Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cnm benim olma ihtimali çok büyük fakat aşiyaptırdıysan daha hafıaf atlatır diye düşünüyorum keza nazda öyle cnm aşi olduysa çok hafıf atlatır .
fakat ilk 3.4 gün birazdah çok olur.:teselli:

bunun asisimi varki hic duymadim :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

gününüz aydın gönlünüz aydın olsun......
neşeniz bol enerjiniz yüksek olsun...
ay ben buradan hiç bişey anlamadım ya işlerim o kkaaa yoğundu kiii gerçi bu günde öyle ama
en azından bir kaç saatt sonra rahatım..
özledim sizleri yaramazlar.....
kimler varmış

kamilemmmm canım yardımcımmmm nasılsınn
ebrummm özledim

ay ne güldüm yaaaa müge anlinin programina birisi cikmis kac gündpr bakamiyodum
kanal yoktu ben calisiyorum diyo soruyo ne is yapiyorsun diye kadinda banyoda :1shok: :1shok: diyo
düsündüm banyomu diye aaaaa kadin acikladiki hamam mis :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sen beni özlememissin ama hosgeldin günaydin :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

bunun asisimi varki hic duymadim :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

var canım ben efeyede yaptırdım
sezen benim çok ağır geçirdi 10 gün sonra
efe oldu ateşi bile çıkmadı 7 8 tane çiçekle bitirdik olayı
ama sezen yavrumun yüzü gözü hiç bir yeri gözükmüyordu
yoksa bence yaptırın ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

evet kiz nasil biseyse bilmiyorum
hayatım onunda aşısı var.sen nasıl bilmiyorsun ya.siz çocuklara aşı yaptırmıyormusunuz.
ne güzel iste bende isterdim calismayi
aslında çalışmak güzelde birde sabah kalkmak olmasa hayatım.

günaydın aşk böcüğüm.bende özledim canikom seni.hadi şu işlerini düzene sokda biraz sohbet edelim ya.Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bende kıza yaptırdım ama benim kız daha çıkarmadı.aslında hiçbir hastalığını daha çıkarmadı.7 yaşına geldi hala bekliyor.bakalım ne zaman çıkarıcak yavru kuşum.

hmmm bilmiyodum melisanin druna sormam gerekiyo CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

evet sabahlari kalkmasi cok zor ama ben zaten kalkiyorum 7de sen kalkmiyormusun kizin icin yani mecburen kalkiyoruz aksama kadar evde olmaktansa cok iyidir calisip para kazanmak :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bende kıza yaptırdım ama benim kız daha çıkarmadı.aslında hiçbir hastalığını daha çıkarmadı.7 yaşına geldi hala bekliyor.bakalım ne zaman çıkarıcak yavru kuşum.

sezende 11 yaşında çıkardı
6 sınıfa gidiyordu.
ama aşılı oldukları zaman
çok hafif geçiriyorlar
mutlaka çıkarır bir gün canım merak etme Şeniz

sen beni özlememissin ama hosgeldin günaydin :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Kıskanç seniiii kız okuma özürlü şey özledim hepinizi dedim yaa....aaaaaa
yok bana takılmadan yapamaz topiğin tatlı cadısı..:teselli:

ebrum ben 2 sinide hallederim merak etmesen bu gün buradayımm...siz kendinize bakın:dance:

efsunem canısı hoşgeldin hayatım modemi neden kaldırıyosunuz bilg a şifre koysun eniştem
seni bizden ayırmasın söle ona rose böle diyo de....klava:

ay ne çiçek veren var ne öpücük atan aman bi bıraktım gene içiniz geçmiş hadii toparlanın bakimmmmmmm........... heyyyyyyyyy
a.s.a.s.ŞenizŞeniz:sm_cool:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sude kreşede giderken anasınıfınada giderken erken kalkıyordu.bu sene öğlenci olduğu için geç gidiyor.annemden gidiyor.sabah babası oraya bırakıyor öğlen servisi ordan alıyor kızımı.akşamda oraya bırakıyor.yani bu sene çalışmasaydım erken kalkmaya gerek yoktu hayatım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hmmm bilmiyodum melisanin druna sormam gerekiyo CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

bence sende yaptır canım
hiçbir sakıncası yok
ben şimdi rate virüsü var
onunda aşısı varmış onuda yaptıracağım
hepinize tavsiye ediyorum
mutlaka sizlerde yaptırın bu virüsü aldığı
zaman çok ciddi sorunlar çıkabiliyor.
ölüme kadar bile gidebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…