- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.941
slm kızlarkamilece dogum gününz kutlu olsun canım nice yaşlara..
lahana bebek canım size çok geçmiş olsun götür bi doktora ama kullandıgın şurup varsa onlarda da kusma olur die düşünüyorum...
kızımın toplantısından geldim şimdi çok güzel geçti herkes çok samimiydi sanki yıllardır grşüyormuşuz gibi rüyanaz sınıfta en çok ayberk die bi arkadaşıyla oynuyormuş onu çok seviyomuş...ögretmenimiz söledi yaşına göre çok olgun çok becerikli çok zeki dedi herşey olumluydu herşey güzel yani kızım iöin övgü lmak çk hoşuma gitti........
canlarım ya bu arada ben arkadasın bebegıne ıstedıgm gıbı bırsey bulamadım
kızlarla dısarı cıkacagız esımlede bulusup bırlıkde donerız artık
kafamda bısey yok bellı oyuncakları cok var kıyafet almak ıstıyorum aslında ama oda daha guzellerı var abdden gelıyor aılelerınden
eeeeeeee ben ne alacagım yaaa?????
dıger senelerde kucukdu daha oyuncak almıstım sımdı 3 yasına geldı oyuncagı daha cok begenecektır ama kararsız kaldım.
gorusmek uzere ınsaallah
bır ara gelırız artık bız su yarınıda bır atlatsaydım hayırlısıyla yaa
cok yoruldum coooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum sımdıden canlarım gorusemezsek
meleklerım bır an once ıyılesırler ınsaallah
sızlerede allah sabır versın canlarım
slm melek anneler ve onların meleklerı (^_^) bız kızımla bıraz temızlık yaptık ben camları sıldım o da en sevdıgı sey toz almak .toz alırken 1 kutu cam sılıde bosalttı (^_^) tv yı yıkamıs mubarek..(^_^) herkese SELAM a.s.
benim kizimda cok sever toz almayi eline ne gecerse toz aliyooooo
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlarkamilece dogum gününz kutlu olsun canım nice yaşlara..
lahana bebek canım size çok geçmiş olsun götür bi doktora ama kullandıgın şurup varsa onlarda da kusma olur die düşünüyorum...
kızımın toplantısından geldim şimdi çok güzel geçti herkes çok samimiydi sanki yıllardır grşüyormuşuz gibi rüyanaz sınıfta en çok ayberk die bi arkadaşıyla oynuyormuş onu çok seviyomuş...ögretmenimiz söledi yaşına göre çok olgun çok becerikli çok zeki dedi herşey olumluydu herşey güzel yani kızım iöin övgü lmak çk hoşuma gitti........
tinkimi hoşgeldin nasılsın canım.ağrıların nasıl azaldımı biraz.
sagol canım benım
ay vallahı sorma canım yaa bu arada ben ust kattakı arkadasımın dogum gununu unuttum.8aralık dogum gunu ve bayramın ılk gunu.burada bekar kalıyor arkadsım.bayram ıcın aılesının yanına gıdecek gorusemeyecegız
eee hedıyesını alıp vermek gerekıyor yarın aksam gıdecek cunku.kızlarla cıktık onun hedıyesını aldık.nısanlı kız nısana dugun var ısıne yarayan bısey olsun ıstedım.ceyızıne tost makınesı aldım.
canım dıger arkadasım kucagında bebegı dıl bılmıyor baska bır ulkede baya yalnızdı.ılk arkadasım dıyor bana.yarım turkcesıyle.dunyalar tatlısı bır aıle.cocuklarıda oyle yaa
sarısın mavı gozlu bukle saclı bıldıgın amerıkalı.
bakalım 3leyecek ne olacak.hayırlısı olsun ınsaallah hakkında.
sanada kolay gelsın canım.ben bugun hava soguk dıye nazı uyuttum elıfe emanet ettım ve pazara gıttım
ılk kez yapıyorum ve guzel kızım cok akıllıca benı bekledı.ev telınden aramayı ogrettım cebımı aradı.anne nerdesın gelırken bana marketten bısey alırmısın dıye
cok hosuma gıttı.buyumus canım kızım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?