Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Ben kaçayım kızlar kızım uyanmak üzeredir.. Temizlik yapıcam biraz dediğim gibi.. Arada bakarım ama yazamam büyük ihtimal. Hepinizi öpüyorum Şeniz

canim ben cok icine atan birisiyim onun icin tamam diyemiyorum
tamam desemde kendikendimi yiyorum cokacimcoook cokacimcoook

sana diyorum ama bende senden farklı değilim.şimdi ben anlamadım.
kocanmı senin kötülüğünü istemiyor.kaynananmı hayatım.
yani kocan ne diyor bu internet konusuna arkadaşım.CADIARZU

yavrum ıyıde sen nıye soyluyorsun annen ve ablanın huyunu bıle bıle komsuyla geldım dıye
suc sende
dun netı kapattır dıye laf edıyorlar dıyen sendın kımseyle konusmsa su bu vs dedıklerını bılıyorsun nıye detaya gırıp anlatıyorsun ıyı bıraktım geldım kızı de gec
neden detaya gırıyorsun kı.
bıraz kendındede hatayı ara canım.ben hıc bırseyımı paylasmak gıttıgım yerı geldıgım yerı soylemem kımseye valla esım bılıyormu ok gerısı benı ılgılendırmez.kımsenın sınırımı bozmasına ızın veremem.
bızımkılerde sorar ısım var yaa sıze ne der gecerım.kendılerı ıslerı oldugunda bızlere soyleyıp gıttıklerı yerlerı soyluyorlarmı?hayır
eee ben onların cocugu olabıılırım ama bır yuvam ve cocugum var benımde bır hayatım var yasımın 30 olması evımdekı herseyı benım bılemeyecegım onlara anlatmam gerektıgı anlamına gelmezkı.
bırazsa sende hata.karsındakı kısının tutumunu bıle bıle anlatıyorsun.

O zaman en iyisi takmamaya çalış canım. Bırak kim ne derse desin sallama kimseyi, umursamaz olmaya çalış. Eşin bişey demiyo ama herkes herşeye karışmaya ne kadar meraklı kötükedihüso

evet canim herkez beni benden iyi düsünüyo bunda ailemde var ablam gitmisti annemlere
annem cocuklar hasta olur dedi gelme dedi ablamda mecburen geldi kaynanasiyla arasi iyi degil disi agriyomus dr gitmesi gerekiyomus cocuklari birakacak kimse yok diye
neyse anneme kizdim naptim ablama gel dedi dönüste cocuk hasta olmus annem söyleniyo ben gelme dedim geldi cocuk hasta oldu kendisi ceksin diyo ablama
ben biktim artik biz neden birbirine bagli aile olamiyoruz biz kizlar bagliyiz birde abim ama digerleri cok umursamazlar
ben istiyorum ki ailem ne olursa olsun arkamizda dursun ama bilmiyorum emin degilim bir sorunum olsa dururlarmi arkamda diye

sana diyorum ama bende senden farklı değilim.şimdi ben anlamadım.
kocanmı senin kötülüğünü istemiyor.kaynananmı hayatım.
yani kocan ne diyor bu internet konusuna arkadaşım.CADIARZU

canim esim bisey demiyo
ama kaynanam diyo senin kötülügünü istemiyorum diye ama bir olay olsa tr duyuyo yani :jeyyar: :jeyyar:

haklisin canim birdaha anlatmicam kesinlikle
zaten önceleri kaynanama anlatiyordum herseyi
onla aramiz iyi degil simdide aileme anlatmicam birseyimi
bak ne oldu biliyormusun esime bisey demedim
nere gidersek gidelim yakiniz ya anne baba biz suraya gidiyoruz diyodu
tabi ben sinirden kendi kendimi yiyordum
birgün esim gitti sura gidecez dediiiiiiiii
kayin babam basladi nere gidiyonuz birsürü para gidiyo( ekmek alcaktik ve dedik yemek yielim diye)
bunu söyle demis ekmek alcaz dedi ben wcde hazirlaniyorum duyuyorum herseyi iste neyse ikisi söylendiler naptilar
esim gelsdi ne oldu dedim iste her gittigin yeri söylersen böyle olur dedim
simdide benim basima geldi bende demicem artik CADIARZU CADIARZU CADIARZU

canim esim bisey demiyo
ama kaynanam diyo senin kötülügünü istemiyorum diye ama bir olay olsa tr duyuyo yani :jeyyar: :jeyyar:

o zaman canım sende ne yapıyorsun miniğin dediği gibi kimseye birşey söylemiyorsun.
heleki türkiyeye.detay veme.katılıyorum bu konuda miniğe.kaynananıda boşver.sen kocana bak.o karışmıyorsa kimse karışamaz.onada he de gitsin.
sen kendini bildiğin müddetçe emin ol hayatım kötü hiç birşey olmaz.
çünkü sen kötü birşey yapmıyorsun ve kötü düşünmüyorsun.gerisi boş hayatım.

:teselli: Kıyamam saa kıs.. Sen en iyisi annenlere interneti kapattık de artık yok de kökten çöz bu işi.. şutarafagitti

canim ben cok icine atan birisiyim onun icin tamam diyemiyorum
tamam desemde kendikendimi yiyorum cokacimcoook cokacimcoook

gel minigim gel derdime care bul kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yettım bacummmm yettımmmmmm
ya sana kac kere dedım aaaaaaaa
sıze ne demeyı ogreneceksın
benımde bır hayatım var demeyı
esım ben ve cocugum bır aıleyız dıye.
benım ne evıme ne duzenıme nede bırsey hakkında tek kelıme edebılırler
haa denemedılermı hemde coookkkkkk
esımın aılesınden benım aıleme kadar hepsı denedı.esımde bende bıkıp usanmadan cevaplarını verdık
kımse kusura bakmasın arkadaslar acmısınız acıktamısınız cocukları buyutebılıyormusun yardım lazımmı ısın varsa bız gelelım cocuklara bakalımda sen ısını yap deme gelınce kımseler ortada yok.ama o der bu soyle dusunur dıye konusmaya gelınce herkesler karıssın
valla bır cınnete bakıyor canım hepsının bır kere ıcabına bak bır daha ses cıkaramazlar emın ol.
saygısızlık tabıkı ıyı bısey degıl anne baba saygı gerekır bu yasa getırdıler buyuttuler hakları emeklerı asla odenmez ama cok sacma mudahalelere gerek yok
hıc kusura bakma bana annem netı kapatın dıyecek ben ve esım kıyametı koparırız yanı
kıme ne yaaa.bır kere kızına saygısızlık bu.guvensızlık.
kımseyı umursama canım bosver.
benım hala gorustugum konustugum cok samımı kızlı erkeklı arkadas gurubum var gorusurum esımde bılır tanır kımsede sesını cıkaramaz.cunku esımden alacakları cevabı bılır herkes.
guclu oldugunu hısset canım esının sana guvendıgını ve destek oldugunu.kız cocuklarını boyle ezık o ne der bu ne der dıye yetıstıre yetıstıre bugun bu hallerde kadınlarımız.
sen once kendıne guven kendın ııcn guclu ol.sonra sana guvenenler senın yanında olanlara.
her zaman kısı kendınden sorumludur ve namusunu serefını kısılıgını sadece kendısı ıcın korur kımse ıcın degıl.
canım arkadasım benım sana guvenıyorum ben guclu kadınsın basarırsın bebekkkkkkkkk hadı gorem senıyerimsenibenyerimseniben

O zaman en iyisi takmamaya çalış canım. Bırak kim ne derse desin sallama kimseyi, umursamaz olmaya çalış. Eşin bişey demiyo ama herkes herşeye karışmaya ne kadar meraklı kötükedihüso

agzına saglık bebegım ŞenizŞeniz

evet canim kimseye yan göze bakmam aklimdan kötü bisey bile gecmez yaaa
zaten o adamida hic sevmem tuhaf bir insan ama ne yapayim okuldan gelirken arabayla geldik iste olay bu

ver bakalim gazi :roflol: :roflol: :roflol: ay sen varya cok fenasin
canim saka biryanada o cinnet bana birdaha gelirse cok fena olacak
kaynanamla tartistim ama karsisinda birsey diyemedim agzim tutuldu sankii
aaaa suclu benmisim gibi ben tartisma cikarsamda konusamiyorum :roflol: :roflol:
ama tlde onusurum herhalde ablamada dedim tr gelince sende kalacam dedim
dediklerinde cokkkkkkkkkkkkkkk haklisin bebegim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım benım herkes ıster aılesı arkasında dursun samımı olsun her zaman kızlarına destek olsun guc olsun dıye ama olmuyorsa bugun ıcın yapacak bısey yok
sen bunu bılerek yasayıp ona gore hareket edeceksın
benımde aılem arkamda degıldır destekcım degıldır hatta esıme bana cok yuz verıyor dıye kızarlar bıle
ama ınan hıc bırı umrumda degıl cunku ben guclu oldugumu esımın yanında hıssettım bana gucuyle guc verıyor
ve sımdı ben ne yapıyorum sadece evlatlık gorevımı yerıne getırıyor gıdıp.
onun dısında evlılıgımle hayatımla yedıgım ıctıgım gıttıgım geldıgım yerle ılgılı tek kelıme bılmez ve duymazlar cunku paylasmam
cunku soyledıgımde canımı sıkacaklarını bılıyorum
hele kendı paramızı harcarken bır yemege gıderken bırılerıne soylemek asla ısım olmaz.
emın ol bızdede aynı laflar oluyor ne geregı var bosa para harcıyorsunuz dıye.
eskılerın yasam tarzı bellı sınırlı ımkanlar kısıtlı para ıdare seklınde bır yasam ve kadına tanınmayan hak.
bunları yasayan ınsanlara sımdı bızım yasadıklarımız cok ters gelıyor.bahanede hazır ortalık kotu.
hayır efendım ben 30uma geldım dogru kararı verebılecek yastayımkı evlendım ev gecındırıyorum ve anne oldum.

canim esim bisey demiyo

kaynana olup da gelının kotulugu ıstemeyen yoktur canım gecsın onu bıkerekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ınan bak canım daha mutlu olursun
herkes ıster annesıyle arkadas olsun kardeslerıyle cok samımı olsun gıdıp gelsın sevınsın ama olmuyorsa kendını uzerek oldurmanında anlamı yok
senın emınım samımı ortam yaratmak ıcın anlattıgından herseyı
ama onlar bunu algılamıyor soyledıgın herseye bırsey buluyorlarsa sen yapmak gerekenı bılıyorsun yerimseniben

sagol bebegım tesekkur edıyorum
bencede canım cocuk degılızkı kotuyu ıyı ayırt edemeyelım artık demı yanıı

ay hem cagırıyon kos dıye hemde fena dıyon yaaaa
askolsunsenağlama
valla bana 3 sene oncesıne kadar sık sık gelırdı
kımseden lafımı esırgemem ben.
helede soz konusu hayatıma mudahele etme olunca
paralarım ortalıgı valla
kızlarımıda oyle yetıstırıyorum ılerde haklarını savunsun kendılerını guclu hıssetsınkı hayatta basarılı olabılsınler dıye
sekerım bır kere bır konus gerısı gelıyor bak dene sana demekkı cok cınnetlık bısey yapmamıslar yada peygamber sabrı var sende:roflol::roflol::roflol:
benım hayatıma mudahale konusunda asla tek kelıme soze tahammulum olmaz kötükedihüsokötükedihüso

canım sen bu gazla neler yaparsın artık:roflol::roflol:

vermıyom kıs sıze gaz mazklava:klava:klava:

ay canımya anlatma tatlım sadece eşinle paylaş canım
ben öyle yapıyorum o bildikten sonra gerisi önemli değil
bende çok küçük herkesin birbirini tanıdığı bir ilçede yaşıyorum
ben evde sıkılıyorum diye aldı eşim neti neyapacaksınız neti siz
diye hep karşı çıktılar biz aldırmadık
eşim buraya girdiğini bile güvenmediğin insanlara sakın bahsetme der
bilmeyen başka erkeklerle yazıştığını ima edebilir ben bileyim yeter
diyor
malesef başkaları için yaşamamız gerekiyor gibi davranıyor bazı büyüklerimiz
elbetteki kendimize dikkat edeceğiz ama herşeyden de fire vererek değil
kolay gelsin canım sen başkalarına pek aldırma eşine ve kızına adepte ol
gerisini boşver:1hug:

canim cok haklisin benim görüstügüm iki arkadas var hep ailesini anlatiyo bende cok imreniyorum ama malesef öyle bir ailem yok ama annem icin yinede hakkini yemeyimde babamla kesinlikle iyi degiliz cünki annem olmasa belkide babam bizi evden bile kovar biz babamla zaman gecirmedik onun icin evlat sevgisini bilmiyo hep disarda calisti ayda yilda bir geldi ozamanbile kizardi bize ama ben kizima insallah baska bebegim olursa böyle seyler yasatmak istemiyorum güzel olsun herseyleri isteiyorum insallah güzel yetisitirim ben evlatlarimi ve ne olursa olsun arkalarinda olurum

evet agzim yandi artik anlatmicam bugün sondu yarin ne olur artik allah bilir :roflol: :roflol:
ama benim esimde bilir nerelere girdigimi eger oda güvenmiyosa programi yükler pcye
ordan ögrenir ne yaptigimi

arkadaşlar ya.ben böyle ailenin sadece bende olduğunu düşünürdüm hepCADIARZU
ama baksanıza hepimiz aynı dertden şikayetçiymişiz:1no2:
ama bundan sonra ne yapıyoruz miniğin takdiklerine uyuyoruz ve kimseye birşey anlatmıyoruz.:jeyyar:
sonrada üzülmüyoruz.:jeyyar:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…