- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.781
janet cım mınık kuşum betoşum günaydın canlar
mınıkcım naz nasıl oldu cnm ya ?
günaydın kıslar
gününüz güzel olsun
hoş benim günüm güzel olmayabilir bugün
seezen hanım gece nette olmaktan sabah geç kalktı gene
derse girmelerine 15 dk vardı.baba inat etti götürmedi
bugün gene evde anlayacağınız savaşta işe giderken modemi
sökecek yani evde kızlca kıyamet kopacak
sanırım akşama kadar giremem akşama görüşürüz kızlar
hepinizi öpüyorum
günaydın canım nasılsın?,sen kocişini doyur biz burdayız
günaydın canım benim,nazıma çok geçmiş olsun.kıyamam ben ona,aman kaşımasında bi iz falan kalmasın.inş kısa zamanda atlatacak canım.bende sizi öptüm byyy
günaydın canıııımmm,biz bugün kübrayla erkenciyiz.öğleden sonra EEG çekilecek onun için hastanede uyuması gerekiyo,saat 6 da zorla uyandırdım.
sen nasılsın?cadı kızın ne yapıyo öp benim için tombik yanaklarından
günaydınn canımgünaydın kıslar
gününüz güzel olsun
hoş benim günüm güzel olmayabilir bugün
seezen hanım gece nette olmaktan sabah geç kalktı gene
derse girmelerine 15 dk vardı.baba inat etti götürmedi
bugün gene evde anlayacağınız savaşta işe giderken modemi
sökecek yani evde kızlca kıyamet kopacak
sanırım akşama kadar giremem akşama görüşürüz kızlar
hepinizi öpüyorum
güaydın melek anneleria.s.
frezyacım ,betülcüm,minikcim günaydın şekerlerrr
betülcüm kolay gelsin canım inş hayırlısyla atlatırsın bu günü
minikcimm hastalığın yogunlaştığı gün canım bugün 3 gün sonra iyice geriler canım
canım ya oda ne olduğunu anyayamıyordur acil şifalarrr
güaydın melek anneleria.s.
frezyacım ,betülcüm,minikcim günaydın şekerlerrr
betülcüm kolay gelsin canım inş hayırlısyla atlatırsın bu günü
minikcimm hastalığın yogunlaştığı gün canım bugün 3 gün sonra iyice geriler canım
canım ya oda ne olduğunu anyayamıyordur acil şifalarrr
cnm benim kiyamam ben ona teyzesi yesin onu
yavrum benim uyuyamaz cnm benim o şimdi kaşinmaya da başlarsa dahada huysuz olur cnm benim kuzum benim ayşegülcüm bence biryerden bulaştı kuzuna cnm gamzeyde hastaneden bulaşmişti çünkü bu bulşici hastalık inşallah tez zamanda iyileşir kuzum :Saruboceq: öpyorum seni ve Şenizkuzularını.
sagol canım benım vallahı gecen hafta hava cok guzeldı sureklı dısarı cıkardım ama kımsede yoktu benımkı mıllete bulastırdıysa onu bılemem
bırde ne soracagım sızlere sekerler?
sımdı kuluclama donemı 14 gun ya bu 14 gunluk kuluclama donemınde baskasına bulasırmı?
yanı elıfede bulasmıs olma ıhtımalı nedır?
hayır bulassında dugune kadar ıyılessınler yaaa
elıfde daha tık yokk
canım benim yaaa demek hasta denmesine kızıyor ŞenizŞenizgunaydın ablam sagolasın canım
sanada gunaydınlar gunun aydın olsun ınsaallah
hadı bakalım ınsaallah canım yaa elıfde cıkarsa barı ay bırde sonra onunla ugrasmasak
teyzelerıde gelecek bugun yardıma ıkısı ıkı yerden cıkarıp kurtulsam keske
valla sorma canım dun telde konusuyor anneanne ve dedeylee kızım hastamı oldun sen dedıler
ııııııııı hayıyyy dıye bagırdı bır daha sordular yoookkkk dedı telı yuzlerıne kapattı
anası kılıklı bende olurum hastalıktan dırenırım yok degılımde dr gerek yokda dıye:roflol::roflol::roflol:
dr fobım vardırda
miniğim geçmiş olsun canım kuzunu öp benim içina.s.
cnm benim olma ihtimali çok büyük fakat aşiyaptırdıysan daha hafıaf atlatır diye düşünüyorum keza nazda öyle cnm aşi olduysa çok hafıf atlatır .
fakat ilk 3.4 gün birazdah çok olur.:teselli:
canım benim yaaa demek hasta denmesine kızıyor ŞenizŞeniz
canım elif tahminimce haftasonu dökmeye başlarrr gibi bizde ilk halime olmuştu onun ki iyice hafiflemeye başlayınca ayşe derya da başlamıştı
sana kötü bir haberim var ama düğüne iyileşirlerr ama kızarıklar tam olarak geçmezz
ayşe nin çok yoktu kızarıklaı yüzünde ama halimede çok vadı hastalık geçtikten 2 hafta sona tamamen kayboldularrr malesef düğünde benekleri olabilir nazalıkları olur annesi bak iyi tarafınıda düşünmek lazımmm
havadan bile kapılabiliyormuşşş şimdi mevsimi olduğu için
günaydın canım a.s.kızlar iyi çok şükürrr onları okula yollayıp oturdum pc başına bugün çok işim yokkgünaydın cnm sanada nasılsın kızlar nasıl bugün erkencıyız bakıyorum öptüm
kolay gelsinn canım ya ne olduğunuda tam anlayamıyordurr herşeyi inş çabucak iyileşirr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ayy ayyy ayyy basıma gelenlerrrrrrrrr
napayım olmadı gelınlıkle bırlıkde kızarıklıklarıda goze gorunmez pembe pembe:roflol::roflol::roflol:
sagol canıım benım ınsaallah ıkısıde cıkarırda bır arada kurtuluruz
haydı byeee mızmızlanıyor yınesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
minik kuşlarım gecmis olsun canım
ne güzel kamilece - acaba benimde senin gibi diyecegim günler gelirmi her tarafta is beni bekliyor bende burdayım ama ayrılamıyorum bende bağımlılık yaptı heralde kk
frezya gitmişsin canım neyse kendine iyi bak sonra görüsürüz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?