Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ayy deli olcam valla bu kız şurup içmiyo herseferinde harp çıkıyo evde offf ya bildiğiniz yöntemler varmı ne olur yardım edin .ağlıyo başımda...

slm arkadaşlar hamileyken arada katılıyordum sohbetinize ALLAH'a şükür kızım doğdu şuanda 46 günlük ama çok huysuz ayyyyy ne yapacam hiç uyumuyor yardım kızlar

cnm allah uzun ve güzel ömür versin.....zamanla herşey düzene girer biraz daha sık dişin muhtemelen gaz sorunu yaşıyosunuzdur ....bu zamanlar hemen geçiyo inan ....

slm arkadaşlar hamileyken arada katılıyordum sohbetinize ALLAH'a şükür kızım doğdu şuanda 46 günlük ama çok huysuz ayyyyy ne yapacam hiç uyumuyor yardım kızlar

gözün aydın canım...güle güle büyüt bebeğini..şimdi ne güzel süt kokuyordur...cadı kız huysuzluk mu yapıyor seni korkutmak gibi olmasın ama benim kızım doğduğunda 1 sene gitti huysuzluğu 1 yaşına gelene kadar hiç uyku uyumadım,şimdi de hala ikinciye cesaret edemiyorum oda öyle olacak diye...ama her bebek aynı olmaz herhalde belki seninki daha erken düzelir...öpüyorum canım...

mihribancım,kuusuum meleklerinize geçmiş olsun canlarım acil şifalar inş
zerenayşegülcüm allah bağışlasın canım meleğini allah analı babalı büyütsün inş
bebekler ilk aylarda çok ağlaya biliyor,gaz sancısı olabilir,birde anne karnındaki sıcaklığı arayan bebekler olabiliyormuş göbeğinini sıcak tutmak gerekirmiş ama önce bence çocuk dr göster canım
bazı babaklerinde huyu ağlamak ve uyumamak olabiliyor seni korkutmak istemem benim küçük öyleydi 2 yaşına kadar zır zır ağlayan doğru düzgün uyumayan bir bebekti şimdi şükürler olsun maşallahı var merak etme canım her bebek farklı bir can zamanla düzelir annesi içinin rahat etmesi için dr göstermeyi ihmal etme canım benim iinde kokla olurmu ne güzel kokuyordur şimdi annesi

efsunefe,mihriban.kuusuum meleklerinize çok geçmiş olsun.allah şifa versin meleklerime.benim kızım da yeni yeni düzeldi.şimdi arkadaşı geldi oyun oyunuyolar.

tekrar hoşgeldin canım.analı babalı büyüsün bebişin.miss gibi süt kokuyodur yavrum.benim yerime kokla annesi olurmu?
canım gazı olabilir bebeğinin,doktora bi göster istersen.

ayy deli olcam valla bu kız şurup içmiyo herseferinde harp çıkıyo evde offf ya bildiğiniz yöntemler varmı ne olur yardım edin .ağlıyo başımda...

canım aynı sorun benim küçük kızım da var.kesinlikle şurup içmiyo.artık içmesi gerektiğini biliyo ama içi almıyo öğürüyo.her yöntemi denedim.doktorlara sordum yediği,içtiği bi şeyin içine koyabilirmiyim diye.olur dediler.bende meyva suyunun içinde veriyodum ama şimdi şurup olduğunu anlıyo ve içmiyo.
benim başımda,çok zor olduğunu biliyorum canım.allah kolaylık versin sana.

canım allah analı babalı büyütsün inş.
canım arkadaşların da dediği gibi gaz sancısı olabilir biraz yüzüstü yatırıp sırtını sıvazla
bide canım bebişinin karnının doyduğundan eminmisin sık sık emzirmeyi ihmal etme canım daha dewam ederse ağlaması dr una göster şekerim
koklayarak öp annesi benim içinde mis kokulumu:1hug:

arkadaşlar sağolun kızımı doktora götürdüm sağlıklı dedi ama huysuz dedim olabilir dedi gerçi hamileykende ben uyumazdım o zamandan belliymiş galiba birde yay burcu yay gibi gergin olacak galiba ama herşeye ragmen o benim hayatım

yay dedinya tatlım huysuzluğu ondan ozaman benim küçükte yay
huysuzluğunun yanında pratik zeka hareketli ve dünya tatlısı evinizin neşesi olacak annesi 1 yaşından sonra baya geçer huysuzluğu ondan sonra evinizde şenlik var canıma.s.a.s.

senin küçük meleğin ne kadarlık canım sende yay annesisin demek senden öğrenecek çok şeyim olabilir hihoyyyt

kızlar çok sağolun doktora salı gittik sağlıklı dedi ama uyumuyor kızım

senin küçük meleğin ne kadarlık canım sende yay annesisin demek senden öğrenecek çok şeyim olabilir hihoyyyt

allah analı babalı buyutsun canım
gozunuz aydın
gaz donemı denılen en zor donemlerden bırını yasıyorsunuz su an
yedıklerıne cok dıkkat etmen gerekır oncelıkle
bebege sutten gecer gaz yapan seyler yememeye dıkkat et canım
ve bebegıne gaz gıderıcı bıtkısel ılaclar var onlardan ver eczaneden sorabılırsın ben zınco kullanmıstım cokda ıyı geldım
gaz ve uykusuzluk yasamadım cok sukur
onun dısında ayaklarından hafıfce tutup bagırsaklarına dogru bastır gazını cıkarmasına yardımcı ol
ıyı gelecektır
sıcak su torbasını bır havluya sarıp ayaklarına dogru koydugundada sıcagın etkısıyle gazını rahat cıkaracaktır
deneyımlerıme dayanarak soyluyorum canım
gorusmek uzere allah bagıslasın canım melegımızı

canlarım herkes ıyıdır ınsaallah aksam yemegı hazırlayacagı bır bakayım dedım
pc acık arada sızıde yokluyorum sekerler
gorusmek uzere opuyorum herkesı

Görmüş,geçirmiş hatta ermiş bir dedeye sormuşlar:
-Dede ailenin başı kadın mı,erkekmi?
-Baş erkektir,demiş.
-Peki kadın nedir?
-Kadın boyundur,başı nereye isterse oraya çevirir.

ay eline sağlık canım
yazını eşimede okuttum güldük ikimizdekaydirigubbakcemile3
çok haklısın canım biz kadınlar baş olmayı istemiyoruzki boyun olalım yeter demikaydirigubbakcemile3

canlarım herkes ıyıdır ınsaallah aksam yemegı hazırlayacagı bır bakayım dedım
pc acık arada sızıde yokluyorum sekerler
gorusmek uzere opuyorum herkesı

sana kolay gelsin miniğim
benim yemeğim hazır olduğu için rahatım
bu arada maşallah her konuda bilgin var miniğim
dr gibi hatunsun valla:roflol:

geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlara teşşekkür ediyorum
şükür şimdi kızlarım iyiler
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…