- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.081
hg canım aramıza allah bagışlasın kızını be karnındakini de allah saglıkla kucagına almak nasip etsin.........slm kızlar bende 4,5yasında bır prensesım var ve 9 haftalık hamişimaranıza yenı katıldım ıyı geceler dılıyorum herkese
betül bende o diziyi çok seviyorum unutmuşum bende gidip izleyeyim tabi bitmediyseyerimseniben
bu arada minik uyumamış galiba teşekkür göndermiş hepimize:roflol:
rüyacım eşin geldimi merak ettim canım
hadi iyi geceler tekrardankaydirigubbakcemile2
iyi geceler kızlar biliyorumki hepiniz tatlı uykunuzdasınız sabaha güzel haberle karşılaşın istedim sonunda kızıma bir kardeş geliyor yani hamileyimmmmmmmmmmm
canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..........iyi geceler kızlar biliyorumki hepiniz tatlı uykunuzdasınız sabaha güzel haberle karşılaşın istedim sonunda kızıma bir kardeş geliyor yani hamileyimmmmmmmmmmm
evet canım saol eşim yanımızda kızımda mutlu...........başak35 canım benim yaa çok sevindim gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş.meleğim çok mutludur canım duaları kabul oldu allaha emanet ol kendine dikkat et
rüyanaz canım eşin şimdi yanınızdadır meleğim de mutludur canım gözün aydın şekerim
kızlar canım çıktı bugün market alışverişi derken birazda gezdik eve gelince aldıklarımı yerleştirip nefes almadan hemen misafirim geldi az önce gittiler ortalığı topladım yatmadan bi size bakiim dedim
bütün hastalarımıza acil şifalar
efsunefecim canım sevindim iyi olmana ilaçlarınıda düzenli kullan arkadaşım faydası olsun
hepinizi melekleri kocaman öpüyorum
Hepinize günaydın kızlar...temizliği bitirdim bugün alışverişe çıkıcam daha kızıma fırsat bulup bayramlık almadım bugün bakıcam.Rüyanazcım gözün aydın canım.yeni gelen arkadaşlar semraay ve nazlıbahar hoşgeldiniz.hepinize hayırlı arefeler iyi pazarlar...öptüldünüz...Şeniz
slm kızlar bende 4,5yasında bır prensesım var ve 9 haftalık hamişimaranıza yenı katıldım ıyı geceler dılıyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?