Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu arada lahanabebek geçmiş olsun canım.
miniğim daha iyi olduğuna sevindim ama sen yinede dr git ihmal etme canım
baş ağrısı her zaman çekilecek dert değil canlarım
allah şifa versin

sagol canım benım
cok sukur ıyıyım
evet ıhmal etmeyecegım canım dunyam kararıyor emın ol basım agrıdıgı zaman
sanada kolay gelsın canım benım
gorusmek uzere opuyorum canım

gecmıs olsun canım benım
senınde cuman mubarek olsun canım
opuyorum bebegımŞeniz

günaydın şekerlerim hayırlı cumalar herkese... kahvaltı hazırladım hemen yiyelim rüyanın beslenme sırası yine bize geldi okula yemek hazırlıycam sonra kocişle çarşıya çıkçaz kızlar bugun çok işlim var grş...............

Selam kızlar nasılsınız bakalım akşamdan beri...kızımı okula bıraktım geldim biraz ortalığı toparlıcam daha sonra başka işim yok burdayım(tabiii eşim gelmezse)...öpüyorum hepinizi...

canım çok geçmiş olsun
iyi olmana çok sevindimŞeniz

Selam kızlar nasılsınız bakalım akşamdan beri...kızımı okula bıraktım geldim biraz ortalığı toparlıcam daha sonra başka işim yok burdayım(tabiii eşim gelmezse)...öpüyorum hepinizi...

ya tüh gördünmü şeker
o kadar bekledik karı yağmadı sositososito

ya tüh gördünmü şeker
o kadar bekledik karı yağmadı sositososito

ya sorma bende akşam yatarken kar yağıyordu ya sabah bir uyandım dişarda bi ses var herhalde kar yağdı karları temizliyorlar diye yataktan fırladım camdan baktım ki sokağı kazıyorlarmış:1no2:beklentimiz boşa çıktı yani:teselli:

ben umudu kestım sekerım
artık kar hayal oldu bızlere
onun ıcın gecen gun dırek makıneyı aldım elıme sabah 8de kızları cıkardım.fotolarını cektım
ılerde bırgun yaa kar dıye bırsey varmıs bırzamanlar der bakarlar artık:1no2:
ayaza vurdu ama tık yok bızdede
yazında susuzluktan kırılıyoruz sonra
allah yardımcımız olsun
sonunda dunyanın da ıcıne ettık ınsanoglu olaraksenağlama

siz az da olsa gördünüz biz karı sadece havada görüyoruz o kadar,hiç birikmiyor...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…