- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.001
kızlar yılbaşı çekilişi ve hediyeleşmek isteyenlerin ismini yazıyorum listeye eklenmek isteyenler söylesin......
1...rüyanaz
2...tinkimi
3...minik kuşlarım....
günaydın herkese, hayırlı cumalar
bu arada annelerinin yanına gidenler, onun yanından gelenler, ne kadar şanslısınız, aynı şehirdesiniz. ben hadi deyince anneme gidemiyorum farklı şehirde olduğumuz için.
ama inşallah bu akşama memlekete yolculuk varrr, hayırlısıyla bende kavuşucam anneme Allahın izniyle. :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar
yola çıkıcaz ama eşim hala işten çıkamadı, o gelene kadar bi göz atim dedim bende.
3-3 buçuk saatlik yolumuz var, umarım yollar sakindir.
trafik kurallarına uymuyolar ya illet oluyorum ya,sanki 10 dk önce gidince bişey olacak, hiç gidemeyebileceğini hesaba katmıyorlar, sonra bi sürü kötü haber bir kişinin hatası yüzüne diğer masumlarda gidiyo, anneler evlatsız, evlatlar annesiz kalıyo senağlama
ay allam ya akşam akşam nerden aklıma geldi böyle şeyler.
Allahım herkesi korusun, bu bayram yollar kana bulanmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
1...rüyanaz
2...tinkimi
3...minik kuşlarım
4...belinay
5...nightrose
kızlar sizleride bekliyoruz bayrasm süresince liste oluşsun sonrada çekilişi yapalım...........
slmmmmm iyi aksamlar ben geldimmmm kiz uyumuyooooo
ok sekerım benım ıcın sorun yok
naber sekerım ben yatırdım nazı
elıfde senı beklıyor camda
annesı belkı gelır konusuruz dıye
ben cok sevdım dıyor
dr cantasının hıkmetımı acep ne dersın?????:roflol::roflol::roflol:
benneyaptımkine cekılısı ar:1rolleyes:kadaslar..benım hıc bıseyden haberım olmuyo yaaaaa....yada oluyo ıs ısten gecıyo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?