Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun arkadaşım,su içmeyi ihmal etme canım offffff böbrek ağrısını iyi bilirim :jeyyar:ateşinde varmış mutlaka dr gitmelisin enfeksiyon var demekki ihmal etme sonra acısı kötü çıkıyor tecrübeyle sabittir acil şifalar canım:Saruboceq:

suyu azıcık içiyorum midemde çok bulanıyor çünkü
ilaçta buscopan plus içiyorum .ay ne öksürüyorum ne tıksırıyorum
bu ateş ne bilmiyorum sonra terden sırılsıklam oluyorum.
tekrar donmaya başlıyorum geçen ayda olmuştu ama
sanırım bu sefer ki başka gideceğim bide sinirim bozuldu
önceden eşim böle değildi.şimdi nete girmekten gözü bişey görmüyor.
akşam ne oldun diye bile bakmadı. küçüğüm bitanem oğlum ilgilendi.
tv bile seyretmedi.ben anneme bakıyorum dedi. bide kapımızı kapattı.
kimse girmesin diye oda kızdı bana bakmıyor diye babasına daha çok küçük ama iyiki doğurmuşum oğlumu allahım başımdan eksik etmesin.çünkü çok merhametli.

tinkimi geçmiş olsun canım inş güzel haberlerle gelirsin.allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

lahana bebek meleğine çok geçmiş olsun canım.boğazlar doktora gitmeden geçmiyo,ilaçlar iyi gelir hem çocuk çabuk iyleşir,allah şifa versin canım.:Saruboceq:

gonca2206 senin meleğine de çok geçmiş olsun canım.inş bugün verirsiniz tahlili.

efsunefecim geçmiş olsun canım.ihmal etme doktora git canım.allah şifa versin:Saruboceq:

kamilece sen nasılsın canım?

hain enişteklava:tam dayaklık yani bazen bu erkekler sınırı aşıyorlar nettin kablosunu çıkar yada modemi kapat
bence senin rahatsızlığın böbreketen galiba benimki de ilk ilğilenmemeşti öyle ağrır bende her zamanki gibi sabrederim sanmıştı bi gece afedersiniz idrarımdan devamlı kangelmeye başlayınca işin ciddi olduğunu oda bende anladık günlaerce iğine yedim
mutlaka dr git mide bulantısı ateş sancı iştahsızlık hepsi böbrekte bir problemi işaret ediyor ara enişteyi hem o götürsün dr ihmale gelmez böbrek rabbim acil şifalar versin canım
:Saruboceq:

sağol canım iyyim sen nasılsın meleklrin nasıl benimkileri okula yolladım kardeşimle çay içiyorum bi taraftanda buraya takılıyorum birazdan işbaşı yapacağım akşama yemekli misafirim gelecek gibi
öptüm canım meleklerinle seni

gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
gununuz aydın olsun ınsaallah
ruya canım gecmıs olsun.ayaklarına sıcam su torbası koy canım.kızlkardesımde oyle agrılı olur.ayaklarına sıcak su torbasını koyuyoruz rahatlatıyor bıraz
gonca canım benım normal o.hormonlar degıstı dogum yaptın yenıden eskı duzenıne gırecek derken ınan bunlar zaman gerektıren seyler.benımde cok unutkanlık olurdu kac tencere yaktım ev goz gozu gormez oldu hatırlamıyorum.eeeeeee canımızdan can cıkardık kolaymı kıs.
allah yardımcımız olsun canım ınsaallah
mıhrıban canım benım valla aynen oyle.dusunuyorum bazen cevreme bakıyorum.erkekler emeklı oluyor oturuyorlar gezıyorlar emeklılık yasıyorlar kadınlara bakıyorum hala 50 60 70 farketmıyor ev ısı yemek ugrasıyorlar.bazen onlarda dıyorum gelınlerden beklıyorya acaba bır umıt emeklılık olarakmı goruyor gelınlerı gıye dusunuyorum.ısımız cok zor valla
rabbım kımseye muhtac etttırmesınde yapalım napalım.benım bır avantajım var mesaılerım esımle bıter.esım ızınlıyken bende ızın yapıyorum.o emeklı oldugunda emeklı olurmuyum acaba??
lahanabebegım canım benım cok cok gecmıs olsun canım.ya nazarmı oldu yavrucagım yaaa.bırde canım cocuklar dogdugunda akıka kurbanı vardır.ozellıkle kız cocuklarında dogdugunda ve 7 yasına geldıgınde kesılır.cogumuz ıhmal edıyoruz ama aslında onların adına bır kan akıtmak gerek.beladan kurtulmak ıcın.boyle bırseyde olabılır canım ya.ımkanınız varsa kızın adına bır akik kesın hersey duzelecektır ınsaallah canım
efsun canım benım cok gecmıs olsun arkadasım
sana dıyorum bır dr gıt dıye yaaa.allah korusun donulmez oluncamı gıdeceksın
hayatım evlatlarını dusun onların adına gıt nolursun yaa
opuyorum canım benım cok cok gecmıs olsun
tınkımı canım benım hadı ınsaallah hayırlı sonuclarını beklıyoruz canım benım
ınsaallah guzel haberlerle gel canım.
kızlar bugun malum esımın yas gunu ve aksama cılgınlar gıbı eglenecegız:roflol:
kızlar uyansınlar hazırlıklara baslayacagız.hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım

bende iyiim canım sağol.kübra uyuyo.betül'de uyandı ders kontrolü yapıyo.
bende 11 gibi gitcem,bugün anneanemin 40 mevlüdü var.
öptüm canım,kendinize iyi bakın.

tesekkur ederım canım
neyapayım ya kıyafetı coka.s
parfum cok sevmez deodorantıda var elektronık delısı oldugundan bana alınacak bısey bırakmadı hepsını kendı aldı.:roflol:
en ıyısı ıhtıyacı bu vardı onu alayım dedımCADIARZU
askolsun sekerım tabıkı ogreneceksına.s
sızlerden baska kımım var.
ay kıs kadınız sekerım tabıkı meraklı olacagız sende aaaaaaaaa:roflol:
yok yok kotu degılız:roflol:

minik kuşlarım günaydınna.s.
ne aldın kocana ben anlamadım ya bu gün saflığım mı üzerimde neeemirmirmirmir

gunaydın canım benım
anaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
topıkde erkek anası var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:
yetısın anammmmmmmmmmmmm:roflol:
ay yerım ben o kucucuk erkegımı:roflol:
canım benım hosgeldın sekerım :roflol:
hayırdır kıs uykusuzmusun ne arıyon burda:roflol:
araba ruhtası kaskosu vs..koyması ıcın ıcıne canta aldım canım a.s

herkese günaydınlarrrrr a.s.
ben her zamanki gibi geçmişi yine okuyamadım mirmirmirmir
hastası olan herkese geçmiş olsun diyorum. Allah iyilik versin.
miniğim size ii eğlenceler, nice yıllar.
erkek anasıda görücüye falan gelmiş olmasın kötükedihüso
valla eşim kızını vermiicekmiş, boşa heveslenmeyin :dilcikar: kendisi beni taaa uzaklardan aldı geldi ama kendi veremem ben kızımı dio şimdi :asigim:

günaydın en güzel anneler herkese güzel bi gün diliyorum
mihriban meleğim nasıl oldu inş. daha iyidir
gülzeyno canım nasılsınız kuzucuk nasıl daha iyidir inş.
tinkimi hadi bakalım güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım
efsunefe çok geçmiş olsun canım bir an önce gitmelisin dr. arkadaşım dr git bu ağrıları çekmektense inş.önemli bişey çıkmaz oyoy yerim ben o kuzucuğu koca adamm olmuş anneciğine bakıyo dimi tabi kısss yavrum üzülmüştür canım benim takma kafana bişeyi bizim çocuklarımız var canım benim sezenimi ve efeyi öpüyorum senide tabiii
kübrabetül canım nasılsın allah kabul etsin canım kolay gelsin
kamilece canım iyisindir inş.
minik kuşum akşamma ççılgınllar gibi eğlen canım benim kısss benim yerimede eğlen olmamı
ayyy çok severim pasta börek yapmasını zevk alıyorum canım yaaa e tabi yemeside ayrı bi zevkli
arkadaşım kolay gelsin canım benim
lahanabbebek canım geçmiş olsun acil şifalar
ismini sayamadıklarım özür dilerim belinay kapris gonca emiy rüyanaz...inş herkes iyidir
hepinizi öpüyorum güzel günler bizimle olsun mucxxx

hımmm güzel bi hediye almışşsın allah çocuklarınla bir ömür mutlu yasamayı nasıp etsıncanım benım çok eylenın:teytey: tamam mı eşininde doğum günü kutlu olsun şimdi işin çoktur senın hadi sana kolay gelsın öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…