Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

biz buradan anca gönderebildik şekerim yağmuru
gece fırtına şeklinde aniden yağmaya başladı burda
gece 3 de bende çamaşırları toplamak zorunda kaldım
kolay gelsin canım

selam sekerler
nabersınız?
kızlar yorgunluktan oluyorum gıremedım bugun hıc.
evı dıp bucak temızledım mutfak dolapları balkondakı dolapların ıcı banyo dolabı ecza dolabındakı tarıhı gecmıs bıtmıs ılaclar vs...derken baya ortalık toparladım.naz uyandı pazara gıttık sonra hava guzeldı parkta oynadık.geldık yemek yaptık pazardan aldıklarımızı yerlestırdık evı supurduk sıldık toz yarın alınacak artık.kızları bırde banyo yaptıracagım ama oturunca ıyıce agırlık coktu hıc nıyetım yok bugun valla
sızlere bır bakayım dedım.
masaallah sayfalar dolmus.herkeslerın keyıfler ıyı masaallah
aksam yemekten sonra sızarım muhtemelen
herkese sımdıden ıyı aksamlar dılıyorum
opuyorum meleklerımı ve sızlerı canlarım

kızlar işe başlayınca bebeğime mama vereceğim memeden vazgeçmezse gece süt vereceğim yavruma kıyamıyorum ama işede dönmem gerekli 1-2 yıldır o işyerinde olsam çıkar 1 sene çalışmazdım ama 11 yıldır oradayım ve tazminatım çok tutuyor tabiki kızım paradan çok çok degerli ama onun herşeyin iyisini bulması için para lazım öfffffffff çok canım sıkkın bana fikir verin mamayla bebeğini beslemiş anneler içime su serpin istiyorum açıkçası

tatlım sen zaten bir taraftan emzireceksinde değilmi mama takviye olarak verilecek anladığım kadarıyla ben çalışan bir anne değilim ama bebeklerimin ikisinede 4 aydan sonra beni emmediler,hazırr mamalarıda yemediler sade süt içirebildim,
zaten dr onun için en iyi olan mamayı sana söyler
ama mutlaka sütünüde sağ onuda mamayıda verebilirsiniz bildiğim kadarıyla
halamın gelinide çalışmak zorundaydı
annesinin sütünüde sağıyorlardı
ayrıca mamada veriyorlardı maşallah çocuk gayet sağlıklı
ama anne sütünden tamamen sakın ayırma
hiç annesütü almadan çocuğun meslenmesi çok zor oluyor
benim kızlar arka arkayada oldu 4,5 yılım tamamen biberonlarla geçti
geceleri mutlaka senden emsin o duygu bambaşka birşey zaten
tarifi imkansız ben çok az yaşayabildim malesef
kolay gelsin canım
meleğini ve seni öpüyoruma.s.

canım çok sağol inanki bu konuya takıldım kaldım doktorumuz en iyisini söyler mamanın akşamlarıda meme vermeyi istiyorum şuanda sütümü sağamıyorum çünkü anca yetiyor ama işe başlayınca sağarım kızım herşeyim benim

canım benım sıkma canını cok yaa
bak guzel dusunuyorsun
hayat sartları gıderek kotulesıyor ve bır ısın var bayadırda orada calısmıssın.tabıkı cocugun cok degerlı ama calısmak hem sana hem esıne hemde bebegıne ıyı gelecek canım
benım buyuk kızımı 1.5 yasına kadar emzırdım.kucuk kızım 5 aydan sonra sutum yetmedıgı ıcın mamaya basladım.tabıkı anne sutu cok onemlı ama mecbur kalınca mamada kullanılıyor.sukurkı mamalar var eskıler kadar sanssız degılız boyle dusun bırde.
bak sımdı bebegın 2 aylıktı degılmı?
sımdı gece meme gunduz mama aralarda sagdıgın sutun derken 2 ayda boyle ıdare edeceksın olacak 4 aylık.daha sonra yemek suları tattır yogurt yap meyve sularından vs derken 6 ayına gelecek.zaten ondan sonra herseyı yıyıp ıcecek.cok sıkıntı yapıp ıyıce sutunun kesılmesıne neden olacaksın bunu dusun.
ıcın rahat olsun bencea.s

iyi akşamlar kızlar zerencim üzülme bende kızıma mama yedirmek zorunda kaldım sütüm yeterli değildi :1no2:...hemde çalışmadığım halde 2 aylıktı bıraktı memeyi ...zaten 4 .ayından sonrada çorbalardı meyve püreleriydi doktorun yönlendiriyo gayetde sağlıklı oluyolar üzülme ..hem sen anne sütüde vericeksin ...kamilece arkadaşım bize doktorumuz 1 yaşına kadar inek sütü mümkün olduğunca vermeyin ...demiş ti demir eksikliği yapıyomuş..bende 1.5 yaşından sonra süt vermeye başladım ...senin bebişin mama yememiş ...ama sanada söylemişmiydi doktor böyle bişeyi yoksa ben kızımı boşunamı o kadar zaman sütten ayrı tuttum ..aslında mamaların içinde süt tozu var ama....:uhm:

Emeklesin walla canım peşinden koşturmaya razıyım çok şeker oluyolar o dönemde cidden.. Seni ve fıstığını öpüyorum şekerim ..

evet çooook şeker hemde benim yeğenim var şimdi 1.5 yaşında yeniyeni yürümeye başladı sırf tehlike çocuk ..birde yanlız olunca daha bi zor oluyo ..ben kız uyuyunca evi toparlardım ..yemek yapardım ...yoksa oraya buraya tırmanmaya çalışırdı olmadık şeyleri çekerdi ..o yüzden dedim yoksa çok tatlı oluyolar...

canım başka birey yemeyince mecburen vermek zorunda kaldık
dr muz ünvrsitede çocuk bölümü başkanıydı 6 aydan sonra özel çorbalar yaptım
süt verirken demir vitaminide verdik düzenli olarak
çok şükür 1 yaşlarından itibaren düzenli herşeyden yemeye başladılar

sizleri ve meleklerinizide öpüyorum pc yi eşime devredecğim
görüşa.s.ürüz

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz
bugün cok yogundum birtürlü nasip olmadi pcye oturmak
öyleye kadar evde yoktuim almanca kursu icin toplanti vardi
sonra kizimi aldim eve geldim
sobanin akan yeri duvari boyadim
sonra yemek yaptim yedik ve anca girebildim
simdide cok yorgunum biraz uzanmak istiyorum
hepinize tekrardan iyi aksamlar yarin görüsürüz arkadslar
byeeeeeeeeeeeee

canım baya yorulmuşsun sana iyi dinlenmeler ..öptüm .a.s.

canım benım masaallah sende benım gıbı bugun kendıne ıskence etmıssın
valla bende oyleyım canım yatmak ıstıyorum erkenden
bıraz pcde bakınayımda kacacagım
ıyı ıstırahatler canım sanada
gorusmek uzere optum melegımı ve senı

sanada iyi dinlenmeler minikcim ...ev işleri çocuklar ..allah bize güç kuvvet versin .yinede süperiz ya ..ne güzel buluyoruz birbirimizi ...aşk olsun biz uğruyoruz ya...a.s.

sanada iyi dinlenmeler minikcim ...ev işleri çocuklar ..allah bize güç kuvvet versin .yinede süperiz ya ..ne güzel buluyoruz birbirimizi ...aşk olsun biz uğruyoruz ya...a.s.

sagol canım benım tesekkur ederım
aynen oyle canım ya bıtmek bılmeyen bır mesaı
ıstıfa edıyorum dıyorum bazen esım hangısınden dıyor:roflol::roflol:
ascılıgı bıraksam temızlıkcılı var onu bıraksam cocuk bakıcılıgı var onu bıraksam
ay valla hepsınden edesım vardelikafaduldendelikafadulden
sukur bugun bıttı ve pazartesıye kadar ne yemek ne temızlık ne ıs derdım var.sadece kızlar ve ders yapacagım.
superızkı ne superız canım yaa
vallahı nasıl bır yaradılısımız var bılmıyorum bıtmek bılmeyen bır enerjı sabır hamaratlı
allah nazarlardan korusun bız kadınları
yok canım yanlıs anlama yaa ruya gece kusu burdayken herkes burdaydı ondan dedım
okullar tatıl kızlar pcyı ele gecırdı sanırım bızım kuslar gelemıyorlar

canlarım herkese ıyı geceler dılıyorum
cok yorgunum basım agrıyor ınceden ınceden ve gozlerım yanıyor
herkese ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere
meleklerımı ve sızlerı cok ama cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…