- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.461
biz buradan anca gönderebildik şekerim yağmuruhanımlar burda bugün yağmur bir türlü yağmaya karar veremedi:roflol:
bir açtı hava bir kapandı ama şimdi son kararı verdi galiba:roflol:benim de çamaşırım var dışarda toplıycam
sizlere iyi sohbetler
kızlar işe başlayınca bebeğime mama vereceğim memeden vazgeçmezse gece süt vereceğim yavruma kıyamıyorum ama işede dönmem gerekli 1-2 yıldır o işyerinde olsam çıkar 1 sene çalışmazdım ama 11 yıldır oradayım ve tazminatım çok tutuyor tabiki kızım paradan çok çok degerli ama onun herşeyin iyisini bulması için para lazım öfffffffff çok canım sıkkın bana fikir verin mamayla bebeğini beslemiş anneler içime su serpin istiyorum açıkçası
tatlım sen zaten bir taraftan emzireceksinde değilmi mama takviye olarak verilecek anladığım kadarıyla ben çalışan bir anne değilim ama bebeklerimin ikisinede 4 aydan sonra beni emmediler,hazırr mamalarıda yemediler sade süt içirebildim,
zaten dr onun için en iyi olan mamayı sana söyler
ama mutlaka sütünüde sağ onuda mamayıda verebilirsiniz bildiğim kadarıyla
halamın gelinide çalışmak zorundaydı
annesinin sütünüde sağıyorlardı
ayrıca mamada veriyorlardı maşallah çocuk gayet sağlıklı
ama anne sütünden tamamen sakın ayırma
hiç annesütü almadan çocuğun meslenmesi çok zor oluyor
benim kızlar arka arkayada oldu 4,5 yılım tamamen biberonlarla geçti
geceleri mutlaka senden emsin o duygu bambaşka birşey zaten
tarifi imkansız ben çok az yaşayabildim malesef
kolay gelsin canım
meleğini ve seni öpüyoruma.s.
kızlar işe başlayınca bebeğime mama vereceğim memeden vazgeçmezse gece süt vereceğim yavruma kıyamıyorum ama işede dönmem gerekli 1-2 yıldır o işyerinde olsam çıkar 1 sene çalışmazdım ama 11 yıldır oradayım ve tazminatım çok tutuyor tabiki kızım paradan çok çok degerli ama onun herşeyin iyisini bulması için para lazım öfffffffff çok canım sıkkın bana fikir verin mamayla bebeğini beslemiş anneler içime su serpin istiyorum açıkçası
Emeklesin walla canım peşinden koşturmaya razıyım çok şeker oluyolar o dönemde cidden.. Seni ve fıstığını öpüyorum şekerim ..
canım başka birey yemeyince mecburen vermek zorunda kaldıkiyi akşamlar kızlar zerencim üzülme bende kızıma mama yedirmek zorunda kaldım sütüm yeterli değildi :1no2:...hemde çalışmadığım halde 2 aylıktı bıraktı memeyi...zaten 4 .ayından sonrada çorbalardı meyve püreleriydi doktorun yönlendiriyo gayetde sağlıklı oluyolar üzülme ..hem sen anne sütüde vericeksin ...kamilece arkadaşım bize doktorumuz 1 yaşına kadar inek sütü mümkün olduğunca vermeyin ...demiş ti demir eksikliği yapıyomuş..bende 1.5 yaşından sonra süt vermeye başladım ...senin bebişin mama yememiş ...ama sanada söylemişmiydi doktor böyle bişeyi yoksa ben kızımı boşunamı o kadar zaman sütten ayrı tuttum ..aslında mamaların içinde süt tozu var ama....:uhm:
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz
bugün cok yogundum birtürlü nasip olmadi pcye oturmak
öyleye kadar evde yoktuim almanca kursu icin toplanti vardi
sonra kizimi aldim eve geldim
sobanin akan yeri duvari boyadim
sonra yemek yaptim yedik ve anca girebildim
simdide cok yorgunum biraz uzanmak istiyorum
hepinize tekrardan iyi aksamlar yarin görüsürüz arkadslar
byeeeeeeeeeeeee
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz
bugün cok yogundum birtürlü nasip olmadi pcye oturmak
öyleye kadar evde yoktuim almanca kursu icin toplanti vardi
sonra kizimi aldim eve geldim
sobanin akan yeri duvari boyadim
sonra yemek yaptim yedik ve anca girebildim
simdide cok yorgunum biraz uzanmak istiyorum
hepinize tekrardan iyi aksamlar yarin görüsürüz arkadslar
byeeeeeeeeeeeee
canım benım masaallah sende benım gıbı bugun kendıne ıskence etmıssın
valla bende oyleyım canım yatmak ıstıyorum erkenden
bıraz pcde bakınayımda kacacagım
ıyı ıstırahatler canım sanada
gorusmek uzere optum melegımı ve senı
sanada iyi dinlenmeler minikcim...ev işleri çocuklar ..allah bize güç kuvvet versin .yinede süperiz ya ..ne güzel buluyoruz birbirimizi ...aşk olsun biz uğruyoruz ya...a.s.
evet neyseki az kaldı gelirler herhalde haftaya dimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?