- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.501
aminnn canım,:Saruboceq: iyiyiz canım meleklerimle beraber evet bugün yoğun geçti kızlarıda yatırdım eşim iş gezisine çıktı bugün yarın gelecek bende nette takılıp biraz yatacağımmirmirmirmir sen ve meleklrin nasıl maşallh resimde harika görünüyorlar öp annesi teyzesi için onlarıŞeniz
iyi akşamlar arkadaşlar
hepinize kesintsiz uykular dilerim
iyi geceler kızlar...bugün kızımı doktora götürdüm ciğerleri kötü dedi doktor bu geceyi rahat geçirmesi için hava verdiler yeni geldik sayılır.yarın sabah ta erkenden hastaneye çağırdı astım tahlili falan birsürü tahlil yapılacak..kızlar dua edin inşallah birşey çıkmaz yavrumda çok moralim bozuk,galiba doktor astımdan şüphelendi.Bu arada çekilişi sabah 10 da yapacakmışsınız herhalde ben olamıcam siz yaparsınız bana kim çıkarsa haber verirsiniz artık...öpüyorum hepinizi...iyi geceler...
iyi geceler kızlar...bugün kızımı doktora götürdüm ciğerleri kötü dedi doktor bu geceyi rahat geçirmesi için hava verdiler yeni geldik sayılır.yarın sabah ta erkenden hastaneye çağırdı astım tahlili falan birsürü tahlil yapılacak..kızlar dua edin inşallah birşey çıkmaz yavrumda çok moralim bozuk,galiba doktor astımdan şüphelendi.Bu arada çekilişi sabah 10 da yapacakmışsınız herhalde ben olamıcam siz yaparsınız bana kim çıkarsa haber verirsiniz artık...öpüyorum hepinizi...iyi geceler...
canım geçmiş olsun çok öpüyorum kuzunu allah acil şifa versin biz sana haber veririz kuzum............iyi geceler kızlar...bugün kızımı doktora götürdüm ciğerleri kötü dedi doktor bu geceyi rahat geçirmesi için hava verdiler yeni geldik sayılır.yarın sabah ta erkenden hastaneye çağırdı astım tahlili falan birsürü tahlil yapılacak..kızlar dua edin inşallah birşey çıkmaz yavrumda çok moralim bozuk,galiba doktor astımdan şüphelendi.Bu arada çekilişi sabah 10 da yapacakmışsınız herhalde ben olamıcam siz yaparsınız bana kim çıkarsa haber verirsiniz artık...öpüyorum hepinizi...iyi geceler...
canım istersen erkene alalaım çekilişi ne dersin .....belinayda olmayacak o yüzden olsan ii olur.....canım yarın hastaneden gelince haber ver bekliyoruz canım
üzme kendini :1hug:a.s.allahım korusun meleğini :Saruboceq::Saruboceq:
mihriban ay ben çok pis boğaz oldum
aldım başımı gidiyorum canım sıkıldıkça yiyorum kaydirigubbakcemile3
aclen zayıflamam lazım diyet gurubuna yazdım haber bekliyorum
rüyanazcım karar verebildinmi çekiliş işine yarın 10 da nasıl olcak bu iş
ben saat 10 da giremem malum koçiş evde dır dır eder :mymeka:
sen yap çekilişi ben girince bakarım tatlım :1hug:a.s.
hadi kızlar sizde katılın çekilişe yarım elma gönül alma bizimkisi
birbirimize hatıramız olsun :1hug:a.s.
lahanabebek
evet canım kızlarım benzemiyolar birbirlerine.büyük sakindir,fazla konuşmaz,çekingendir ama inadı vardır.
küçükse tam tersi yaramazlığı yok,ama çok konuşuyo,hiç çekinmesi yok,tam büyümüşte küçülmüş gibi.bide oynaması var aynı büyükler gibi oynuyo.helede roman havalarını döktürüyo.
canım çok geçmiş olsun inşallah astım değildir öpüyorum meleğimiŞeniziyi geceler kızlar...bugün kızımı doktora götürdüm ciğerleri kötü dedi doktor bu geceyi rahat geçirmesi için hava verdiler yeni geldik sayılır.yarın sabah ta erkenden hastaneye çağırdı astım tahlili falan birsürü tahlil yapılacak..kızlar dua edin inşallah birşey çıkmaz yavrumda çok moralim bozuk,galiba doktor astımdan şüphelendi.Bu arada çekilişi sabah 10 da yapacakmışsınız herhalde ben olamıcam siz yaparsınız bana kim çıkarsa haber verirsiniz artık...öpüyorum hepinizi...iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?