Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

janet cım mınık kuşum betoşum günaydın canlar

mınıkcım naz nasıl oldu cnm ya ?

gunaydın canım sagolasın seker
nasıl olsun her bır alanda buldugu yerden patlıyor
ay bır ıcerı gıdıp gelıyom kalan yerde de cıkmıs
bosluk doldurmaca oynuyoz resmen:)))
gece sık sık uyandı anneee ukumm vayy dıyo ama yok uyuyamadı derın bır sekılde(
yanımızada hıc alısmadı yatmadı aldım yanımıza oksadım sevdım konustuk bıraz daldı yıne kalktı odamaaa ayıcıda tavsana kappama(kaplumbagası) battama(battanıyesı)dıye odasına goturttu kendını
ama uyuyamadı uykusuzlugunda verdıgı can sıkkınlıgı var.bakalım kahvaltıyı yapıp gıdelım druna
10da gelıyor oda.tel edıp goturmeden ılac ısmı alsam nasıl olur dıye dusunuyorum aslında hava dehset esıyor ve yagmuslu

gunaydın canım
aaa desene yıne enıstemı kızdırdı sezosum((
olanda sana olacak
off off canım arkadasım benım
kıyamaz sana enıstem bısey olmaz seker sen gelırsın yıne
:)))

bakalım canım sımdılık kasınmıyor sanırım kasımıyor ama bıraz ates ve hastalık halsızlıgı var sadece nazı yetıyor ama
cok sukur sarkı dınlerken sorun yasamıyoruz acıyorum muzıgı oynuyor keyfı yerınde
hele bırde tarkanı olursa ohhh hıc hasta falan degıl gorsenız
anası kılıklı sey nolacak
herkese cok cok tesekkurler edıyorum canlarım benımmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

frezyacım ,betülcüm,minikcim günaydın şekerlerrr
betülcüm kolay gelsin canım inş hayırlısyla atlatırsın bu günü
minikcimm hastalığın yogunlaştığı gün canım bugün 3 gün sonra iyice geriler canım
canım ya oda ne olduğunu anyayamıyordur acil şifalarrr

cnm benim kiyamam ben ona teyzesi yesin onu
yavrum benim uyuyamaz cnm benim o şimdi kaşinmaya da başlarsa dahada huysuz olur cnm benim kuzum benim ayşegülcüm bence biryerden bulaştı kuzuna cnm gamzeyde hastaneden bulaşmişti çünkü bu bulşici hastalık inşallah tez zamanda iyileşir kuzum :Saruboceq: öpyorum seni ve Şenizkuzularını.

günaydınn canım
allah kolaylık versin canım yaa
en iyisi odasından kaldırın pc yi ozaman geceleri uzun süre giremezz

güaydın melek anneleria.s.

gunaydın ablam sagolasın canım
sanada gunaydınlar gunun aydın olsun ınsaallah

hadı bakalım ınsaallah canım yaa elıfde cıkarsa barı ay bırde sonra onunla ugrasmasak
teyzelerıde gelecek bugun yardıma ıkısı ıkı yerden cıkarıp kurtulsam keske
valla sorma canım dun telde konusuyor anneanne ve dedeylee kızım hastamı oldun sen dedıler
ııııııııı hayıyyy dıye bagırdı bır daha sordular yoookkkk dedı telı yuzlerıne kapattı
anası kılıklı bende olurum hastalıktan dırenırım yok degılımde dr gerek yokda dıye:roflol::roflol::roflol:
dr fobım vardırda

günaydın cnm sanada nasılsın kızlar nasıl bugün erkencıyız bakıyorum öptüm

sagol canım benım vallahı gecen hafta hava cok guzeldı sureklı dısarı cıkardım ama kımsede yoktu benımkı mıllete bulastırdıysa onu bılemem
bırde ne soracagım sızlere sekerler?
sımdı kuluclama donemı 14 gun ya bu 14 gunluk kuluclama donemınde baskasına bulasırmı?
yanı elıfede bulasmıs olma ıhtımalı nedır?
hayır bulassında dugune kadar ıyılessınler yaaa
elıfde daha tık yokk

miniğim geçmiş olsun canım kuzunu öp benim içina.s.

cnm benim olma ihtimali çok büyük fakat aşiyaptırdıysan daha hafıaf atlatır diye düşünüyorum keza nazda öyle cnm aşi olduysa çok hafıf atlatır .
fakat ilk 3.4 gün birazdah çok olur.:teselli:

canım benim yaaa demek hasta denmesine kızıyor ŞenizŞeniz
canım elif tahminimce haftasonu dökmeye başlarrr gibi bizde ilk halime olmuştu onun ki iyice hafiflemeye başlayınca ayşe derya da başlamıştı
sana kötü bir haberim var ama düğüne iyileşirlerr ama kızarıklar tam olarak geçmezz
ayşe nin çok yoktu kızarıklaı yüzünde ama halimede çok vadı hastalık geçtikten 2 hafta sona tamamen kayboldularrr malesef düğünde benekleri olabilir nazalıkları olur annesi bak iyi tarafınıda düşünmek lazımmm
havadan bile kapılabiliyormuşşş şimdi mevsimi olduğu için

miniğim geçmiş olsun canım kuzunu öp benim içina.s.

sagolasın ablacıgım allah razı olsun cok tesekkurler edıyorum
bızde senı opuyoruz sekerrrrrr

cnm benim olma ihtimali çok büyük fakat aşiyaptırdıysan daha hafıaf atlatır diye düşünüyorum keza nazda öyle cnm aşi olduysa çok hafıf atlatır .
fakat ilk 3.4 gün birazdah çok olur.:teselli:

yok canım yaa ıste druna en sonkı ası ıcın gıttıgımızde erken dursun sımdılık dedı bahara cıkarabılırler cıkmazsa elıf okula baslamadan once asılarını yapalım demıstı
ondan dolayı ası olmadık yanı
bakalım nasıl olacak cekecegız bıraz artık
neyse sekerler basladı yıne gel dıye ben kacar
gorusmek uzere ınsaallah uyur belkıde az sonra gece uyuyamadım dıye
optum hepınızı sekerlerrrrrrr

ayy ayyy ayyy basıma gelenlerrrrrrrrr
napayım olmadı gelınlıkle bırlıkde kızarıklıklarıda goze gorunmez pembe pembe:roflol::roflol::roflol:
sagol canıım benım ınsaallah ıkısıde cıkarırda bır arada kurtuluruz
haydı byeee mızmızlanıyor yınesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kolay gelsinn canım ya ne olduğunuda tam anlayamıyordurr herşeyi inş çabucak iyileşirr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

minik kuşlarım gecmis olsun canım
ne güzel kamilece - acaba benimde senin gibi diyecegim günler gelirmi her tarafta is beni bekliyor bende burdayım ama ayrılamıyorum bende bağımlılık yaptı heralde kk
frezya gitmişsin canım neyse kendine iyi bak sonra görüsürüz insallah

sagol canım benım cok tesekkurler edıyorum
allah razı olsun
sanada kolaylıklar dılıyorum canım
gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…