- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.761
günaydın meleklerin anneleri nasılsınız iyi misiniz? keyifler nasıllll.
slm arkadaslar nasilsiniz bakalimmmm
kızlar temizliğie ara verdim geldim kimsecikler yokkk
ee tabi herkes koşşturuyoo kolay gelsin
belinay canım çok geçmiş olsun
annelik çok güzel olduğu kadar bi o kadarda yıpratıcı canım
üzülme rabbim daha kötülerinden esirgesin canım benim
esirgenen göze çöp batarmış derler ben artık inanıyorum
canını sıkma canım seni ve meleğini öpüyorum
tinkimi daha gelmedinmi canım merak ettim hayırlı haberlerle dön inş
Belinay geçmiş olsun,Allah'ım yavrularımızı dermansız dertlerden korusun..:Saruboceq:
Benim kzımında birsüredir,yorulduğunda falan anne kalbim ağrıyor diyordu..Başka bir belirtimiz yok ama,morarma ya da gelişmesinde bir problem yok.Anlık oluyor zaten,kalbim diyor,belki başka biryeride olabilir ağrıyan.Dün babası dinledi kalp atışlarını,düzensiz diyor.Nabzını saydım 89 çıktı..Babamızın içi rahat etmedi.cuma günü bir kardiyolağa götüreceğiz.Yanında konuşmamaya çalışıyoruz etkilelenmesin diye..Belki birşeyciği yoktur,inşallah yoktur zaten ama,şüphesi bile bende huzur bırakmadı,canım hiçbirşey yapmak istemiyor,Kendimde bir rahatsızlık olsa bu kadar etkilenmiyorum inanın,ama insanın yavrusu olunca içine ateş düşüyor.:çok üzgünüm:Rab'bim yavrusu hasta olan anne babalara sabırlar,kolaylıklar versin,acil şifalar versin,şüphesi insanı bu kadar yıprtıyorsa,kimbilir onlar neler yaşıyorlardır..:çok üzgünüm:
Belinay geçmiş olsun,Allah'ım yavrularımızı dermansız dertlerden korusun..:Saruboceq:
Benim kzımında birsüredir,yorulduğunda falan anne kalbim ağrıyor diyordu..Başka bir belirtimiz yok ama,morarma ya da gelişmesinde bir problem yok.Anlık oluyor zaten,kalbim diyor,belki başka biryeride olabilir ağrıyan.Dün babası dinledi kalp atışlarını,düzensiz diyor.Nabzını saydım 89 çıktı..Babamızın içi rahat etmedi.cuma günü bir kardiyolağa götüreceğiz.Yanında konuşmamaya çalışıyoruz etkilelenmesin diye..Belki birşeyciği yoktur,inşallah yoktur zaten ama,şüphesi bile bende huzur bırakmadı,canım hiçbirşey yapmak istemiyor,Kendimde bir rahatsızlık olsa bu kadar etkilenmiyorum inanın,ama insanın yavrusu olunca içine ateş düşüyor.:çok üzgünüm:Rab'bim yavrusu hasta olan anne babalara sabırlar,kolaylıklar versin,acil şifalar versin,şüphesi insanı bu kadar yıprtıyorsa,kimbilir onlar neler yaşıyorlardır..:çok üzgünüm:
Günaydın Melek anneleri,,,,benim kızım yok iki tane oğluş var ama kız hasreti içimde bir ateştir sadece topiğinizi arada okuyup avunuyorum Allahım yavrularınızı size bağışlasın ve asla acılarını göstermesin hiçbirimize,,,,bu arada ben görücü gelmedim meleklerinize :))) dualarınızı eksik etmeyin belki birgün benimde prensesim olursa aranıza katılabilirim(( sevgilerr,,,,
Merhabalar,
Araniza yeni katiliyorum. Ben Sabriyeyerimseniben
3 çocuk annesiyim, ikisi kiz. Büyük kizim Besile 16 yaşında, küçük kizim Esra 4 aylık.
Forum'a daha yeni üye oldugum için bir sorum olacakta: buraya nasil imza ekliyoruz, arkadaslar? Mesela - ceren2006- arkadasimizin eklemis oldugu gibi bir imza?
canlarım benım hepınıze cok cok gecmıs olsun dılıyorum
bu gunlerde topıgımızde hastalar bıtmıyor
nazara geldık sanrıım yaaa
allah esırgesın canlarım hepımızı ınsaallah
yarın gorusmek uzere sekerler ben kacıyorum
borek kaldı bırtek pısırecegım onuda sıcak olsun dıye aksama dogru pısırecegım
kızları yıkayacagım cıcılerını gıyecekler pastayla babayı kapıda karsılamaya hazırlanıyorlar
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
sızı cok cok sevıyorum
meleklerımıde opuyorum
Selam kızlar sabahtan kızımı doktora götürdüm bacağının yanında 2 tane siil çıkmıştı cildiyeye götürdüm yabancı bir tuvalete girmiş mikrop kapmış dedi küçük bir operasyon yapıp aldılar ama arkadaşlar içim gitti kızımın o bölgesini uyuşturdular sadece daha sonra siilin altına su gibi birşey enjekte ettiler daha sonra bir aletle yaktı.tabiki kızımı bir hemşire ile birlikte ben tuttum ama içim paramparça oldu anlatamam canlarım ben bugün kendime gelemem herhalde herşey benim kızımı buluyor ya çok canım sıkılıyor daha dişinin kırılmasının etkisini üzerimden atamadım birde bu çıktı diyorum ama yinede allah başka hastalıklardan korusun hepimizin yavrularını.
Merhabalar,
3 çocuk annesiyim, ikisi kiz. Büyük kizim Besile 16 yaşında, küçük kizim Esra 4 aylık.
Forum'a daha yeni üye oldugum için bir sorum olacakta: buraya nasil imza ekliyoruz, arkadaslar? Mesela - ceren2006- arkadasimizin eklemis oldugu gibi bir imza?
iyi akşamlar
yemek yedik ,birazdan çay içicez.
kimler var kimler yok bir bakayım dedim......
Selam kızlar sabahtan kızımı doktora götürdüm bacağının yanında 2 tane siil çıkmıştı cildiyeye götürdüm yabancı bir tuvalete girmiş mikrop kapmış dedi küçük bir operasyon yapıp aldılar ama arkadaşlar içim gitti kızımın o bölgesini uyuşturdular sadece daha sonra siilin altına su gibi birşey enjekte ettiler daha sonra bir aletle yaktı.tabiki kızımı bir hemşire ile birlikte ben tuttum ama içim paramparça oldu anlatamam canlarım ben bugün kendime gelemem herhalde herşey benim kızımı buluyor ya çok canım sıkılıyor daha dişinin kırılmasının etkisini üzerimden atamadım birde bu çıktı diyorum ama yinede allah başka hastalıklardan korusun hepimizin yavrularını.
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?