- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.681
Benim meleğimde bebekken,senin meleğin gibi biraz fazla uyuduğu zaman gider nefesini kontrol ederdim..Hala 5,5 yaşında,geceleri uyanır arada bakarım,ne bilim annelik içgüdüsümüdür nedir,çok deli yatar kızım,bakarım eğer hiç kıpırdamamışsa öper bir kıpırdatırım mutlaka..Bebekler bazen şaşırtabiliyor,hiç uyumadıkları kadar uyuyabiliyorlar ama,anne yüreği bambaşka işte,anne olan anlar sanırım ancak bizi..:teselli:kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınız. ne bilim ya hiç bu kadar uyumazdı ondan merak ettim. devamlı nefesini falan kontrol etmeye başladım, paranoyakmı oldum ne :)
Mihriban canım kızınada geçmiş olsun. Allahım iiliğini versin bi an önce.
Benim meleğimde bebekken,senin meleğin gibi biraz fazla uyuduğu zaman gider nefesini kontrol ederdim..Hala 5,5 yaşında,geceleri uyanır arada bakarım,ne bilim annelik içgüdüsümüdür nedir,çok deli yatar kızım,bakarım eğer hiç kıpırdamamışsa öper bir kıpırdatırım mutlaka..Bebekler bazen şaşırtabiliyor,hiç uyumadıkları kadar uyuyabiliyorlar ama,anne yüreği bambaşka işte,anne olan anlar sanırım ancak bizi..:teselli:
yaf kızlar bebişim hala uyanmadı ne iş ?? benneyaptımki
sabah 10 da uyuttum temizliğe başlamadan önce, temizlik bitti, buraya oturdum uyanana kadar biraz bakim diye ama hala uyanmadı. 5 saat oldu yaf. dün gecede 1 de uyumuştu sabah 8 e kadar emmeye bile uyanmadı. cuma cumartesi misafir falan vardı yoruldumu aceba diicem ama dün sakindi, hep evdeydik. niye bu kadar uyudu ki aceba :uhm:
kusum nabersin ya cikmam gerek kafam davul gibi ben nezaman kursa gidersem gideyim kafa kalmiyo varmiki diceksinde :) (gülümsemelerden koyulmuyo sizdede o sorun varmi)
öptüm seni görüsürüz
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşallah herkez temizlikle uğraşıyor
biz ne zaman emekli olcaz kızlar bu işlerden offffff
aman efsunefe canım ya dikkat et allah korumuş
hasta meleklere allahım şifa versin :Saruboceq:bir an önce iyleşsinler
ben bugün tam işe başladım dayımın hanımı yengem geldi işler kaldı olsun yarın artık
benim güçük cadıya panço örmüş getirmiş yengem bayramda giysin diye
çok hoşuna gitti bütün gün çıkarmadı
babasına dün demişki annem bilgiyasar başında benim bilgiyasarım yok pc ye bilgiyasar diyo bu arada banada al dün eşim almış gelmiş oyuncak allahım çıldırmak üzereyim dın dın kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı vallaha balkondan atasım geliyor ya -tatlicadiarzu-
iyi geceler kızlarrr
nasılsınız
tüm hasta bebişlere acil şifalar cok zor yaaa onların hasta olması
minikim ne hediye aldın senin kocişe
yaw benimki de gündüz ya yarım saat ya bir saat uyuyor azcık daha uyusa keşke
Merhaba hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz içi çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah yarına kadar düzelir.şimdilik hiç tadı yok cadının.
tinkimi yazık kız niye kızının oyuncağını atmak istiyosun:1rolleyes:çocuk işte bunlar hoşlarına gidiyo öyle oyuncaklar
minik maşallah temizliğini bitirmişsin ne kaldıki geriye.ben 4 gündür çamaşır örtü nevresim çarşaf vs yıkayıp duruyorum.yarında pencere silerim galiba perdeleride yıkatırsam işimin çoğunu bitirmiş olurum.geriye gündelik işlerim kalır
tabii birde buzdolabı silecem ay bitti diyorum iş çıkıyokafamçokkarıştı
neyse hepimize kolay gelsinkaydirigubbakcemile2
minik pasta börekten bizede pay düşermicokacimcoook
şaka canım afiyetle yiyin.daha nice senelere canım
sana bir kere daha kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?