- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.801
tünaydın hanımlar
sayfaları oku oku bitiremedim
meleklerinin resmini koyan hanımlar allah bağışlasın yavrularınızı hepsi çok güzeller maşallah
bugün burdada hava çok sıkıcı yağışlı kapalı ama kar yok.hiç tadıda yok
herkese güzel bir gün ve hafta diliyoruma.s.a.s.
hanımlar yarın sabah kızımın gözü için kontrole gidicez
inşallah dr güzel şeyler söyler içimi daha çok rahatlatır:Saruboceq:.şimdi iyi sayılır meleğim sadece gözlerinde kızarıklık azaldı ama devam ediyo.bakalım dr ne diyecek
buda benden kizimi boyamislar bayramlari almanlarin onun icin tipsiz tipsiz giyiniyolar
cocuklari boyuyolar degisik kiyafetler aliyolar o kiyafetler benim icin 5 para etmez
ama bunlar icin cok güzel ve önemli
minik canım benim elifimi tekrar kutluyorum canım harika olmuş peri gibi maşallah
nazıda ye benim için göbüşünden
ellerine sağlık canım masadakiler harika görünüyoo eminim tadlarıda bi okadar güzel olmuştur
hımm bu arada fıstık gibi hatunsun kısss hiç kimse 2 çocuk annesi demez maşallah canım
öpüyorum sizi
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso offfffffffffffffffffffffffffff ya kizimin yüzündeki boyayi sildim
kizim aglayip duruyo kelebegimi istiyorum diye aglayacagini bilsem silmezdim ki
[/IMG]
buda benim güzel meleğim
[/IMG]
canım kızım güzelim benim maşallah sana
bak yaaaaaaaaaaa ıyıde bunun ıcınmı sınırlenıyorsun sımdı sen
ay boyle sacmalıkları bosver canım yaaaaa
bende kullanıyorum esım hatta pcmı yenılemıstı rahat edemıyorum calısma odasında dıye salonda kullanayım dıye notbook aldı hedıye ettı
esım fecabooka uye degıl ben uyeyım arkadaslarıyla falan benden yazısıyor.allahını seversen aılende olsa kımse ıcın boyle seylere canını sıkma.
esım notbooku aldıgında bana aılemde dedı esıme baska ısı yokmuda alıyosun cocukları var onlarla ılgılensın pcden kalmaz dıye
esımde ben onuda bılıyorum ne alacagımıda dedısüprizzzzz
bır daha ses cıkaramadılar.salla gıtsın yaa ben hıc uzulmedım hatta esım benı onure ettı cok mutlu oldum
herkes haddını bılecek canım sende cevaplarını verıp susturacaksın aıledır ok ama hayatına cok mudahele edıp sana boyle bır sey soyleyemezler.yanlıs anlama ama kaynanan dese ok onlar der dıyecegımde kendı aılesı soylemesı ınsanın cok gucune gıdıyor.
sacmalık resmen bosver.esınede soyleme canım aılen guvenmıyor gıbılerınden laf olmasın bence
haddım olmadan akıl vermek gıbı olmasında dusuncelerım bunlar canım
canim esim tlde konusurken duydu mecburen dedim yani
bana güvenmiyolar degilde elalem laf ediyo diye onlardan korkuyolar
elalame ne süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
tam sopalıksın vallahı sen
ne ıstedın ay dursaydı hevesı gıdene kadar
sımdı al kızını makyaj malzemelerınıde boya yuzunu gerı ıkınız oynayın sende benı boya de hosuna gıder aglamayı bırakır
accık da senı boyasın o okkkkkka.sa.s
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
güzel kızım ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?