Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gul gecmıs olsun canım
allah yardımcın olsun
acıl sıfalar dılıyorum melegıme
gulzeyno canım vallahı oyle napalım bende bazen takılıyorum esımın gelmesıne yarım saat kala bır evı toparla duzelt ok bıtmıstır ıs
bazende sabahtan halledıyorum tum gun buradayım
napalın ne burasız oluyor nede ev ıhmal edılıyor

maşallah miniğim senden iyisi yok güzelim
kızlarıda dedeye teyzeye bıraktın tatil yapıyosun değilmi:roflol:
görüşürüz canım afiyet olsun sana

Günaydın kızlar, aranıza yeni katıldım böyle bir kulüp olmasına çok sevindim. Şuan da işyerimden yazıyorum.Aman müdür görmesin:)Ben de 2.5 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.:teytey:

canım benim durumumda senin gibi
bende elimden geldiğince sayfaları okumaya çalışıyorum buraya uğramasam rahat edemiyorum
bizlerde birer bağımlı olmuşuz canım:roflol:

Günaydın kızlar, aranıza yeni katıldım böyle bir kulüp olmasına çok sevindim. Şuan da işyerimden yazıyorum.Aman müdür görmesin:)Ben de 2.5 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.:teytey:
aramıza hoş geldin canım
kızını allah bağışlasın
burası bağımlılık yapar canım demediler deme:roflol:

günaydın tüm melek annelerine
frezyacım efsuncum kızlarınıza geçmiş olsun canlarım
ben çıkıyorum hanımlar kahvaltı hazırlıcam dahacokacimcoook
şimdilik byyyyyyyyyyyya.s.a.s.a.s.a.s.

teşekkürler canım. biliyorum hergün uğruyor okuyordum ama yazmaya fırsat bulamamıştım. artık yazılarımla da aranızda olucam.:enbuyukkk:

aramıza hoş geldin canım
meleğini allah bağışlasın
aman aman görmesin tabiŞeniz

günaydın tüm melek annelerine
frezyacım efsuncum kızlarınıza geçmiş olsun canlarım
ben çıkıyorum hanımlar kahvaltı hazırlıcam dahacokacimcoook
şimdilik byyyyyyyyyyyya.s.a.s.a.s.a.s.

sağol canım benim
ay canım bende kahvaltı yapmadım
aç kapıyı geliyorumdelikafadulden
açım aççççççççççç

maşallah miniğim senden iyisi yok güzelim
kızlarıda dedeye teyzeye bıraktın tatil yapıyosun değilmi:roflol:
görüşürüz canım afiyet olsun sana

evet canım benım valla tatıl sayılır canım
kızlarda oynuyorlar onların keyfıde yerınde

teşekkürler canım. biliyorum hergün uğruyor okuyordum ama yazmaya fırsat bulamamıştım. artık yazılarımla da aranızda olucam.:enbuyukkk:

gunaydın canım allah bagıslasın yavrunu
aramızada hosgeldın
aman gormesın canım mudur
gorusmek uzere ınsaallah
kolay gelsın sızede

teşekkürler kızlar valla henüz görmedi. :teytey:artık her gün işten kalan zamanlarımda sizlere yazarım. Allah hepinizin meleklerini de bağışlasın.kaydirigubbakcemile3

günaydin arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli tatil bitti pc de sorun vardi kacgündür pcde degilde internetteydi sorun hepinizi öptüm

günaydın kızlar okuyamadım yazdıklarınızı yeni uyandık şimdi kahvaltı yapıp evi toplayacaz sonra çarşı bugun fatura günüm benim işlerimi halletçem grş........

günaydıın yada tünaydın.meleklerimiz ve anneleri nasılsınız?
efsunefe senden bulaştı galiba artık ben uyumaya başladım.
bakıyorum sen artık erkencisin.inş benim bu halimde çabuk düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…