Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mubarek kurban bayramınızı kutlar bır omur boyu aılenız ve sevdıklerınızle saglık mutluluk huzur dolu yıllara vesıle olması dılegıyle nıce bayramlara ınsaallah canlarım
hepınızı cok cok opuyorum
esım camıye gıttı bende sızlerle bayramlasmaya geldım
kızlarım hala uyuyor
ankarada cok yagmur var
bugun bız evdeyız bız esımın babası ve annemler ortak kesıyoruz.annemlerın orada kesılecek
ben gıtmeyecegım
havada soguk kızlar evde daha rahat ederler.ıslerı bıtsın gelsınler dınlendıkden sonra esım zıyaretlere gıdecegız.
hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımı benım ıcın cok cok opun canlarım
gorusmek uzere ınsaallah
hayırlı bayramlar olsun ınsaallah

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

bende eşim camideyken sizlerle bayramlaşmaya geldim
kızlar uyuyolar.şimdi gelir eşim.ben kaçıyorum.meleklerimin yanaklarından öpüyorum.
hepiniz allaha emanet olun HAYIRLI BAYRAMLAR.

bende eşim camideyken sizlerle bayramlaşmaya geldim
kızlar uyuyolar.şimdi gelir eşim.ben kaçıyorum.meleklerimin yanaklarından öpüyorum.
Hepiniz allaha emanet olun hayırlı bayramlar.

sagol canım benım
gorusmek uzere
benımkıde gelır sımdı kahvaltı hazırlayacagım
gorusmek uzere canım benım
opuyorum sızlerı
hayırlı bayramlar olsun ınsaallah

minik kusum başak kamilece rüyanaz efsunefe belinay kübrabetül frezya mihriban emiy
sayamadıgım herkesssss
iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkesin kurban bayramı mübarek olsun...
ALLAH c.c tekrarına nasip etsin hepimizi..........

hanımlar merhaba
ne yaptınız işlerinizi bitirebildinizmi
benim et parçalama işim kaldı o iş içinde eşimin işten gelmesini bekliyorum.ben tek başıma yapamıyorum.o bana yardımedersa çabuk biter işim
gerçi bugün akraba ziyaretlerine gideriz.yarına kalır et parçalama işi sanırım
eeee sizler ne yaptınız.eminim çoğunuz bayramlaşmaya gittiniz.benimki çalışınca maalesef bir yere çıkamadım :çok üzgünüm:havada soğuk
inşallah eşim gelince çıkacaz bayramlaşmaya
hepinizi ve meleklerinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar melek anneler nasılsınız bayram nasıl
geçiyor ben çok yoruldum bugün kurban bayramı aslında
iş bayramı ben öyle diyorum :roflol:
hastalarımız inşallah iyilleşmişledir :Saruboceq:

aynen iş bayramı gerçektende bende hiç bayram falan göremiyorum ortada bir de kızım var bayram bize uzak artık
bu arada hepinize iyi bayramlar diliyorum

canım sana aynen katılıyorum
bu bayramın yorgunluğu çok oluyo.dahada işim bitmedi
eşim işten geldikten sonra yemeğimizi yedik bulaşığı bile yıkamadan bayramlaşmaya çıktık.şimdi geldik bende bir topiğimize göz atayım dedim ama yine fazla giren olmamış
hepinize kolay gelsin hanımlar
herkese iyi geceler deliksiz uykularmirmirmirmir

Bende tüm meleklerimizin annelerine iyi bayramlar diliyorumŞeniz Evlerimizden huzur,ceplerimizden para,vücudumuzdan sağlık hiç eksik olmaz inşallah.

iyi akşamlar kızlar...bayram nasıl geçiyor bakalım...benimde kötü geçiyor ailemin yanına gidemediğim için,böyle olunca bayramları hiç sevmiyorum senağlama .sağolsun arkadaşlarım yanlız bırakmıyorlar şimdi gittiler ama yinede insanın ailesi bambaşka...ailesi yanında olan arkadaşlarım çok şanslısınız onların kıymetini bilin...:1hug:

gunaydınlar canlarım benım
nasılsınız?ben dun aksam 7de ıslerımı bıtırdım kızlarımı yatırdım erkenden yattım
esımde cok yorulmus canım oda uyudu erkenden
az sonra kuafore gıdecegım esım arabayı yıkamaya sonrada aıleler bır ıkı akraba arkadas derken gezecegız.
cıkmadan sızlere bır gunaydın dıyeyım dedım
hepınızı cok cok opuyorum canımlar.
hayırlı bayramlar dılıyorum

günaydınlarrr meleklerimin güzel ve yorgun anneleri nasıl işlerinizi hallettiniz mi
benim işler eh işte asıl iş yarından sonra başlıyor erkek kardeşimin düğünü var perşembe cuma
şu iki günüde sağ salim atlatabilirsek kendime bir kaçgünlük tatil vereceğim hepinize öpücüklerrrr
hayırlı bayramlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…