Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüya ve başak gözünüz aydın
hepinizin bayramını şimdiden kutlluyorumkızlar
inaşallah 2. gün annemler gelecek

rüya ve başak gözünüz aydın
hepinizin bayramını şimdiden kutlluyorumkızlar
inaşallah 2. gün annemler gelecek

sagol canım
senınde bayramın mubarek olsun ınsaallah
gozun aydın canım senınde

iyi aksamlar arkadaslar nasilsinizzzz
offfff ya canim sikiliyo

ıyı aksamlar canım
hayırdır sekerım neden sıkılıyor canın bır sorun yok umarım

BIR AVUC DUA, BIR KUCAK SEVGI, SICAK BIR MESAJ KAPATIR MESAFELERI, BIRLESTIRIR GONULLERI, BIR SICAK GULUMSEME, BIR UFAK HEDIYE DAHA DA YAKLASTIRIR BIZI BIRBIRIMIZE...

sagolasın canım senınde bayramın mubarek olsun ınsaallah
hersey gonlunuzce olsun

Kızlar hepinizin bayramını tekrar kutluyorumkaydirigubbakcemile3 Daha nice bayramlara sağlıcakla inşallah:Saruboceq:

ıyı aksamlar canım
hayırdır sekerım neden sıkılıyor canın bır sorun yok umarım
yok canim ya öylesine msn dede dedigim gibi

hayırlı akşamlar hanımlar
bugün kurbanlık almaya gittik son eksikleri tamamladık evi toparladım derken kk giremedim.
başak gözünaydın canım allah tamamına erdirsin
rüyanaz seninde gözünaydın canım
herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun
ben yarın fırsat bulursam yine topiğimize bir göz atarımyerimseniben
öptüm hepinizi.hayırlı bayramlar

iyi geceler canlarım.inş yarın sabah görüşürüz.eşim camiye gidince,bayramlaşmak için uğramaya çalışırım.eşim camiden gelince annemlere gitcez.orda kesilecek bizim kurbanımız.babam kesiyo.eşiminde işine geliyo.(tabii benim daha çok işime geliyo yerimsenibenkahvaltıyıda orda yapıyoruzcokacimcoook)
herkeze hayırlı geceler,hayırlı bayramlar.a.s.a.s.

kimsecikler yok yine nerdesiniz hanımlar
arada bir kaçamak yapın ama böyle olmazki:roflol:
bakın ben her fırsatta bir yokluyorum topiğimizisırnaşık şey

betülcüm bende burda olurum inşallah
eşim yarın çalışacak komşu bizimkini kesecek kaynımda burda.
bizbize idare edecez yani
eşimin çalışması kötü oldu.bayram sabahı yanımızda olmuyacak:çok üzgünüm:

a.s.iyi akşamlar şekerlerŞeniz Biz de eşim camiden gelince kayınvalidemlere gidicez orada kesicez inşallah Babası ve arkadaşlarıyla ortak olduğu için mecbur bayram sabahı oradayız Annemde dayımlarla kesecek Canım babamı rahmetle andım bugün, eski bayramları andım. Neyse biraz fazla duygusal günümdeyim herhalde; her sene annemle ortak veya kendimiz keserdik yarın k.valideme gitmenin verdiği stres beni düşündürüyor:uhm: Yine de Allaha çok şükür sağlıcakla nice bayramlara ulaşalım inşallah diyorum Yüce Rabbim herkesinkini kabul etsin Amin Tekrar iyi bayramlar Meleklerinizi ve sizleri sevgiyle öpüyorum:1hug:

taşekkürler kızlar bu hafta hep güzel haberler aldım eşimin emekli maaşı baglanmış ögrendim bebegimizde yolda bu bayram çifte bayram yaşıyorum gerçekten

Maşallah Maşallah Canım, Allah sağlıcakla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşallah. Ne güzel bayram haberleriydi bunlarŞeniz Daha güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz, hayırlı bayramlara.s.

canım şimdiden allah kabul etsin kurbanlarımızı:Saruboceq:
eşin içinde üzülme,insan beraber olmak ister ama her zaman olmuyo malesef.yeterki allah başka ayrılıklar vermesin.
hayırlı bayramlara.s.a.s.

[QUOTE="NightRose";4504513]a.s.iyi akşamlar şekerler Biz de eşim camiden gelince kayınvalidemlere gidicez orada kesicez inşallah Babası ve arkadaşlarıyla ortak olduğu için mecbur bayram sabahı oradayız Annemde dayımlarla kesecek Canım babamı rahmetle andım bugün, eski bayramları andım. Neyse biraz fazla duygusal günümdeyim herhalde; her sene annemle ortak veya kendimiz keserdik yarın k.valideme gitmenin verdiği stres beni düşündürüyor:uhm: Yine de Allaha çok şükür sağlıcakla nice bayramlara ulaşalım inşallah diyorum Yüce Rabbim herkesinkini kabul etsin Amin Tekrar iyi bayramlar Meleklerinizi ve sizleri sevgiyle öpüyorum:1hug:[/QUOTE]

iyi geceler canım benim.
babacığına allah rahmet eylesin canım.bu günlerde ölmüş olan yakınlarımız daha çok aranıyor.hiç unutulmaz zaten o ayrı konu.ama özel günlerde insan daha duygusal oluyo.
rabbim cümlemizin kurbanlarını şimdiden kabul etsin.
hayırlı bayramlara.s.a.s.a.s.

iyi geceler canım benim.
babacığına allah rahmet eylesin canım.bu günlerde ölmüş olan yakınlarımız daha çok aranıyor.hiç unutulmaz zaten o ayrı konu.ama özel günlerde insan daha duygusal oluyo.
rabbim cümlemizin kurbanlarını şimdiden kabul etsin.
hayırlı bayramlara.s.a.s.a.s.[/QUOTE]

Amin Canım, çok sağol desteğin için.Şeniz Allah sevdiklerimizle daha nice bayramları nasip etsin inşallaha.s. Allah emanet olun hepiniz, iyi gecelera.s.

günaydın arkadaşlar hepinizi bayramı kutlu olsun hepinizi çok öpyorum
meleklerinizde yanaklarından öpyorum
kurbanı olanıda allah kabul etsin
eşim camde bende iszlerle bayramlaşiyim
dedim kendinize iyi bakın
hayrlı bayramlar hepimize
görüşmek üzere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…