Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aslında aklıma bir fikir geldi yaşlarımız yazalım en küçük kimse o isimleri yazsın bir kagıda ve yapsın çekilişini kendisine kim çıkarsa sölesin mesela ben yaptım bana tinkimi çıktı diyalim tinkimi yapsın sonra ona kim çıkarsa sölesin kalan isimlerden digar arkadaş yapsın sonra olurmu ...ay ben şimdiden heycanlandım valla...........

iyi akşamlar melek anneler nasılsınız ben bugün çok yoruldum
her yerim ağrıyor grip olucam heralde
kubrabetül maşallah kızların çok tatlı büyümüşler
allahım nazarsan korusun
cerennnnnn ya tek baktım fotoğraflara ya kızını ısırıp mıncıklamak istiyorum
yamyammıyım ne ısırıp hafifçe ama kaydirigubbakcemile3sıkıştırmam lazım yoksa
çocuk sevdiğimi anlamıyorum kaydirigubbakcemile3
dün pazarda 4 kilo patlıcan aldım bugün bahçeye bir ateş yaktım onları
birgüzel közledim ateşte sonra komşunun çoçuklarıyla patates gömdük köze
pişirdik yedik ağzımız yüzümüz kapkara :roflol:tabi benim kızında
çok eğlendik ama çok yorulmuşum şidi bir ağrı kesici aldım
biraz dinleneyim tekrar gelirim kızlar öpüldünüzzz :1hug:a.s.

tinkimi canım afiyet olsun bayılırım bende patlıcan ve patates közlemesine
canım yat dinlen inş. hasta olmazsın

OLABILIR CANIM AMA KISI SAYISI NE OLACAK

OH OH OH PATLICANLAR KOZLER ALLAHIM BIDE ANLATMIYORMU
KIS INSANIN CANINI CEKTIRMESENE SEKERIM
SAKA CANIM SAKA MASAALLAH COK GUZEL OLMUS ELLERINIZE SAGLIK
AFIYET BAL SEKER OLSUN INSAALLAH
DINLEN BAKALIM CANIM
BENDE OPUYORUM SIZI

iyi akşamlar meleklerim vede güzel annişleri
bi bakayım neler yapıyorsunuz diye ama herkesler gene kayıplarda
kubrabetul canım Allah bağışlasın kızlarını 2 side birbirinden şekerler Rabbim acılarını göstermesin
öpüyorum melekleri vede annişlerini görüşmek üzere canlarım
iyi geceler hepinizede

allaha şükür iyiyim miniğim

allah ıyılık versın ınsaallah canım

ıyıdır sekerım
senden naber
kızları yatırdım kahvemı yaptım esım namazlarını kılarken bende dedım bakınayım bıraz
sen nasılsın sekerım?
Sanada ıyı geceler dılıyorum canım benım

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.rabbim hepimizin evladını bağışlasın.acılarını göstermesin.:Saruboceq:

lahanabebek geçmiş olsun canım,benimde boynum ve sırtım ağrıyo bu aralar.bende bilgisayar başında oturmaktan herhalde diyorum.seninde ondandır belki.ama ağrın fazla oluyosa biran önce doktora git canım.
evet canım kızlarım benzemiyolar birbirlerine.büyük sakindir,fazla konuşmaz,çekingendir ama inadı vardır.
küçükse tam tersi yaramazlığı yok,ama çok konuşuyo,hiç çekinmesi yok,tam büyümüşte küçülmüş gibi.bide oynaması var aynı büyükler gibi oynuyo.helede roman havalarını döktürüyo.
belinay sanada geçmiş olsun canım.bende aynı durumdayım.ama sürekli ağrımıyo.bilgisayar başına geçince arıyo.
tinkimi afiyet olsun,çokta güzel olur patlıcan közlemesi.yarın pazardan alıp bende yapayım bari.cokacimcoook
egem ablacım hoşgeldin nasılsın?

iyi gecelerrrr,betülcüm maşallah canım kızlarını allah bağışlasın canım rabbim nazarlardan kem gözlrden esirgesin meleklerimizi aminnnnn
akşam üzeri ve akşam misafirlerim vardı şimdi onları uğurladım size bi bakayım dedim

amin canım,cümlemizin evlatlarını korusun rabbim.
bugünü yoğun geçirmişsin.nasılsın,meleklerin nasıl?

amin canım,cümlemizin evlatlarını korusun rabbim.
bugünü yoğun geçirmişsin.nasılsın,meleklerin nasıl?
aminnn canım,:Saruboceq: iyiyiz canım meleklerimle beraber evet bugün yoğun geçti kızlarıda yatırdım eşim iş gezisine çıktı bugün yarın gelecek bende nette takılıp biraz yatacağımmirmirmirmir sen ve meleklrin nasıl maşallh resimde harika görünüyorlar öp annesi teyzesi için onlarıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…