- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 42
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.141
iyi akşamlar kızlar...bayram nasıl geçiyor bakalım...benimde kötü geçiyor ailemin yanına gidemediğim için,böyle olunca bayramları hiç sevmiyorum senağlama .sağolsun arkadaşlarım yanlız bırakmıyorlar şimdi gittiler ama yinede insanın ailesi bambaşka...ailesi yanında olan arkadaşlarım çok şanslısınız onların kıymetini bilin...:1hug:
günaydınlarrr meleklerimin güzel ve yorgun anneleri nasıl işlerinizi hallettiniz mi
benim işler eh işte asıl iş yarından sonra başlıyor erkek kardeşimin düğünü var perşembe cuma
şu iki günüde sağ salim atlatabilirsek kendime bir kaçgünlük tatil vereceğim hepinize öpücüklerrrr
hayırlı bayramlarrrr
günaydınnnnn
minikkusum iyigezmeler
belinaycım ailen olmadanbayram cok sönükdegilmi
annemi özledim
bende senin gibiyim canım:çok üzgünüm:
maalesef ailemden hiç kimseyi göremedim bu bayram.çok üzülüyorum bende eğer kızlarımda olmasaydı delirirdim herhalde.şimdi kızlarım beni neşelendiriyor
2 aralık salı günü itibariyle ben de bu klube üyeliğimi yaptırmış bulunuyorumşakkıdı
hoş gelldinnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile5
ayyyyyyyyyy küçücük bebişin var
şimdi ne güzel
allah saglık versin canım ona kokla bennim için
2 aralık salı günü itibariyle ben de bu klube üyeliğimi yaptırmış bulunuyorumşakkıdı
aramıza hoşgeldin arkadaşım a.s. meleğini allah bağışlasın
nasılsın canım bebişin nasıl?
betül'ünü kokla benim için olur mu?missler gibi kokuyodur şimdi meleğim.
günaydınlarrr meleklerimin güzel ve yorgun anneleri nasıl işlerinizi hallettiniz mi
benim işler eh işte asıl iş yarından sonra başlıyor erkek kardeşimin düğünü var perşembe cuma
şu iki günüde sağ salim atlatabilirsek kendime bir kaçgünlük tatil vereceğim hepinize öpücüklerrrr
hayırlı bayramlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?