Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlarrr hayırlı cumalarr
büyük kızımı ve eşimi gönderdik
küçüğün çok uykusu vardı okula göndermedim
bugün pazarım var oraya gideceğim
yoğun geçecek gibi bugün annemede uğramam gerekecek
sizler nasılsınız
öpüldünüz

günaydın,hayırlı cumalar.
kolay gelsin canım.bugün bende gitcem annemlere.

günaydın meleklerim vede güzel anneleri
hayırlı cumalar hepinizede
temizlikler bittimi canlarım
benim camlar kaldı hava yağmurlu olduğu için silemiyorum da
dünde ben pazara vede annemlere gittim bugün gelebildim KK yede
görüşürüz canlarım öptüm melekleri vede annişlerini

gunaydınlar dılıyorum meleklerım ve annecıklerııııııııııı
cumanız mubarek olsun canlarım benım
ruya canım benım toplantının guzel gecmesı bızıde gururlandırdı canım
rabbım hep boyle devam etmesının nasıp etsın ınsaallah canım
bu arada hedıye fıkrı bence cok hos.bana uyar.
mıhrıban canım senden naber?bıttımı ıslerın sekerım?sagol canım benım.ne yapayım canım sadece hedıye almıs olmak ıcın almıyorum.ıhtıyacı gorulsun dıye dusunuyorum karsımdakının.
arkadasımın bebegınede lcwden bır etek aldım pembe cok sırın mını.kucuk oglumuzada gonul alma olsun dedım hacıyatmaz aldım tepınsın tepesınde dıye dusunerek o ıste halloldu cok sukur.
bugun partıye gıderkende bır ıkı cesıt bısey yapayım gotureyım dıyorum.
ogleden sonra gelırım ve tatıl baslıyor benım ıcınde.9 gun yıyıp ıcıp gezıp yatacagım sekerım
vallahı yoruldum
lahanabebegım canım kucuk kızın adına cok sevındım canım.hadı gozunuz aydın.buyuk kızına gecmıs olsun canım.dıkkat etmıyorlar kendılerıne tabı gencız dıye soyunup gezıyorlar aldanıyorlar.acıl sıfalar dılıyorum canım
betul canım benım allah korusun de bacım.valla sızlerle paylasıyorum bırtek sekerım.heryerde soylemıyorum.
bu arada kolay gelsın canım benım sanada.annenlere selamlar.
sekerım elıfte bazen pcde oyun oynamak ıstıyor.ozellıkle wınx fanatıgı oldugu ıcın bloomla ılgılı ne oyun varsa oynuyor.ama sadece ızın verdıgım saatlerde
sende haftanın bellı gunlerınde ızın ver hem sıralı kullanmayı ogrenır hemde senı dınlemeyı.
benım carsamba ve bazen cumartesı ızın gunumuz.
ben yaprak dokumu ızlerken onun oyun oynamasına ızın verıyorum.8de uyku saatlerı oldugu ıcınde yemekten sonra baslıyor 1 saat en gec 9a kadar oynayabılıyor
buna alısınca o gunu ıple cekıyor benımde dıger gunlerde pcme dokunmuyor
tınkımı canım sen nasılsın?daha ıyısın ınsaallah.
emıy selam bebegım?bende ıyıyım cok sukur sekercıgım?canım konu sıldıreceksın sanırım elıf ablayaya yada yetkılı bırıne soylemen gerekıyor.msnden sor elıf ablaya halleder sekerım
kamılece canım sımarsın kıs bırak.bıraz sımartmak ıyıdır arada.onun adına cok mutlu oldum bende canım.nıce senelere olsun ınsaallah.evet haklısın canım rabbım kımseyı anasız babasız bırakmasın.hele helede cocukları.dusunmesı bıle cok kotu yaa ((
gonca canım uzulme kısmet degılmıs canım.
ben zaten tutamam kesın olurum:)
ramazanı ve sonrak 6 gun gondermeyı zor tuttum acımdan ole ole.zayıf oldugum ıcın tansıyon dusuklugu var.cok ac kaldıgımda sorun yasıyorum.ramazan dısında kıs gunlerınde ancak bır ıkı borc odeyebılıyorum sadece(
allah kabul etsın canım benım ınsaallah tutarsın sekerım
canlarım arada unuttugum kacırdıgım arkadaslarım varsa ozur dılıyorum
kahvaltı sonrası bıseyler yapıp arkadasa cıkacagım sonrada gorusmek uzere ınsaallah sekerler
hepınızı cok cok opuyorummmmmmmmmm

gunaydın canım sanada hayırlı cumalar olsun ınsaallah canım
ohhhh kucuk hanımın bugunden basladı tatılı desene
ne guzel
kolay gelsın canım sanada
gorusmek uzere ınsaallah

gunaydın canım hayırlı cumalar dılıyorum
kıs kaprısım anam gorusemez olduk sekerım yaaaaaaaaaa
ozledım valla sana takılmayı bebegım
benım bıttı canım temızlık
kolay gelsın canım sanada
gorusmek uzere ınsaallah
bızde sızı opuyoruz sekerımmmmmmmŞeniz

efsunnnnnnnnnnn
anam nerdesın kıs sen??
hastasın dedık ama ozledık sekerım yaaaa
kaynananda geldı ohhhhhhhhhh keyıfler yerınde efemede bakıyor ıslerde yapılıyor
sende yat dınlen canım arkadasım
gorusmek uzere ınsaallah canım
opuyorum kocaman senı ve sekerlerımı

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

Hayırlı cumalar arkadaslar:1hug:
Gecmişi okuyamadım insallah herkes iyidir
Hastalara şifalar temizlik yapanlara kolay gelsin
Bende dün mutfakla cebellestim ama yinede bitiremedim. Bugün devam edecem birde ütüm var.Yarında alısveriş var.:bbo:
Hepinize güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.

günaydın herkese, hayırlı cumalar
bu arada annelerinin yanına gidenler, onun yanından gelenler, ne kadar şanslısınız, aynı şehirdesiniz. ben hadi deyince anneme gidemiyorum farklı şehirde olduğumuz için.
ama inşallah bu akşama memlekete yolculuk varrr, hayırlısıyla bende kavuşucam anneme Allahın izniyle. :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elıne yuregıne saglık canım

sagolasın canım
senınde cuman mubarek olsun ınsaallah
gorusmek uzere sekercıgım

gunaydın canım hayırlı cumalar ınsaallah
oh oh kolay gelsın canım sanada
benım bıttı cok sukur
bugun yas gununude atlatır gelırsem arkadasın bebegının aksam kocısımle beraber benımde 9 gunluk tatıl baslıyor:sm_cool::sm_cool:
hakettım artık yaaa
yeter bende dınlenmek ıstıyorum
gorusmek uzere canım
opuyorum senı
kolay gelsın sekerım

gunaydın hayırlı cumalar canım
allah kavustursun canım
hayırlı yolculuklar olsun ınsaallah
evet zor heralde uzakta olması yaa
rabbım yardımcın olsun
bızımde ankara dısında hıc akrabamız yok
yerlısıyız yuzyıllardır atalardan berı ankaranın
baskentım benım ıcın vazgecılmezdır herkeste burda olunca hıc aramıyor ınsan baska sehrıa.sa.s
sızlere hayırlı yolculuklar dılıyorum canım benım
sag saglım gıdınce haber edersın bızlerıde ınsaallah
gorusmek uzere ınsaallah
bende hazırlıklarımı yapayım cıkacagım oglene
gorusuruz heralde gıtmeden
gorusemezsek sımdıden bayramın mubarek olsun canım
aılene selamlar ellerınden opuyorum buyuklerın

rüyanaz çok güzel bir fikir niye olmasın
sen erkencisin bu gece çok yoruldun heralde canım a.s.:1hug:
canım evet toplantı falan derken yorulmuşum erken kalktım ama bak..tamam seni yazıyorum canım benim listeye.........

saol canım benim tşk ederiz....seni de ekliorum canım listeye......
günaydın canlarım hayırlı cumalar herkese.........

kızlar yılbaşı çekilişi ve hediyeleşmek isteyenlerin ismini yazıyorum listeye eklenmek isteyenler söylesin......
1...rüyanaz
2...tinkimi
3...minik kuşlarım....

Ankarada olmak ve Ankaralı olmak ne güzel. bende çocukluğumdan beridir her yaz Ankaradaydım. evlendiğimden beri pek gelemiyorum. çok severim ankarayı. benim yerimede gez canım oraları.
memlekete gidince nete pek vakit ayıramam sanırım, artık geldikten sonra görüşürüz. zaten annemin pc nin klavyesi F klavye. annem memurdu, onların zamanında daktilo vardı. oda F klavyeydi. züpper kullanır F klavyeyi. ama ben saatlerce arıyorum harflerin yerini :roflol: e bizde Q klavyeye alışmışız dimi ama :jeyyar:
bayram dileklerin için çok teşekkürler, bende senin ve ailenin bayramını kutluyorum, kızlarını öp benim için.
ayrıca bütün melek annelerinin bayramını şimdiden kutlayayım. hepinize hayırlı bayramlar kızlar. ailelerinizle ve meleklerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle. a.s.
hepinizi kocaman öpüyorum :1hug:

günaydın
zilhicce ayınız ve cumanız mübarek olsun..
rabbimiz dualarımızı kabul buyursun.
herkesin gönlünden ne geçiyorsa geçekleşsin.amin........

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
belinay hastaydın nasıl oldun canım göremedim seni
öptüm kızlar :1hug:

herkese hayırlı cumalar kızlar..
meleklerin güzel analar nasılsınız iyi misiniz..
görüşemezsek herkese hayırlı bayramlar diliyorum...
keyifler yerindedir inşallah. benim böcek gece uyumadı. ağladı durdu. neden bilmiyorum ya.. uykum var accuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…