- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.561
slm arkadaşlar hamileyken arada katılıyordum sohbetinize ALLAH'a şükür kızım doğdu şuanda 46 günlük ama çok huysuz ayyyyy ne yapacam hiç uyumuyor yardım kızlar
ayy deli olcam valla bu kız şurup içmiyo herseferinde harp çıkıyo evde offf ya bildiğiniz yöntemler varmı ne olur yardım edin .ağlıyo başımda...
slm arkadaşlar hamileyken arada katılıyordum sohbetinize ALLAH'a şükür kızım doğdu şuanda 46 günlük ama çok huysuz ayyyyy ne yapacam hiç uyumuyor yardım kızlar
selam arkadaslar napiyorsunuz ben temizlik yaptim oturdum pc nin basina
kizlar bu tesekkürleri kaldirmislar yoksa benim pcdemi öyle görünüyo
ayy deli olcam valla bu kız şurup içmiyo herseferinde harp çıkıyo evde offf ya bildiğiniz yöntemler varmı ne olur yardım edin .ağlıyo başımda...
yay dedinya tatlım huysuzluğu ondan ozaman benim küçükte yayarkadaşlar sağolun kızımı doktora götürdüm sağlıklı dedi ama huysuz dedim olabilir dedi gerçi hamileykende ben uyumazdım o zamandan belliymiş galiba birde yay burcu yay gibi gergin olacak galiba ama herşeye ragmen o benim hayatım
yay dedinya tatlım huysuzluğu ondan ozaman benim küçükte yay
huysuzluğunun yanında pratik zeka hareketli ve dünya tatlısı evinizin neşesi olacak annesi 1 yaşından sonra baya geçer huysuzluğu ondan sonra evinizde şenlik var canıma.s.a.s.
kızlar çok sağolun doktora salı gittik sağlıklı dedi ama uyumuyor kızım
arkadaşlar sağolun kızımı doktora götürdüm sağlıklı dedi ama huysuz dedim olabilir dedi gerçi hamileykende ben uyumazdım o zamandan belliymiş galiba birde yay burcu yay gibi gergin olacak galiba ama herşeye ragmen o benim hayatım
senin küçük meleğin ne kadarlık canım sende yay annesisin demek senden öğrenecek çok şeyim olabilir hihoyyyt
Görmüş,geçirmiş hatta ermiş bir dedeye sormuşlar:
-Dede ailenin başı kadın mı,erkekmi?
-Baş erkektir,demiş.
-Peki kadın nedir?
-Kadın boyundur,başı nereye isterse oraya çevirir.
evet birtane 3.5 yaşında ..caınm ..ikinci var aklımızda ama belki daha sonra...
canlarım herkes ıyıdır ınsaallah aksam yemegı hazırlayacagı bır bakayım dedım
pc acık arada sızıde yokluyorum sekerler
gorusmek uzere opuyorum herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?