- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.741
günaydın melekler ve anneleri
gününüz güzel olsun.
gerçi benim dünden beri pek güzel geçmiyor ama
kızlar çok kötüyüm böbreklerim sanki yerinden çıkıyor
midem bulanıyor.yemek bile yiyemiyorum.en son pazar yemek yemiştim.
su bile içsem zonk zonklamaya başlıyor.ateşimde var.bir düşüyo bir çıkıyor.
hasta olmaktan nefret ediyorum.evin halini görseniz beter böceğin evi gibi
her sabah olduğu gibi ama benim yapacak halim bile yok.şimdi efeye kahvaltı hazırlayıp yatacam
hepinizi öpüyorum melekleri hasta olanlar geçmiş olsun
canım biz yapmıştık zaten yinemi kessek acep:uhm:
Günaydın Melek anneleri,,,,benim kızım yok iki tane oğluş var ama kız hasreti içimde bir ateştir sadece topiğinizi arada okuyup avunuyorum Allahım yavrularınızı size bağışlasın ve asla acılarını göstermesin hiçbirimize,,,,bu arada ben görücü gelmedim meleklerinize :))) dualarınızı eksik etmeyin belki birgün benimde prensesim olursa aranıza katılabilirim(( sevgilerr,,,,
herkese günaydınlarrrrr a.s.
ben her zamanki gibi geçmişi yine okuyamadım mirmirmirmir
hastası olan herkese geçmiş olsun diyorum. Allah iyilik versin.
miniğim size ii eğlenceler, nice yıllar.
erkek anasıda görücüye falan gelmiş olmasın kötükedihüso
valla eşim kızını vermiicekmiş, boşa heveslenmeyin :dilcikar: kendisi beni taaa uzaklardan aldı geldi ama kendi veremem ben kızımı dio şimdi :asigim:
günaydın en güzel anneler herkese güzel bi gün diliyorum
mihriban meleğim nasıl oldu inş. daha iyidir
gülzeyno canım nasılsınız kuzucuk nasıl daha iyidir inş.
tinkimi hadi bakalım güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım
efsunefe çok geçmiş olsun canım bir an önce gitmelisin dr. arkadaşım dr git bu ağrıları çekmektense inş.önemli bişey çıkmaz oyoy yerim ben o kuzucuğu koca adamm olmuş anneciğine bakıyo dimi tabi kısss yavrum üzülmüştür canım benim takma kafana bişeyi bizim çocuklarımız var canım benim sezenimi ve efeyi öpüyorum senide tabiii
kübrabetül canım nasılsın allah kabul etsin canım kolay gelsin
kamilece canım iyisindir inş.
minik kuşum akşamma ççılgınllar gibi eğlen canım benim kısss benim yerimede eğlen olmamı
ayyy çok severim pasta börek yapmasını zevk alıyorum canım yaaa e tabi yemeside ayrı bi zevkli
arkadaşım kolay gelsin canım benim
lahanabbebek canım geçmiş olsun acil şifalar
ismini sayamadıklarım özür dilerim belinay kapris gonca emiy rüyanaz...inş herkes iyidir
hepinizi öpüyorum güzel günler bizimle olsun mucxxx
hımmm güzel bi hediye almışşsın allah çocuklarınla bir ömür mutlu yasamayı nasıp etsıncanım benım çok eylenın:teytey: tamam mı eşininde doğum günü kutlu olsun şimdi işin çoktur senın hadi sana kolay gelsın öpüyorum
günaydın
bu gün geç uyandık kızımla eşim nöbetçi olduğu için erken gitti.
birazdan diloşumla kahvaltı yapacaz.
efsunefe,lahanabebek çok geçmiş olsun.
betülcüm sanada kolay gelsin.
minik kuşlarım aileek iyi eğlenceler.
gülzeyno,mihriban,tinkimi.ader,kahve delisi
rüyanaz,kapris,
isimleri zamanla ezberliycem=))
hepinize iyi bir gün diliyorum.........
Günaydın Melek anneleri,,,,benim kızım yok iki tane oğluş var ama kız hasreti içimde bir ateştir sadece topiğinizi arada okuyup avunuyorum Allahım yavrularınızı size bağışlasın ve asla acılarını göstermesin hiçbirimize,,,,bu arada ben görücü gelmedim meleklerinize :))) dualarınızı eksik etmeyin belki birgün benimde prensesim olursa aranıza katılabilirim(( sevgilerr,,,,
ya ben niye sohbet odasına giremıorum yaaaa
canım çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et .geçmezse dr git
canım biz yapmıştık zaten yinemi kessek acep:uhm:
valla canım cocuklar cok nazar alıyorlar
rabbım esırgesın canım
durumunuz varsa bence kesın derım canım
belayı defeder basınızdan yavrucagımda rahatlar
cok gecmıs olsun tekrardan canım
yazın basından berı benım basımdan bela eksılmıyordu kackere kafama aldıgım darbeler kazalar derken kucuk kızıma adagım vardı onu ıhmal ettım.dogdu ıkı cocuk buyusun bıraz yaz gelsın derken 1 sene salladım.yukardakı sureklı hattırlattı sagolsun kafama darbelerle:roflol:
sonradan ayıktım kestım kurtuldum ve sukurler olsun o gunden berıde bır kaza olmadıa.s
canım sao tşk edrim ....kız dur ne evi yakması napıon sen.....gecmiş olsun rüyacım k
kızlar hepiniz temizlik yapıyonuz ben pasaklıkaldım
üstüne bide dün evi yakıyodum
offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
saol anım evet aynen ilaç kullanaktan bende korkarım ama akşam dayanamadım kullandım 1 tane şimdi malesf durdu adetim sancım var hala geçmedi ya ama azaldı......iyi geceler talı rüyalar
goncacım allah korumuş canım,olagan bi durum bende geçirdim aynı şeyleri canım zamanla geçecek merak etme allah devamlı olanından korusun
doğumun nasıl oldu bilmiyorum ama benimkilerdeki durumu narkoza bağlamışlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama kadının doğumdan sonra normale dönmesi en az 6 ayı alıyormuş bi yerde okumuştum
rüyacım geçmiş olsun canım oda ayrı bir dert gelmese problem,gelse ayrı offf napalım çekcez ilaçda kullanmaktan korkarım ben özel günlerimde 2 gün kuru kuru ağrı çekerim
yatacak vakit çenem düştü yeniden tatlı rüyalar kesintisiz güzel bir uyku dileğiyle
öpüldünüzzzz
canım benim melegine çok geçmiş olsun....kızlar bu gün kızım bvoğaz ağrısıyla kalktı ne oluyor kızıma bilemiyorum son zamanlarda bişey geçmeden başka birşey çıkıyo :1no2: nazarmı var acaba bilemiyorumki:uhm: çok canım sıkılıyo valla
hadi bakalım yapçak mı bugun sana kolay gelsin melegine geçmiş olsun canım...günaydın kızlar
gecmiş olsun tinkimi ve lahana bebek
bizde bugün doktora gidecegiz kantahlili yapılmıştı melegime idrar tahlili ne yazık ki yapılamadı inatcı işemedi bugün deniycez
canım ya çok geçmiş olsun aynı problam bendede oluyo..ve igne yapılmadan rahatlamıyorum.....günaydın melekler ve anneleri
gününüz güzel olsun.
gerçi benim dünden beri pek güzel geçmiyor ama
kızlar çok kötüyüm böbreklerim sanki yerinden çıkıyor
midem bulanıyor.yemek bile yiyemiyorum.en son pazar yemek yemiştim.
su bile içsem zonk zonklamaya başlıyor.ateşimde var.bir düşüyo bir çıkıyor.
hasta olmaktan nefret ediyorum.evin halini görseniz beter böceğin evi gibi
her sabah olduğu gibi ama benim yapacak halim bile yok.şimdi efeye kahvaltı hazırlayıp yatacam
hepinizi öpüyorum melekleri hasta olanlar geçmiş olsun
saol canım arkadaşım...aynen bendesıcak su torbasıyla ayttım akşam sürekli ama hala agrım var...eşinin doğum günü kutlu olsun canım iyi eglenceler size...gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
gununuz aydın olsun ınsaallah
ruya canım gecmıs olsun.ayaklarına sıcam su torbası koy canım.kızlkardesımde oyle agrılı olur.ayaklarına sıcak su torbasını koyuyoruz rahatlatıyor bıraz
gonca canım benım normal o.hormonlar degıstı dogum yaptın yenıden eskı duzenıne gırecek derken ınan bunlar zaman gerektıren seyler.benımde cok unutkanlık olurdu kac tencere yaktım ev goz gozu gormez oldu hatırlamıyorum.eeeeeee canımızdan can cıkardık kolaymı kıs.
allah yardımcımız olsun canım ınsaallah
mıhrıban canım benım valla aynen oyle.dusunuyorum bazen cevreme bakıyorum.erkekler emeklı oluyor oturuyorlar gezıyorlar emeklılık yasıyorlar kadınlara bakıyorum hala 50 60 70 farketmıyor ev ısı yemek ugrasıyorlar.bazen onlarda dıyorum gelınlerden beklıyorya acaba bır umıt emeklılık olarakmı goruyor gelınlerı gıye dusunuyorum.ısımız cok zor valla
rabbım kımseye muhtac etttırmesınde yapalım napalım.benım bır avantajım var mesaılerım esımle bıter.esım ızınlıyken bende ızın yapıyorum.o emeklı oldugunda emeklı olurmuyum acaba??
lahanabebegım canım benım cok cok gecmıs olsun canım.ya nazarmı oldu yavrucagım yaaa.bırde canım cocuklar dogdugunda akıka kurbanı vardır.ozellıkle kız cocuklarında dogdugunda ve 7 yasına geldıgınde kesılır.cogumuz ıhmal edıyoruz ama aslında onların adına bır kan akıtmak gerek.beladan kurtulmak ıcın.boyle bırseyde olabılır canım ya.ımkanınız varsa kızın adına bır akik kesın hersey duzelecektır ınsaallah canım
efsun canım benım cok gecmıs olsun arkadasım
sana dıyorum bır dr gıt dıye yaaa.allah korusun donulmez oluncamı gıdeceksın
hayatım evlatlarını dusun onların adına gıt nolursun yaa
opuyorum canım benım cok cok gecmıs olsun
tınkımı canım benım hadı ınsaallah hayırlı sonuclarını beklıyoruz canım benım
ınsaallah guzel haberlerle gel canım.
kızlar bugun malum esımın yas gunu ve aksama cılgınlar gıbı eglenecegız:roflol:
kızlar uyansınlar hazırlıklara baslayacagız.hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
günaydın
bu gün geç uyandık kızımla eşim nöbetçi olduğu için erken gitti.
birazdan diloşumla kahvaltı yapacaz.
efsunefe,lahanabebek çok geçmiş olsun.
betülcüm sanada kolay gelsin.
minik kuşlarım aileek iyi eğlenceler.
gülzeyno,mihriban,tinkimi.ader,kahve delisi
rüyanaz,kapris,
isimleri zamanla ezberliycem=))
hepinize iyi bir gün diliyorum.........
senin içinde güzel bir gün olur inşgünaydın en güzel anneler herkese güzel bi gün diliyorum
mihriban meleğim nasıl oldu inş. daha iyidir
gülzeyno canım nasılsınız kuzucuk nasıl daha iyidir inş.
tinkimi hadi bakalım güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım
efsunefe çok geçmiş olsun canım bir an önce gitmelisin dr. arkadaşım dr git bu ağrıları çekmektense inş.önemli bişey çıkmaz oyoy yerim ben o kuzucuğu koca adamm olmuş anneciğine bakıyo dimi tabi kısss yavrum üzülmüştür canım benim takma kafana bişeyi bizim çocuklarımız var canım benim sezenimi ve efeyi öpüyorum senide tabiii
kübrabetül canım nasılsın allah kabul etsin canım kolay gelsin
kamilece canım iyisindir inş.
minik kuşum akşamma ççılgınllar gibi eğlen canım benim kısss benim yerimede eğlen olmamı
ayyy çok severim pasta börek yapmasını zevk alıyorum canım yaaa e tabi yemeside ayrı bi zevkli
arkadaşım kolay gelsin canım benim
lahanabbebek canım geçmiş olsun acil şifalar
ismini sayamadıklarım özür dilerim belinay kapris gonca emiy rüyanaz...inş herkes iyidir
hepinizi öpüyorum güzel günler bizimle olsun mucxxx
Selam kızlar sabahtan kızımı doktora götürdüm bacağının yanında 2 tane siil çıkmıştı cildiyeye götürdüm yabancı bir tuvalete girmiş mikrop kapmış dedi küçük bir operasyon yapıp aldılar ama arkadaşlar içim gitti kızımın o bölgesini uyuşturdular sadece daha sonra siilin altına su gibi birşey enjekte ettiler daha sonra bir aletle yaktı.tabiki kızımı bir hemşire ile birlikte ben tuttum ama içim paramparça oldu anlatamam canlarım ben bugün kendime gelemem herhalde herşey benim kızımı buluyor ya çok canım sıkılıyor daha dişinin kırılmasının etkisini üzerimden atamadım birde bu çıktı diyorum ama yinede allah başka hastalıklardan korusun hepimizin yavrularını.
Selam kızlar sabahtan kızımı doktora götürdüm bacağının yanında 2 tane siil çıkmıştı cildiyeye götürdüm yabancı bir tuvalete girmiş mikrop kapmış dedi küçük bir operasyon yapıp aldılar ama arkadaşlar içim gitti kızımın o bölgesini uyuşturdular sadece daha sonra siilin altına su gibi birşey enjekte ettiler daha sonra bir aletle yaktı.tabiki kızımı bir hemşire ile birlikte ben tuttum ama içim paramparça oldu anlatamam canlarım ben bugün kendime gelemem herhalde herşey benim kızımı buluyor ya çok canım sıkılıyor daha dişinin kırılmasının etkisini üzerimden atamadım birde bu çıktı diyorum ama yinede allah başka hastalıklardan korusun hepimizin yavrularını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?