- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.961
ruyacım maşallah meleğine.insanın evladından övgüyle söz edilmesi ne kadar güzel.
canım öp meleğini benim için.
bakalım seneye kübra da başlıcak.biz neler duycaz öğretmeninden.betülden hiç kötü bi şey duymadım şimdiye kadar inş.kübra aynı olur.
iyi geceler hanımlar nasılsınız temizlikler bittimi bitiren varsa bana yardıma gelsin...
iyi akşamlar bugün öğlen saati mahallede haftada mukabele okuyoruz oraya gittim.gelince ütüm vardı onları yaptım.kızların odasını düzenledim,dolaplarını toparladım.kendi işim bitti sayılır.yarında anneme gitcem.
ya kızıma bilgisayarı öğretmekle hiç iyi yapmadım galiba.bi kere gösterdim çocuk öğreniverdi kullanmayı.ne zaman ps başına geçsem hemen geliyo anne ben oyun oynucam,boyama yapcam diye.şimdi yine başımda kavga ediyoruz.
hadi ben kaçtım kızlar.kendinize iyi bakın.meleklerime kokulu öpücükler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar sizlere bişey önermek istiyorum yılbaşı çekilişi yapılıo 2 el eşyalar var ya o bölümde ...ben de dedim ki bizde topigimizde yapalım ger kabul ederseniz çekilişe katılmak isteyenler yazsın katılmak istiyorum die çekiliş yapalım kim kime çıkarsa küçük birer hatıra gönderelim birbirimize biz zaten birbirimizin dostu gibi olduk çok hoş olur ...herkes ne gönderirse gönderir.kıyafet çanta ayakkabı .bebeişlere yada aklınıza ne gelirse....varmısınız kızlar
ben tam anlamadım rüya
günaydın kızlar dün giremedim nasılsınız
güzel günler diliyorum
kızlar bugünde arefe sayılır mı
günaydın betül hayırlı cumalar cnm
ya akşam oruc tutsam demiştim ama sahura filan kalkamadım arefe bide diye üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?