlar oynamıs zıplamıs yorulmuslar baya hemen uyudular bende yatmak ıstıyorum cok yorulmusum.
ankamall ordan ulus derken arkadasımda nısanlı cıkrıkcılara gıttık gezdık dolastık ulus altını ustune getırdık sorma.havada soguktu baya yorulmusuz
sen nasılsın canım?kızlar nasıllar?
hepınızı cok cok opuyorum arkadaslarım ıyı geceler dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah

merhaba melek anneleri nasılsınız inş. iyi bi pazar geçirmişsinizdir
ben bugün çoookkk yoruldum ama size slm vermeden geçemedim
alışverişe çıktık meleklerimin bayramlıklarını aldık ama kendime bişey bulamadım
tam yorulmuş ve acıkmıştık yemeğimizi yerken tel. geldi misafirlerim gelecekmiş haber verdiler neyse eve döndük AZ ÖNCE GİTTİLER ORTALIĞI TOPLADIM İNŞ. CADIM UYANMAZSA YATICAM herkese tatlı uykular

rüyanaz canım allah kavuştursun

günaydınlar arkadaşlarmirmirmirmir:sm_cool: meleklerimle sizlere güzel bir hafta dilerim:1hug:
kızlar ben bu gün artık giremem eşimin kuzeninin 7 yemeyi bu gün mevlit okunacak. yol uzun olduğu için birazdan çıkcaz hepinizi meleklerimle beraber kocaman öpüyorumŞeniz

a.s.cnm günaydın tekrardan başiniz sağolsun arkadaşim
allah kabul etsin cnm mekanı cennet olsun
öpyorum arkadaşim:teselli::Saruboceq:

hepinize güzel birgün diliyorum,hafta sonunuz güzel geçmiştir inş benim yorucu geçti
dün eşimin çalışması gerekti bende evi temizledim mis gibi oldu heryer :sm_cool:
hadi hepinizi bekliyorum sabah çayını bugün bende içelim
meleklerim hazırlanıyorlar birazdan okula gidecek
öpüldünüzŞeniz

günaydın kızlar
benim bu unutkanlıgım basıma neler acacak bakalım dün az kalsın evi yakıyodum
süt koymustum unutmusum yanmıs ev duman
hep
görmelisiniz
eşim artık benim unutkanlıklarıma güler hale geldi alıştı yazık

hepinize günaydın arkadaslar. Gecmişi okuyamadım herkes iyidir umarım.
Haftasonu giremedim. Zeynebim hasta. Geceleri atesleniyo. Benim uslu kızım hastalıgı bile uslu. bugün onu doktora götürecem.
Hepinize güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.

gecmiş olsun zeynepe canım beimkihasta olsa ortalıgı ayaga kaldırır
hmmm baksen yaramaza e biliyor tabi nazını çekecekler ya değerlendiriyor her fırsatı demek kikaydirigubbakcemile2ama hasta olmadan yapsın nazını bilmiyorlarki onlar hasta olunca
içimizin nasıl yandığını
benimkiler uslu olurlar sadece hala beni hep yanlarında isterler büyüdüler lafta cadılar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…