Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

betül bende o diziyi çok seviyorum unutmuşum bende gidip izleyeyim tabi bitmediyseyerimseniben
bu arada minik uyumamış galiba teşekkür göndermiş hepimize:roflol:
rüyacım eşin geldimi merak ettim canım
hadi iyi geceler tekrardankaydirigubbakcemile2

slm kızlar bende 4,5yasında bır prensesım var ve 9 haftalık hamişim aranıza yenı katıldım ıyı geceler dılıyorum herkese
hg canım aramıza allah bagışlasın kızını be karnındakini de allah saglıkla kucagına almak nasip etsin.........

canım aradı az önceamasyaya inmiş 15 dakkaya gelir

iyi geceler kızlar ben gelene kadar herkez uyumuş
yeni gelen arkadaşlar semraay nazlıbahar hoşşşş geldiniz a.s.a.s.
hepinize iyi geceler melek anneler :1hug:

iyi geceler kızlar biliyorumki hepiniz tatlı uykunuzdasınız sabaha güzel haberle karşılaşın istedim sonunda kızıma bir kardeş geliyor yani hamileyimmmmmmmmmmm

başak35 canım benim yaa çok sevindim gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş.meleğim çok mutludur canım duaları kabul oldu allaha emanet ol kendine dikkat et
rüyanaz canım eşin şimdi yanınızdadır meleğim de mutludur canım gözün aydın şekerim
kızlar canım çıktı bugün market alışverişi derken birazda gezdik eve gelince aldıklarımı yerleştirip nefes almadan hemen misafirim geldi az önce gittiler ortalığı topladım yatmadan bi size bakiim dedim
bütün hastalarımıza acil şifalar
efsunefecim canım sevindim iyi olmana ilaçlarınıda düzenli kullan arkadaşım faydası olsun
hepinizi melekleri kocaman öpüyorum

teşekkür ederim canım kızım nasıl mutlu oldu akşam yatarken bile allahım hala inanamıyorum bebegimiz olacak diye söylüyordu

günaydınlarrrrr ve hayırlı arefeler
başakcım gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inş
çekiliş çok güzel bir fikirmiş keşke katılabilseydim ama eşime sözvermiştim asla adres msn alıp vermeyeceğime saklı iş yapmayıda sevmem katılabilenler için ne güzel birbirinize anımsatacak hatıralarınız olacak
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
hastalarımıza acil şifalar
benim hastada gece pek uyumadı biraz geçmişiz sabah geli ben acıktım çorba içiceğim diye bizi ayaklandırdı şükür ateşi düşünce iyileşmeye başladı yarına daha iyi olacak inş

Hepinize günaydın kızlar...temizliği bitirdim bugün alışverişe çıkıcam daha kızıma fırsat bulup bayramlık almadım bugün bakıcam.Rüyanazcım gözün aydın canım.yeni gelen arkadaşlar semraay ve nazlıbahar hoşgeldiniz.hepinize hayırlı arefeler iyi pazarlar...öptüldünüz...Şeniz

iyi geceler kızlar biliyorumki hepiniz tatlı uykunuzdasınız sabaha güzel haberle karşılaşın istedim sonunda kızıma bir kardeş geliyor yani hamileyimmmmmmmmmmm

Senin adına çok sevindim canım allahım dualarını kabul etti şu mübarek günlerde ...gözün aydın hayatım...a.s.a.s.a.s.

canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..........
evet canım saol eşim yanımızda kızımda mutlu...........

saol canım tşk edrim.........

canlarım benim günaydın kocişim geldi mutluyuz ..:sm_cool:
şimdiden herkese iyi bayramlar kahvaltımızı yapıp çıkıcaz kayınvaldeme sonrada annemlere gidicez bayramın 2. günü dönerim öptüm herkesi mucux.Şeniz

taşekkürler kızlar bu hafta hep güzel haberler aldım eşimin emekli maaşı baglanmış ögrendim bebegimizde yolda bu bayram çifte bayram yaşıyorum gerçekten

melek anneleri güzel bi pazar ve hayırlı arefeler diliyorum
akşama kayınvaldem geliyoo bayramın 2.günü gidicek bugün de kızlarımı yıkıycam yemek yapicam başka işim yokk
kamilece canım geçmiş olsun
hepinizi öpüyorum canlarım
İYİ BAYRAMLARRRRR

günaydin arkadaslar yarin bayram herkesin bayramini simdidden kutluyorum
herkasin kurban bayrami mübarek olsun

iyi günler,yarın bayram hazırlıklar tamamlandımı?
başak35 gözün aydın canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin.ne güzel taopiğimizin bi bebeği daha oluyo.ablada mutluluktan uçuyodur.çok istiyodu kardeşi olmasını.
ruyanaz gözün aydın canım,çifte bayram oldu size.

iyi akşamlar kızlar kimse yok burda
hepinizi öpüyorum melek anneler
kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar :1hug::1hug:a.s.a.s.

selam canlarım bugun fırsat bulup gıremedım bır turlu
hepınız ıyısınız ınsaallah
yenı katılan arkadaslarımız hosgeldınız canlarım allah bagıslasın meleklerınızı ınsaallah
ruya canım gozun aydın sekerım
basak canım benım cok sevındım sızlerın adına gozunuz aydın canım benım
hayırlı ugurlu olsun ınsaallah
herkese kucak dolusu sevgıler canlarım
sımdıden kurban bayramımız mubarek olsun rabbım saglık huzur mutluluk nasıp etsın hepımıze ınsaallah
gorusmek uzere canlarım benım
cok cok opuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…