- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.161
iyi gecelerrrr
teşekkür ederim arkadaşlarım güzel dilekleriniz için ayrı ayrı eve anca geldim size birbakaım dedim
betülcüm benim kardeimd 27 yaşında inş senin kardeşinde gönlüne göre hayırlı bir eş bulur sizde yaşarsınız canım
yeni süt kokulu bebişimiz ve annesi gelmiş hoşgeldin canım allah bağışlasın canım meleğni
Herkese iyi bayramlar kızlar. a.s. Benim de bir meleğim var aranıza gelebilir miyim :hooray:
tesekkur ederı canım
sızlerede hayırlı bayramlar dılıyorum
allah bagıslasın melegınıde canım
ne demek sekerım melegı dunyaya getırırken hak kazandın sen zaten aramıza katılmaya seker:1hug::1hug:
Herkese iyi bayramlar kızlar. a.s. Benim de bir meleğim var aranıza gelebilir miyim :hooray:
2 aralık salı günü itibariyle ben de bu klube üyeliğimi yaptırmış bulunuyorumşakkıdı
aramıza hoş geldin canım
allah meleğini sana bağışlasın
slm kızlar ben döndüm geçmiş bayramınız mübarek olsun ...yeni geldik bizde biraz dinlenip çarşıya incez grş kızlar mucux.........
herkese merhaba hepinizin bayramı mübarek olsuna.s
maşaallah herkesler gezip durmuş vede hala geziyo bense bayramı sıkıntıyla geçiriyorum
kızım hala hasta hastanelerde sabahladık yavrucuğum şiddetli boğaz enfeksiyonu yetmiyomuş gibi birde kum dökyomuş:1no2: canım benim kalkamadı birtürlü bayramı yatarak geçirdi :çok üzgünüm:
bu gün biraz iyi ama hala ateşi tutuyo inşallah artık düzelir ve kendini toparlar:Saruboceq:
bu arada yeni katılanlar hoş geldiniz ve diğer hastalarda inşallah iyi olmuşlardır
hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum
HERKESİN bayramını kutluyorum
iyi bayramlar
lahanabebek canım çookk geçmiş olsun
hepinizi meleklerimi öpüyorum
mucxxxxx
ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
cok yoruldum ama sızlere bakmadan gecemıyorum
sabahtan cıktık ve sımdı geldık kızlar hemen uyudular bızde fılm ızleyecegız askımla
eeeeeee tatılın tadını cıkarmak gerek degılmı sekerler?
yarında arkadaslarımıza gıdecegız kahvaltıdan sonra cıkacagız.dıger gunlerde evde oturmayı dusunuyoruz.
nazın son asısı yapılacak.esım tatılken onuda yaptırıp bıtsın dıyoruz
planımız bu bugunden sonrası ıcın
hayırlısı bakalım
kamılece canım allah mesut etsın ınsaallah bır omur boyu mutluluklar dılıyor
betul gonca mıhrıban sekerlerım sızlerıde opuyorum ıyı gezmeler
bhk canım hosgeldın aramıza canım
allah bagıslasın melegını canım
saglık mutluluk uzun omurler versın rabbım sızlerle bırlıkte ınsaallah
bu arada 2 aralık esımın yas gunu yay burcu cok sanslısın canım
yay burcları cok ıyı olur bırde kız olunca dahada sanslısın
allahın sevdıgı kulusun sanırım
hadı yıne ıyısın sekerım
herkesı cok cok opuyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?