Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun canım meleğine allah tan bişey olmamış
rabbim görünür görünmez kazalardan korusun:Saruboceq:

kızlar bu gün misafirlerim gelecek artık kalkıp hazırlık yapmam lazım
meleklerimin hepsini kocaman öpüyorum allaha emanet olun

kızlar günaydınnnnnnnnn :roflol:
lahana bebek geçmiş olsun canım allahım korumuş kızını
ben bugün erkenciyim nerdesiniz kızlar tabi hafta sonu gezin bakalım hanımlar
iyi gezmeler öpüldünüz muckkkkkkk :1hug:a.s.

günaydın şekerlerim herkese güsel bir gün diliyorum 2 günlük yagmurdan sonra amasya güneşli dışarı çıkcaz bizde öptüm herkesi............

Günaydın...nasılsınız kızlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...MİNİK sana küstüm herkesi yazmışsın bir beni unutmuşsunsenağlamasenağlamasenağlama

Günaydın...nasılsınız kızlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...MİNİK sana küstüm herkesi yazmışsın bir beni unutmuşsunsenağlamasenağlamasenağlama

canım ya küsme miniğe gezmeye gidiyor ya o evin anahtarını
nasıl yapsamda unutmasam telaşındadır :roflol::roflol:

herkese günaydın ve iyi haftasonları ..
lahanabebek öncelikle başın sağolsun arkadaşım.. kızınada geçmiş olsun..
yeni gelen prenses anneleri hoşgeldiniz..

canım ya küsme miniğe gezmeye gidiyor ya o evin anahtarını
nasıl yapsamda unutmasam telaşındadır :roflol::roflol:

Yok arkadaşım benim kadar kimse unutamaz evin anahtarını herhalde.bişey anlatıcam;ben bu yaz konyaya gidicem hazırlanıyorum eşim işyerinden aradı sen anahtarların ikisinide al bir taksiye atlayıp otogara gel ben seni otogarda karşılıcam dedi bu arada eşimin işyeri otogara çok yakın evimiz uzak o yüzden herneyse ben kızımla taksiye binip otogara gittim eşim orada karşıladı beni otobüsün kalkmasına da 1 saat falan var 1 saat boyunca kızım babasından ayrılacağı için hep ağladı ama ne ağlamak kriz geçiriyor,ben kızımla birlikte otbüse bindim bir yandan kızımı sakinleştirmeye çalışıyorum falan bir görseniz halimi otobüs hareket etti biz gidiyoruz konyaya 1 saat falan geçti elimi çantama bir attımki anahtarların ikiside çantamda ve başka anahtarımızda yok adamı istanbulda bıraktım ve anahtarları götürüyorum:roflol:sonra şoförden izin istedim eşimi aradım eşim gece yarısı çilingir çağırmış kapıyı açtırmış ve kapının 2 anahtarınında göbeğini değiştirtiyormuş çünkü kapıyı açtırdı ve evde anahtarda yok mecburen anahtarlarıda değiştirtiyor.tabi bu arada şoför,mavinler ve otobüsteki herkes kulaktan kulağa olayı duydu tam bi rezillikti anlatamam kızlar.en az ayda 1 kere anahtarı içerde unuturum artık çilingirle akraba olduk:roflol::roflol:

minik kiz sen bu bakaliga bayagi kaptirdin galiba kendini kiz bakanlik cokmu zor geldi seni kk da bile bulamiyoruz artik nerdesin sen yawwwwwwwwwwwwwww

merhaba hanımlar
nerdesiniz bakalım
lahana bebek kızına geçmiş olsun canım.allah korumuş kızını.benim kızda seneye okula başlayacak inan böyle olayları duydukça kızı okula nasıl güvenirim diye düşünüyorum.benim kızım sessiz sakin bir kız okulda ezilir diye korkuyorum:çok üzgünüm:
zehra canım buralarda havalar güzel sayılır.vatan hasreti çok zor değilmi.kaç yıldır almanyadasın canım
belinay o ne unutkanlık kız
okurken çok güldüm:roflol:ayda bir kere unuturmusun anahtarı
şükür kolay kolay bişeyi unutmam özelliklede anahtarısositososito
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
öptüm hepinizia.s.

kızlar nerdesiniz işlerimi yemeğimi yaptım geldim
sizler geziyosunuz herhaldee
bizde yarın çıkıcaz bayramlık bakıcam kızlarıma ve kendime kızlara bulurumda ben ne alsam acep hiçte bi fikrim yok olmazsa bi kot alıyim üstüne uygun bişey bulursam aliim diyorum
sonra görüşürüz şekerler
minikciim gelde merak ettim canım çarşıda neler var yokkk anlat azcık

selam kızlar
hepinize iyi hafta sonları
hepinizi kocaman öpüyorum
lahana bebek geçmiş olsun canım
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.......

belinay canım beni çok güldürdün allahta seni güldürsün :roflol::roflol:
kimse yok topiğimizde ya bugün herkez alışverişte gezmede gelin
artık ya minik yine anahtarı unutup dışaıdamı kaldın sen :roflol:

ay allah sızı nasıl bılıyorsa oyle yapsın nan karularrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:
geldım ay geldımmmmmmmmmmmmm catladınızmı?:roflol:
bır ıyı konusan olmamıs ayolkötükedihüso
ıyıkı ıkıde bır kapıda kalıyom
dustum dılınıze.laelaelaelaelae
emıyyy tınkımı geldım anam yaaa kapıdada kalmadım bakanlıktada ıslerım yogun degıldı
lahanabebegım canım cok gecmıs olsun sekerım opuyorum melegımı
betul canım arkadasım ay ne demek gıremeyecegım cok aaaaaaaaaaaa
melegıme kızarım aaaaaaaaaaa
bız onlar ıcın topık acalım onların yaptıgına bak anasına pcyı bırakmasın
ruya gez canım gez
guzel bır gun olmustur ınsaallah canım
belınay kıs ozur dılerım kusme anam sabah sabah sersemlıgıme ver canım yaa
masaallah kendımı tek sanıyordum sevındım benden bırı daha var dıye
gercı senın kadar degılım bende
bızde cılıngırle akraba olduk
ader canım benım valla hıcbısey yok canım sorma bugun mıtıng varmıs haberımız yoktu :1no2:
ankamalla gıttık koctasa ugradık cıktık annemlere cıkacagız cankayaya cıkamıyoruz.:1no2:
sıhhıye mıtıng nedenıyle kapalı ve trafık felc.dusun operadan cankayaya arabayla 45dk trafıkte bekledık ve ılerleyemedık gerı donduk cevre yolundan gıttıkkafamçokkarıştı
tabı bu arada bızımkıler arayıp duruyor nerde kaldınız dıye kurban almaya gıdeceklerdı
dedık sız alın bız belkı gelırız:roflol:
2,5saatte gıdebıldık yaa 20dk yolu.:1no2:
neyse sukur kurbanımızı hallettık beklıyor bayramı kesılmek ıcın:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…