Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kimseler yok galiba herkes işbaşında kızlarımın karnını doyurdum yeniden okula yolladım size bi bakayım dedim efsunefe dikkat et canım kendini tehlikeye atma senden değerlimi allah korumuş canım kolay gelsin arkadaşlarrr

iyi günler iyi haftalar herkeze.kızımı amcası gezmeye götürdü.bende fırsattan istifade geleyim dedim.
dünde amcamın kızının sözü vardı oaradaydım.iki günde yardıma gittim.hem annemlere,hem yengemlere.yorulmuşum iki arada
şimdide kendi temizliğimi yapcam.
nasıl meleklerim ve anneleri öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ruyanaz allah kavuştursun canım benim.bu sefer fazla ayrı kalmıcaksınız hadi,bayrama gelecekmiş.
efsunefe aman dikkat canım.geçmiş olsun,ben senin kadar yüksekte değilim 3.kattayım,ama çok korkuyorum cam silerken.
drydeniss hoşgeldin canım,iyiiz sen nasılsın?
kamilece ben burdayım canım,anca geldim.nasılsın?
miniğim,eşine nice yıllar diliyorum canım,sizlerle birlikte.
temizlik yapan herkeze kolay gelsin,darısı benim başıma
çarşamba ancak başlıcam galiba.çarşamba peşembe kendi temizliğimi yaparım.cuma cumartesi de annemlere gitcem çok işim var çoook.

yaf kızlar bebişim hala uyanmadı ne iş ?? benneyaptımki
sabah 10 da uyuttum temizliğe başlamadan önce, temizlik bitti, buraya oturdum uyanana kadar biraz bakim diye ama hala uyanmadı. 5 saat oldu yaf. dün gecede 1 de uyumuştu sabah 8 e kadar emmeye bile uyanmadı. cuma cumartesi misafir falan vardı yoruldumu aceba diicem ama dün sakindi, hep evdeydik. niye bu kadar uyudu ki aceba :uhm:

merhaba hanımlar
keyifler nasıl.umarım herkes iyidir
2 gündür eşim evdeydi gezmeye gittikçarşıya çıktık.dün gecede net yoktu kk giremedim
herkeste anlaşılan bayram temizliği telaşı var ben 1 haftadır azar azar yapmaya çalışıyorum.herkese kolay gelsin canlarım
meleklerinizi ve sizi öpüyorumŞeniz

hilal canım daha ne istiyorsun.herkes bebeğim uyumuyo diye şikayet eder sende çok uyuyo diyemi şikayet ediyosun:roflol:benim ortanca kızımda böyle uzun uyurdu.korkmana gerek yok bence.
byyyyyyyyyyy canım

gonca2206 kamilece efsunefe minik belinay ... hepinize tesekkürlera.s.
Hastaneden geldik cocuklar uyudu bende bi sizlere bakayım dedim
Zeynonun atesi bogazındanmıs
Gül gibi soldu canım benim:çok üzgünüm:
Temizlik yapan arkadaslar kolay gelsin bende baslamıstım yarım kaldı:1no2:
Rüyanaz ALLAH kavustursun canım
Hepinize kolay gelsin:1hug:

iyiyim canım sen nasılsın meleklerin nasıl benimkiler iyi çok şükür
dün ayşe derya nın öğretmeniyle konuştum sınıfının enküçüğü olmasına rağmen maşallah harika dedi çok mutlu oldum inş:Saruboceq: hep böyle devam eder

uyusun annesi uyuyarak büyüyüyecek uyuyan bebekğin gelişimi düzenlive iyi olur korkma normal bir durum az uyuduğu zamanlar bu günleri özlersin

geşmiş olsun canım
benim küçük cadıda rahatsız ne oldu anlamadım.dün gece beni hiç uyutmadı kustu yatağı batırdı.sabahtan beri 3 kere altını değiştirdim.üşüttü galiba
allah hepsine bir an önce şifa versin
hastalanınca benim kız kucağından indirme beni diyor.bayram üstü işte yaptırmıyor.ne yapacam bilmiyorumklava:

meraklanma canım.ateşi falan yoksa yorulmuştur.
çok nadir,benim kızımda yapıyo öyle normalden fazla uyuyo.

bende iyiim canım.betül okulda,kübra yı da amcası gezmeye götürdü.bende fırsattan istifade burdayım.
maşallah meleğime.allah başarılarının devamını arttırsın inş.:Saruboceq:
1. sınıfamı gidiyodu ayşe derya?

canım benim kıyamam geçmiş olsun.ya bu hastalıklar bizi bırakmıyo bi türlü.kışı böyle geçirecez galiba.allah şifa versin canım.:Saruboceq:

slm kızlar ee nasıl gidiyo temizlik
beni hiç sormayın valla bi yandan cimcimeyle uğraşıyorum bi yandanda temizlik
neyseki buzdolabını aspiretörü ve fırını temizledim çamaşırlarda yıkandı serildibiraz mola verdim kızım uyanmadan artık ne yapabilirsem yavaş yavaş yapicam
EFSUNEFE canım geçmiş olsun dikkat et güzelim allah korumuş
KAMİLECE canım benim adaşıma aferin maşallah ennesi inş. daima bööle başarılı olur tabi kıss gurur duymuşsundur öpüyorum canım
KÜBRABETÜL canım yorulmuşsun ama dahada bitmemiş kolaylıklar diliyorum canım
GÜLZEYNO canım boğazları iltihablanmışsa canım ateş yapar tekrar geçmiş olsun
MİHRİBAN şekerim ooh maşallah temizliğini kolaylamışsın dır canım sen
HİLAL kısssss maşallah de meleğine ne güsel işte anneciği işyapsın diye uyuyo dahada yaranamıyooo darısı benim cimcimeme inş. gerçi sanada hak veriyorum canım bizde uyku olmadığı için meleğim 1 saat uyuyunca hemen merak edip dinliyorum canım ama ben alışkın değilimde uyumasına onun için senin kuzuna 41 kere maşallah
öpüyorum hepinizi kolay gelsin şekerler

adercim sağol canım benim.ya ben tek kız olunca annemlerin temizlikte bana kalıyo annem hasta.
napalım sağ olsunlarda yaparız temizliklerini.yengemlerin de söz telaşı olunca onlara yardıma gittim.sağ olsun yengem emeğini hiç esirgemez
canım sanada kolay gelsin çocukla temizlik yapmak çok zor hep başımızda canım.allah kolaylık versin meleğinide öpüyorum.

2.sınıfa gidiyor canım,minik tavşanım 1 yaş erken başladı anaokuluna kendi isteğiyle öğretmeni 2.kez anaokuluna gitmasine gerek yok birinci sınıfa başlasın diyince erken gitti kendi istekli olunca hiç problem yaşamadık şükür

inş canım evet çok gurur duydum darısı senin başına ileride canıma.s.Şeniz

kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınız. ne bilim ya hiç bu kadar uyumazdı ondan merak ettim. devamlı nefesini falan kontrol etmeye başladım, paranoyakmı oldum ne :)
Mihriban canım kızınada geçmiş olsun. Allahım iiliğini versin bi an önce.

geçmiş olsun canım rabbimden acil şifalar meleğine inş çabuk iyileşir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…