Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

[QUOTE="NightRose";4637019]Maşallah Maşallah yerim kıssss ballı böcüğünün gülüşünü, Allah bağışlasın tatlımŞeniz[/QUOTE]

teşekkür ederiz teyzesi benim cadım çok güleryüzlü bir cadıdır...birde doğduğundan beri fotoğrafını çekiyoruz çocuk alıştı her gördüğü objektife gülüyo...:dance:

slm şekerler ben sabahladım geç klktım ..birde bogazımda agrı var biraz burnumda tıkalı grip oluyorum herhalde...herkese güzel bir gün diliyorum ama kimseyi öpmüyorum gribim bulaşmasın kimseye.............

kız yoksa bunadım diye nispetmi yapıyorsun
aaaaaaaaaa sende gelecen bu yaşa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız yoksa bunadım diye nispetmi yapıyorsun
aaaaaaaaaa sende gelecen bu yaşa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aşk olsun kız neden sana nispet yapayım tabiki sen benim yaşıma geri gelemicen ama ben senin yaşına gelicem(6 sene sonra)delikafadulden

bu arada facede göremedim seni

merhaba güzel meleklerimim güzel anneleria.s. herkese geçmişolsun dilekleri için teşekkür ederim:1hug:
ben daha iyiyim çok şükür boyunluğumu bir süre daha takcam inşallah faydasını görcem:Saruboceq:

sevvalcik canım emeğine sağlıka.s güzel bir yazı seninde dediğin gibi allah kimseye böyle evlat vermesin :Saruboceq:

iyi günler net gidip deliyor yağmurdan dolayı giremedim nasılsınız meleklerim ve onların güzel anneleri
ben şiddetli bel ağrısı çekiyorum birazdan dr a gideceğim okuldan ayşa derya yıda alıp meleğimin avuç içinde mayasıl gibi bişeyler var derisi soyulmaya başladı onuda göstereceğim
geçmişi okuyamadım hastamız varsa acil şifalar
öpüldünüzzzzz görüşmek üzere

iyi günler sabahtan bi girdim bi daha giremedim.kahvaltı,ortalık toparla,kızı hazırla derken bu saat oldu.birazdan işim var dışarı çıkcam.(şimdi gezmeye gidiyorum desem yine gezmeye gidiyosun diceksiniz)sırnaşık şeysırnaşık şey
nasılsınız şirin,tatlı,güzelmi güzel meleklerimizin bi o kadar güzel anneleri.a.s.a.s.a.s.

rüyanaz ve kamilece geçmiş olsun şekerler
lahanabebek canım daha iyi olmana sevindim
kübrabetül gez şekerim gez benim yerimede gez ...
off kıslar cimcimemin dr kontrolü kaldı yılbaşı sonrasına hayırlısı bakalım

naber kizlar isimi bitirdim yine geldim napiyonuz sadece yatasim var hic birsey yapasim yok ama mecburen yaptim evi .... götürecek yoksa

kızlar sizle kızımın kardeşi için yazdığı şiiri paylaşmak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlama

bazı yollar vardır
yürüyemeyeceğin kadar uzak
bazı uçurumlar vardır
geçemeyeceğin kadar batak
işte ozaman karşımda naçar
sensiz hayat neye yarar

sen gittin meleğim
cennettesin biliyorum
belkide beni unuttun ama
ben seni hala çok seviyorum

sen benim kardeşimsin
sensiz nasıl dayanacağım
nasıl ayakta kalacağım
bilemiyorum

sende gittin bulutlara doğru,cennete
rahat uyu iyi uykular meleğim
herşeyimiz anılarımız seninle gitti.hoşçakal
kendine iyi bak olurmu
sevmeye doyamadığım canım kardeşim:a015::a015:
senağlamasenağlamasenağlama

cok güzellllll ya
bende bebegimi kaybettim hemen aklima o geldi
senağlama

gez bakalım benden habersiz deme

gunaydın canım benım
cok guzel bır paylasın sekerım
ellerıne saglık canım
nasılsın sekerım?

opuyorum kuzucukları ve senı:1hug:

cnm rıca ederim kuşum
sağol hayatım iyiyim bende seni ve kızları çok öpyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…