- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.521
kızlr ben bugün giremicem artık bi günaydın deyip bakıp kaçcam
bütün gece ağrımdan yatmadım boynum ve kolum çok fena doktorumu aradım saat 10 da randevum var bakalım ne dicek sanırım tahlil vede film isticek:1no2:
benim çok ağrım var oturamıyorum sizleri vede meleklerimi öpüyorumŞeniz
Günaydın arkadaşlar,
cumartesi günü kardeşimi askere yolladık,çok zormuş asker yollamak,Rabbim tüm asker ve polisimizi korusun.Bende kayserideydim pazar günü geldik.
Nasılmış bakalım meleklerimiz ve anneleriŞeniz
çok geçmiş olsun canım dinlen sen kuzum ya...........kızlr ben bugün giremicem artık bi günaydın deyip bakıp kaçcam
bütün gece ağrımdan yatmadım boynum ve kolum çok fena doktorumu aradım saat 10 da randevum var bakalım ne dicek sanırım tahlil vede film isticek:1no2:
benim çok ağrım var oturamıyorum sizleri vede meleklerimi öpüyorumŞeniz
Günaydın arkadaşlar,
cumartesi günü kardeşimi askere yolladık,çok zormuş asker yollamak,Rabbim tüm asker ve polisimizi korusun.Bende kayserideydim pazar günü geldik.
iyi geceler kızlar...bugün kızımı doktora götürdüm ciğerleri kötü dedi doktor bu geceyi rahat geçirmesi için hava verdiler yeni geldik sayılır.yarın sabah ta erkenden hastaneye çağırdı astım tahlili falan birsürü tahlil yapılacak..kızlar dua edin inşallah birşey çıkmaz yavrumda çok moralim bozuk,galiba doktor astımdan şüphelendi.Bu arada çekilişi sabah 10 da yapacakmışsınız herhalde ben olamıcam siz yaparsınız bana kim çıkarsa haber verirsiniz artık...öpüyorum hepinizi...iyi geceler...
Günaydın arkadaşlar,
rüyanaz....25
tinkimi...34
minik kuşlarım....
belinay...26
nightrose....33
gonca2206...25
efsunefe...34
....canlarım yaş sıralaması böyle bildigim kadarıyla minikte 25 ten küçük degil şimdi 5 dakika bekliyorum eger gonca gelmezse çekilişi ben yapıyorum ok.............
kızlar çekişimi yaptım kagıtlara isminizi yazdım çektim...
gonca 2206 arkadaşım çıktı bana ..şimdi sıra goncada ..
goncacaım şimdi sen diger arkadaşların ismini yazıp çekceksin sana kim çıkarsa söyle sonra sana çıkan arkadaş kalan arkadaşlardan çekiliş yapçak...ok anlatabildim herhalde..........
çekişiş bitince herkes birbirine ...özelden adres yaş çocuk yaşı verebilir kızlar hediyeler için.....
ayşegülcüm günaydın canım nasılsın
pardon canım kahvaltıdaydım gormedım
fecadende yazmısın yetıremedım canım
kıs ne dıyon sen aaaaaaaaaaaaa
25den kucuk degıl falan askolsun
ben daha 17mde cıtır bır kızım(29)
:roflol::roflol::roflol:
ooooooooo minigim...........
ok sekerım hadı baslayalım kagıt kalem elımde
tamam datlum sıra goncada ben yazdım ben goncaya alcam....bu arada karşılıklı olmadıgı için 7 kişide olsak farketmio şuanda zincirleme olcak ya..........
hallederız artık aramızda canım
tamam tatlım bende anneme gitçem 1 de çıkarım evden o zaman kadar halledemezsek gelince ögrenirim bende artık.............
rüyanaz....25
tinkimi...34
minik kuşlarım....
belinay...26
nightrose....33
gonca2206...25
efsunefe...34
....canlarım yaş sıralaması böyle bildigim kadarıyla minikte 25 ten küçük degil şimdi 5 dakika bekliyorum eger gonca gelmezse çekilişi ben yapıyorum ok.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?