Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi pazarlar herkeze ancak girebildim.pazar ya sabah geç kalktık.sonrada teyzemi ziyarete gittik annemle.çok şükür baya iyi.yarın ameliyat olcakmış.
kamilece nasılsın canım?geçmiş olsun annene.allah şifa versin.
tinkimi allah yardımcısı olsun kayınvalidenin.göz önünde acı çektiğinigörmek çok zor.
ruyacım bende yeni gördüm adayları.artık yarın sabah doldururum herhalde.çokta kategori ve aday var.zor olacak gibi.
topikteki bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.meleklerimi ve sizleri kokulu kokulu öpüyorum:))))

Son düzenleme:
İYİ AKSAMLAR kızlar:teytey::teytey:
Herkese güzel pazarlar diliyorum
Bugün biraz daha iyiyim Hastalığım geciyo gibi
Sizler nasılsınız?
Gecmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
sevgilerimle...a.s.a.s.

sağol canım teşkkrler ,teyzene geçmiş olsun canım acil şifalar,
biz iyiyiz çok şükür meleklerin ve sen nasılsın
meleklerine ve sana öpücüklerra.s.a.s.

Merhaba melek anneleri ben diyet takımına bi daldim
başka bi yere bakamadım.nasılsınız meleklerimiz iyiler inşallah.
Benim büyük okulda,küçük evde cebelleşiyor.maşallah kızmın dersleri şükür çok iyi.yalnız küçük çok huysuzlşıyor herşeyi aplayarak yaptırmak isyior ve herşey tekelinde olsun istiyor.tavsiyelerinize ihtiyacım var...

iyi akşamlar bu gün topiğimiz fazla hareketli değil.
ee nede olsa pazar..
bizde ailecek evde güzel bir pazar günü geçirdik........

iyi akşamlar melek anneler bugün pazar olduğu için kimse yok
gezmelerdemisiniz
iyi geceler melek anneler :1hug:a.s.

*

iyi akşamlar kızlar...2008 in enlerinde şimdiye kadar çok az oy aldı topiğimiz, hepimiz yollarsak 1. yapabiliriz topiğimizi...hadi kızlar...

iyi akşamlar kızlar...2008 in enlerinde şimdiye kadar çok az oy aldı topiğimiz, hepimiz yollarsak 1. yapabiliriz topiğimizi...hadi kızlar...

Canım nerden oy vericez yardımcı olur musun?
Herkese iyi akşamlar kızlar..
Ben meleğimi uyutmaya gidiyorum.. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…