Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın meleklerin anneleri nasılsınız iyi misiniz? keyifler nasıllll.

sagolasın canım sanada gunaydın
sukur allah ıyıyız bız canım
kosturuyoruz kucuk kızım uyuyor buyukle mutfakta hamur ıslerı derdındeyız
onlar pıserken bakayım dedım sızlere
sızlerde ıyısınız ınsaallah

slm arkadaslar nasilsiniz bakalimmmm

ıyıdır bebegım sen nasılsın canım benım
melegım nasıl?

oh oh kolay gelsın sanada canım benım
valla aynen oyle herkes kosturuyor dunya telası seklındeyız yaaa
allah saglık versınde hersey oluyor demı sekerım?
evet canım asla sakınmayın yaa
esırgedıkce bıseyler cıkıyor
tınkımı gelmedı sanırım daha ınsaallah guzel haberlerle gelır canım opuyorum sızı gorusmek uzere

Belinay geçmiş olsun,Allah'ım yavrularımızı dermansız dertlerden korusun..:Saruboceq:
Benim kzımında birsüredir,yorulduğunda falan anne kalbim ağrıyor diyordu..Başka bir belirtimiz yok ama,morarma ya da gelişmesinde bir problem yok.Anlık oluyor zaten,kalbim diyor,belki başka biryeride olabilir ağrıyan.Dün babası dinledi kalp atışlarını,düzensiz diyor.Nabzını saydım 89 çıktı..Babamızın içi rahat etmedi.cuma günü bir kardiyolağa götüreceğiz.Yanında konuşmamaya çalışıyoruz etkilelenmesin diye..Belki birşeyciği yoktur,inşallah yoktur zaten ama,şüphesi bile bende huzur bırakmadı,canım hiçbirşey yapmak istemiyor,Kendimde bir rahatsızlık olsa bu kadar etkilenmiyorum inanın,ama insanın yavrusu olunca içine ateş düşüyor.:çok üzgünüm:Rab'bim yavrusu hasta olan anne babalara sabırlar,kolaylıklar versin,acil şifalar versin,şüphesi insanı bu kadar yıprtıyorsa,kimbilir onlar neler yaşıyorlardır..:çok üzgünüm:

ıyıdır bebegım sen nasılsın canım benım
melegım nasıl?
iiyiyiz kizsa iyi canim da offffffff msn de sorun vardi sildim tekrar yükleme yapamiyorum sorun veriyo msn sizim yani
ya ben bu gülümsemeleri yükleyemiyorum sizde bir sorun yok galiba yoksa benim pc mi sorun cikariyo

canim insallah hicbir sorun yoktur
gecenlerde kiz kafasini yardi ne yapacagimi sasirdim
babasini aradim calisiyodu acmiyo tl nasil sinir oldun bisey olacak diye ki allahtan esimin is cikisina yakindi hemen dra götürdük
ama korkacak bisey yok dedi dr sadece mikrop icin bisey sürdü okadar yani :))))))))))

merhaba hanımlar
yine sayfalar dolmuş
tinkimi efsunefe geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce ağrılarınızdan kurtulursunuz
lahana bebek belinay yavrularınıza geçmiş olsun canım.
bugünlerde herkeste bir hastalık gidiyor.allah herkese acil şifa versin
benim kız bugün düne göre daha iyi.dün gece ateşi vardı sabah kalmamış.ama yine halsiz
inşallah yarına kadar daha iyi olur
öptüm canlarım hepinizi:1hug:

canım inşallah kızının önemli bişeyi yoktur
benim kızımın gözünde kayma var ameliyat olacak
zamanı belli değil ama şimdiden her gece dua etmeye başladım bazen kötü birşey olurmu diye oturup ağlıyorumsenağlamaaslında zor bir ameliyat değilmiş ama anne yüreği işte
benim kızımın sonuçta ağır bir rahatsızlığı yok.birde senin dediğin gibi yavruları ağır hasta olanları düşünüyorum:çok üzgünüm:allahım hepimizin yavrularına şifa versin:Saruboceq:

allah inşallah kız evladı sanada kısmet eder canım
bu arada bende hataylıyım.sen hatayın neresinde oturuyorsun
öptüm canım byyyyyy:teytey:

kamiece,rüyanaz,ader,crescentmoon,minik,sessiz fırtına,mihriban hepinize ayrı teşekkür ederim canlarım.crescentmoon canım benim kızımınki birisi bacağının yanında biriside genital bölgenin üstündeydi 1 sene falan önce çok küçük olarak çıktı ben de ne olduğunu bilmediğim için geçer diye beklemiştim ama son zamanlarda gittikçe büyümeye başladı bir doktora danışmıştım çocukların vücutlarında sonradan çıkan şeyleri umursamamazlıktan gelmeyin dedi beyinde birşey olabilir dedi bende hemen çocuk doktoruna götürdüm kan tahlili yaptıdım allaha şükür kanı temiz çıktı ama mutlaka cildiyeye götür demişti işte bugün götürdüm bende ilaç verip yollayacak zannetmiştim beklemediğim birşey olduğu için etkilendim herhalde birde gözümün önünde oldu o yüzden. babası tutsa iç çamaşırını çıkardıkları için babasını istemedi utandı mecburen iş bana düştü.canım sende ihmal etme doktora götür çünkü bize doktor getirmeseydiniz her tarafa bulaşırdı sonra başedemezdik dedi.

canlarım benım hepınıze cok cok gecmıs olsun dılıyorum
bu gunlerde topıgımızde hastalar bıtmıyor
nazara geldık sanrıım yaaa
allah esırgesın canlarım hepımızı ınsaallah
yarın gorusmek uzere sekerler ben kacıyorum
borek kaldı bırtek pısırecegım onuda sıcak olsun dıye aksama dogru pısırecegım
kızları yıkayacagım cıcılerını gıyecekler pastayla babayı kapıda karsılamaya hazırlanıyorlar
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
sızı cok cok sevıyorum
meleklerımıde opuyorum

KZILAR SAĞLIK OCAĞINDAN GELDİK
SIRA ALAMADIM BENDE MECBUREN
ECZANEDEN MORLUK İÇİN MERHEM ALDIM
YA SALAK KIZ İÇİME kurt düşürdü
ya bişey vrsa ya bşey varsa film çektirin diye
halbuki o kadar fazla bi morluk yok
her düştüğünde filmmi çektiricez

Merhabalar,
Araniza yeni katiliyorum. Ben Sabriyeyerimseniben
3 çocuk annesiyim, ikisi kiz. Büyük kizim Besile 16 yaşında, küçük kizim Esra 4 aylık.
Forum'a daha yeni üye oldugum için bir sorum olacakta: buraya nasil imza ekliyoruz, arkadaslar? Mesela - ceren2006- arkadasimizin eklemis oldugu gibi bir imza?

hoş geldina.s. aramıza allah bağışlasın yavrularınızı,imza konusunda yardımcı olamayacağım bende bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

kis geldi ya hasta oluyo cocuklar dikkat edin bebisler cocuklara

canım meleğime şifalar diliyorum geçmiş olsun

canım geçmiş olsun dr götür tabi ihmal etme ama içinide ferah tut allahın izniyle birşeyciği yoktur.

canım allah çocuklarını bağışlasın aramıza hoş geldin

iyi akşamlar
yemek yedik ,birazdan çay içicez.
kimler var kimler yok bir bakayım dedim......

topiğin en ıssız olduğu saatler.........
ev sahibimizde yaş günü partisi veriyor.............
bende kaçıyorum...........

belinaycım geçmiş olsun canım.allah dermansız dert vermesin.
meleğini öpüyorum canım.

ablacım aramıza hoşgeldin a.s. meleklerini allah bağışlasınsen artık genç kız annesi olmuşsun.biz de o yolda ilerliyoruz.benimde iki kızım var 4 ve 9 yaşlarında.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…