Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bana günaydın yokmu:sm_confused:

teşekkür ederim arkadaşlar
davidof sonunda başarmışsın tebrikler arkadaşım
maşallah annesi mevlam nazarlardan korusun
betülcüm sen nasılsın canım meleklerine öpücükler

Herkese günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3 Minikkuşum pembiş pembiş meleklerin pek güzeller Maşallah, Allah bağışlasın. Manzara da süper güvercinler falanhihoyyyt

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Ben de öğleden sonra için izin aldım, kızım hala iyileşmedi ve yanına gidicem inşallahgamyoncuiremsu

Davidofcum senin prensesini de yeni gördüm Allah nazarlardan esirgesin, maşallah canım..

Son düzenleme:
betulum lahanabebegım nıhgtroseum canlarım cok sagolun sekerler
guzel sozlerınız ıcın cok tesekkur edıyorum canlarım benım
davıdofffffff gordum gordummmmmmmmmmmmmmmmm
becerdın cok sukur sonunda darısı basıma ınsaallah canım benım
kamılece canım cok guzel olmus
sımdı bana yardımcı olun sekerler
7910dan ıkı resmı sectım tarıhı ayarladım yazısının yazdım altınadaaaa
nereye kopyalayacam;????????onuda bulursam tam super olacak
acıl yardım ıstıyorum yoksa adama aksama yemek dıye takvım yedırecemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Davidofcum senin prensesini de yeni gördüm Allah nazarlardan esirgesi, maşallah canım..[/QUOTE]

Sağol canım benim hihoyyyt Allah hayırlısıyla meleklerimizin meleklerini görmeyi de nasib etsin bizlere hatta onların meleklerini de hihoyyyt

Son düzenleme:
minik kuşlarım profili düzenle varya hani kontrol panelinde onu seçiyorsun
en altlarda kilo takip yazıyorya oraya kopyalayıp değişiklikleri kaydet diyorsun canım kolay gelsin

Nightrose günaydın nasılsın canım.meleğine geçmiş olsun.nesi var.allah şifa versin çabucak iyileşir inş.:Saruboceq:
davidof en sonunda yapmışsın canım.gözün aydın.maşallah çok tatlı bebişin.öp benim içinkaydirigubbakcemile3

Canlarım çok teşekkür ediyoruuuummm ve hepinizi öpüyorum. Allah herkese iyilik sağlık versin inşallah:Saruboceq: Efsunefecim sana da çok geçmiş olsun bitanemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…