Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım ya bu arada ben arkadasın bebegıne ıstedıgm gıbı bırsey bulamadım
kızlarla dısarı cıkacagız esımlede bulusup bırlıkde donerız artık
kafamda bısey yok bellı oyuncakları cok var kıyafet almak ıstıyorum aslında ama oda daha guzellerı var abdden gelıyor aılelerınden
eeeeeeee ben ne alacagım yaaa?????
dıger senelerde kucukdu daha oyuncak almıstım sımdı 3 yasına geldı oyuncagı daha cok begenecektır ama kararsız kaldım.
gorusmek uzere ınsaallah
bır ara gelırız artık bız su yarınıda bır atlatsaydım hayırlısıyla yaa
cok yoruldum coooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum sımdıden canlarım gorusemezsek
meleklerım bır an once ıyılesırler ınsaallah
sızlerede allah sabır versın canlarım

slm kızlarkamilece dogum gününz kutlu olsun canım nice yaşlara..
lahana bebek canım size çok geçmiş olsun götür bi doktora ama kullandıgın şurup varsa onlarda da kusma olur die düşünüyorum...
kızımın toplantısından geldim şimdi çok güzel geçti herkes çok samimiydi sanki yıllardır grşüyormuşuz gibi rüyanaz sınıfta en çok ayberk die bi arkadaşıyla oynuyormuş onu çok seviyomuş...ögretmenimiz söledi yaşına göre çok olgun çok becerikli çok zeki dedi herşey olumluydu herşey güzel yani kızım iöin övgü lmak çk hoşuma gitti........

iyi akşamlar,lahanabebekcim geçmiş olsun canım ya kullandığı ilaçlardan mı oldu acaba acil şifalar canım
bir mutlu oldu sormayın pastayı görünce çok şaşırdı kızım
okulda arkadaşlarıylada kutlamışlar eve gelincede pastayla karşılaşınca iyce şımardı
hani derlerya allah kimseyi dört gözden ayırmasın diye
bugün kimsesiz çocuklar geldi aklıma içim acıdı bizimkiler çok şanslılar onlar tek mutlu olsunlar diye pervane oluyoruz arkalarında mevlam tüm çocukları sevğisiz,ailesiz ve korunmasız bırakmasın
aminnnnnnnnnnnnnn

maşallah canım rüyanaza ne kadar mutlu oluyor gurur duyuyoruz meleğimiz hakkında duyduklarımızla alah nazarlardan korusun

merhaba hanımlar
yemek yapıyorum birde topiğimize göz atayım dedim
kamilece çok haklısın canım allah hiç bir yavruyu anasız babasız bırakmasın :Saruboceq:
bir çocuğun sevgisiz şefkatsiz büyümesi kadar kötü bişey olamaz
kızının sevincinide düşünebiliyorum.daha nice senelere canım
lahanabebek tekrar geçmiş olsun canım ya
bu çocuklar ne olacak böyle:uhm:
2 gün önce küçük kızım kötüydü şükür o düzeldi dün gecede büyük kız karnım ağrıyo anne deyip kustu.üşüttü sanırım şükür kustuktan sonra ağrısı kalmadı şimdi iyi ama morali bozuluyo insanın işte
inşallah senin kızında iyileşir canım

minik sen güzel bir hediye bulursun
akıllı hatunsun senyerimseniben
tost makineside güzel bir seçim bence nişanlı bir kız için ideal hediye

slm melek anneler ve onların meleklerı (^_^) bız kızımla bıraz temızlık yaptık ben camları sıldım o da en sevdıgı sey toz almak .toz alırken 1 kutu cam sılıde bosalttı (^_^) tv yı yıkamıs mubarek..(^_^) herkese SELAM a.s.

benim kizimda cok sever toz almayi eline ne gecerse toz aliyooooo
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

lahana bebek,aktinya meleklerinize çok geçmiş olsun canlarım.
inş çabucak iyleşirlerde bayram güzel geçer.öpüyorum meleklerinizi

iyi akşamlar kızlar
kamilece kızının doğum günü kutlu olsun canım daha nice yıllara sağlık ve mutlulukla
lahana bebek aktinya geçmiş olsun meleklerinize allahım acil şifa versin
öptüm kızlar a.s.a.s.

ruyacım maşallah meleğine.insanın evladından övgüyle söz edilmesi ne kadar güzel.
canım öp meleğini benim için.
bakalım seneye kübra da başlıcak.biz neler duycaz öğretmeninden.betülden hiç kötü bi şey duymadım şimdiye kadar inş.kübra aynı olur.

iyi akşamlar canım.çok güzel hediye seçmişsin arkadaşın için.her zaman kullanılacak şey.güle güle kullansın.
kız elifimide anlatıp durma nazar değcek çocuğa maşallah.sorumluluk sahibi bi kızın var.yerim ben onu.allah nazarlardan saklaın
canım benim öpüyorum seni ve kızları görüşmek üzere kendinize iyi bakın

iyi akşamlar bugün öğlen saati mahallede haftada mukabele okuyoruz oraya gittim.gelince ütüm vardı onları yaptım.kızların odasını düzenledim,dolaplarını toparladım.kendi işim bitti sayılır.yarında anneme gitcem.
ya kızıma bilgisayarı öğretmekle hiç iyi yapmadım galiba.bi kere gösterdim çocuk öğreniverdi kullanmayı.ne zaman ps başına geçsem hemen geliyo anne ben oyun oynucam,boyama yapcam diye.şimdi yine başımda kavga ediyoruz.
hadi ben kaçtım kızlar.kendinize iyi bakın.meleklerime kokulu öpücükler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…