Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kızlar...istanbulda bugün çok güzel bir hava var...birazdan pazara çıkacağım çıkmadan sizlere bakıyım dedim ama kimseler yok sanırım...hepinizi öpüyorum...

slm anneler kızım yarın amelıyat olacak bagırsaklarından parca alacaklar aslında cok korkuyorum nasıl olacak bılmıyorum hadı hayırlısı

slm anneler kızım yarın amelıyat olacak bagırsaklarından parca alacaklar aslında cok korkuyorum nasıl olacak bılmıyorum hadı hayırlısı

canım benım sakın ol
anlıyorum canım tabıkı endıselısın ama guclu olmalısın canım
dualarınla kızının yanında olacaksın
melegımız ıcın tum dualarımız canım
acıl sıfalar dılıyorum

selam kızlar...istanbulda bugün çok güzel bir hava var...birazdan pazara çıkacağım çıkmadan sizlere bakıyım dedim ama kimseler yok sanırım...hepinizi öpüyorum...
evet amasyada öyle bugun canım....sanki bahar geldi....

canım geçmiş olsun bence sen kasma kendini canım dularım sizinle.....

acil şifalar inş güzel geçer ve çabucak iyiyleşir :Saruboceq:canım
cnm benim allah tamamına erdirsin cnm gözün aydın olsuna.s.a.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim canım sagolasına.s.a.s. darısı isteyenlerin başına inş:Saruboceq:

canım allah yardımcın olsun inşallah hemen su gibi geçer hepsi imtahan güçlü ol canım sen stres yaparsan emin ol bu melegimizede yansır güçlü ol cnm:teselli:

belinaycım bugün burdada güzel bir hava vardı
bizde şehir dışına çıktık sonra çarşıda dolaştık yemeğimizi yedik eve geldik
eee hanımlar sizler nerdesiniz:1closedeyes:

ıyı aksamlar canlarım benım
herkesın keyfı yerındedır ınsaallah
kızlarımı yatırdıkdan sonra ders yapacagım
sızlere takılırsam ayrılamıyorum sonra
sımdıden herkese ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımıde cok cok opuyorum canlarım benım

canım benim çok geçmiş olsun.dualarım sizinle.allah yardımcınız olsun.
bizleri haberdar edersen sevinirim.öpüyorum meleğinikaydirigubbakcemile3

ooo taze hala adayı gözün aydın canım.allah yüzünü görmeyi nasip etsin inş.darısı benim başıma.bakalım bi düğünü yapalım bende burdan hala oluyorum haberlerini veririm inş.

miniğim iyi akşamlar canım evet buraya bi takıldıkmı bi daha ayrılmak çok zor.sen derslerine bak canım.allah zihin açıklığı versin arkadaşım.öpüyorum kızlarını ve seni

iyi akşamlar şekerler kızlarımı yatırdım,misafirim vardı onlarıda uğurladım
sizlere bakmaya geldim
betülcüm sağol canım inş darısı senin başına tatlım
minikcim iyi çalışmalar allah zihin açıklığı versin

kızlar dr gittik ciğerleri dolmuş
ilaç verdi neyseki kilo kaybımız olmamış
haftaya salı tekrar gideceğiz
ciğerlerini dinleyecekmiş
o kadar dikkat et böyle olsun
neyse epeydir dr görmüyordu
murat abi diye sarıldı boynuna
yavrum benim ama dr çok akıllı buldu
keşke dün gelseydiniz
dedi efe gibi çok küçük doğan efeyle aynı yaşta
bir çocuk var dedi mutlaka tanışmanızı isterim dedi
neyse şimdilik bende bu kadar görüşürüz
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
karalım inşallah güzel haberlerini alırız.
tekrar canım geçmiş olsun

artık zor giriyorum kızlar
ada hanım ilgi bekliyoo büyüdükce ilgi istiyoo oyun istiyoo
fırsat buldukca okuyorum ama yaamıyom şimdi uyududa geldim
ama inanın aklım hep sizde
miniğim sanada iyi çalışmalar
efsun canım sewindim efe nin kilo kaybı olmamasına inş. haftaya daha iyi çıkar sonuçları
kamilece canım seninde gözün aydın şekerim ayy ne güseldir yaa ben hala olamıycam ama bu gidişle teyzede olmama çok var
herkese sewgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…