- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.781
Belinay geçmiş olsun,Allah'ım yavrularımızı dermansız dertlerden korusun..:Saruboceq:
Benim kzımında birsüredir,yorulduğunda falan anne kalbim ağrıyor diyordu..Başka bir belirtimiz yok ama,morarma ya da gelişmesinde bir problem yok.Anlık oluyor zaten,kalbim diyor,belki başka biryeride olabilir ağrıyan.Dün babası dinledi kalp atışlarını,düzensiz diyor.Nabzını saydım 89 çıktı..Babamızın içi rahat etmedi.cuma günü bir kardiyolağa götüreceğiz.Yanında konuşmamaya çalışıyoruz etkilelenmesin diye..Belki birşeyciği yoktur,inşallah yoktur zaten ama,şüphesi bile bende huzur bırakmadı,canım hiçbirşey yapmak istemiyor,Kendimde bir rahatsızlık olsa bu kadar etkilenmiyorum inanın,ama insanın yavrusu olunca içine ateş düşüyor.:çok üzgünüm:Rab'bim yavrusu hasta olan anne babalara sabırlar,kolaylıklar versin,acil şifalar versin,şüphesi insanı bu kadar yıprtıyorsa,kimbilir onlar neler yaşıyorlardır..:çok üzgünüm:
iyi geceler.kübra betülcüm,minik kuşum,kapris,lahana bebek hepinize teşekkürler...Şeniz tinkimi canım üzme kendini çoğu doktor işin kolayına kaçıyor hemen psikiyatriste git diyorlar ben de geçen sene böyle başağrısı çekiyordum nörolojiye gittim bana film bile çekmedi muayene bile etmedi sadece karşıdan baktı psikiyatriste git dedi sana bari film çekmişler canım ne yapacaksın istersen başka doktorada göster filmi.sen doktora demedin mi ben zaten psikoloğa gidiyorum diye ne cevap verdi merak ettim de...
dedim canım demezmiyim yüzüme bön bön baktı sadece sinir şey
gerçekten çok kötüydüm rahatlattınız beni iyiki varsınız canlarım ya :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?