- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.821
Kıskanç seniiii kız okuma özürlü şey özledim hepinizi dedim yaa....aaaaaa
yok bana takılmadan yapamaz topiğin tatlı cadısı..:teselli:
ebrum ben 2 sinide hallederim merak etmesen bu gün buradayımm...siz kendinize bakın:dance:
efsunem canısı hoşgeldin hayatım modemi neden kaldırıyosunuz bilg a şifre koysun eniştem
seni bizden ayırmasın söle ona rose böle diyo de....klava:
ay ne çiçek veren var ne öpücük atan aman bi bıraktım gene içiniz geçmiş hadii toparlanın bakimmmmmmm........... heyyyyyyyyy
a.s.a.s.ŞenizŞeniz:sm_cool:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sude kreşede giderken anasınıfınada giderken erken kalkıyordu.bu sene öğlenci olduğu için geç gidiyor.annemden gidiyor.sabah babası oraya bırakıyor öğlen servisi ordan alıyor kızımı.akşamda oraya bırakıyor.yani bu sene çalışmasaydım erken kalkmaya gerek yoktu hayatım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman merak etmiyorum şekerim ya.ne zaman isterse o zaman çıkarsın.zaten bir lokma hasta olunca hepten buharlaşıyor.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sezende 11 yaşında çıkardı
6 sınıfa gidiyordu.
ama aşılı oldukları zaman
çok hafif geçiriyorlar
mutlaka çıkarır bir gün canım merak etme Şeniz
ebrum ben 2 sinide hallederim merak etmesen bu gün buradayımm...siz kendinize bakın:dance:
efsunem canısı hoşgeldin hayatım modemi neden kaldırıyosunuz bilg a şifre koysun eniştem
ay ne çiçek veren var ne öpücük atan aman bi bıraktım gene içiniz geçmiş hadii toparlanın bakimmmmmmm........... heyyyyyyyyy
a.s.a.s.ŞenizŞeniz:sm_cool:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bence sende yaptır canım
hiçbir sakıncası yok
ben şimdi rate virüsü var
onunda aşısı varmış onuda yaptıracağım
hepinize tavsiye ediyorum
mutlaka sizlerde yaptırın bu virüsü aldığı
zaman çok ciddi sorunlar çıkabiliyor.
ölüme kadar bile gidebiliyor
evet canim drumuza soralim da vardir belkide benim haberim yoktur
ya benim kiz bu aralar kasiniyo neden anlamiyorum polen desem
agaclar yesermedi bile yani toz moz bisey yok neden anlamiyorum
drda alarji olabilir diyoda neden alarji ki disariya cikinca kasiniyo CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU
aman merak etmiyorum şekerim ya.ne zaman isterse o zaman çıkarsın.zaten bir lokma hasta olunca hepten buharlaşıyor.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sonra hadi birde kilo aldırmaya uğraş.bence hiç çıkarmasın daha iyi.o hasta oldumu bizim ailede facia gerçekleşiyor.delikafadulden delikafadulden delikafadulden
annem babam abim kociş.aman aman sonra ben kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı dağılıyorum.
kendini buldun hayatım.heh şöyle zaten hepimizin içi geçmiş sende bir mahsunsun öyle hiç sesin soluğun çıkmıyor.bırakma şekerim bizi.baksana hepimize bir haller oluyor sonra.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug::1hug:
merhaba canım sorma ya
tam ergenlik döneminde kudurdu resmen
neyseki 1. dönem karnesi teşekkür geldi
bakalım 2 . dönem ne olacak sbs sınavları
bazen diyorum çokmu üstüne gidiyorum.
ama çok abartmış durumda odası darma dağınık
bir gram ders çalışmak yok e okuldan notlarına bakıyorum iyi
bilmiyorum bugün götürmedi ama bu seferde faturayı ödemeyeceğim diyor
yani anlayacağın iki ara bir derede stres oluyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aman merak etmiyorum şekerim ya.ne zaman isterse o zaman çıkarsın.zaten bir lokma hasta olunca hepten buharlaşıyor.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sonra hadi birde kilo aldırmaya uğraş.bence hiç çıkarmasın daha iyi.o hasta oldumu bizim ailede facia gerçekleşiyor.delikafadulden delikafadulden delikafadulden
annem babam abim kociş.aman aman sonra ben kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı dağılıyorum.
canım benim oğlum kadar buharlaşamaz
efe benim 780 gram doğdu
küçük doğduğu için hala küçüğüz
sanki çocuk somalide yaşıyor
5 yaşında 13 kilo
ergenlik dönemin de bu tip çocuk hastalıkları
daha ağır seyredebiliyor hele kıs çocuğunda :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
çiçek tozlarına olabilir
dr o zaman alerji testi yapsın
kesin sonucu öyle alabilirsin
bakalım neye alerjisi var ŞenizŞenizŞenizŞeniz
efe benim 780 gram doğdu
5 yaşında 13 kilo
hayırdır inşallah canım.allah hayırlara çıkarsın inşallah.kizlar bugün cokkk degisik bir rüyo gördüm bir yere gitmisiz benimde oglum varmis
okuldanmi nerden iste biryerden geliyomus
bir bakkal gibi kücük biryerede kalmis bizde onu okadar merak ediyoruz ki aramaya gidecez
cocugu su alip gidecek diye dere varmis geldigi yerde
kapidan degilde evin camindan inmeye calisiyoruz evde yüksekti bir kez daha inmisiz
ben atlamaya korktum neyse kapidan cikiyorum ben benim ayakkabim yok birisi almis
arkadasina vermis ben nasil kiziyorum bilseniz sonunu hatirlamiyorum
efe benim 780 gram doğdu
5 yaşında 13 kilo
ah hayatım doğrudur benimki o kadar zayıf doğmadı ama 7 aylık doğdu.halada zayıflıkda üstüna yok.benimkide 7 yaşında ve 19.5 kilo.ve bu hiç artmıyor.birde süreklide boya gidiyor.geçen sene doktor serum taktı sırf bu yüzden.bağışıklık sistemide zayıf.ve hiç birşey yemiyor.seninki yemek yiyormu hayatım.ben ne yapsam boş.hiç birşey yediremiyorum.bir kaşıktan fazla yemek yemiyor.
hayatım şimdikilerin hepsi öyle.biraz daha sakin olmaya çalışın.benim yeğenler var onlarda öyle.fazla sıktınızmı bunalıma giriyorlar koyverdinizmi dağılıyorlar.biraz sabır.uzaktan idare falan.biz birtanesiyle çok uğraştık allahtan atlattık yani.ama ne kadar zıt gidilirse o kadar ters etki yapıyor.sinsi sinsi yaklaşıcaksın şimdikilere.
bilmiyorum ben benim kısla
çok cıcık cıcık oldum
şimdi sanki annesi değil kankasıyım
iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum .
gerçi herşeyini söylüyor
hayırlısı canım ya ben sabır etsem baba etmiyor.
babamız sakin değil çünkü sabah sabah beddua ediyor.
çocuğa hadi girmiyim diyorum beddua ettimi fıttırıyorum.
çocuk aslında giyindi babasına beni bırak dedi üşüyorum
sen götür babada inat etti götürmüyorum diye
didişe didşe vaktini geçirdi anacım hepsi inat
beni öldürecekler :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
hayırdır inşallah canım.allah hayırlara çıkarsın inşallah.
ah hayatım doğrudur benimki o kadar zayıf doğmadı ama 7 aylık doğdu.halada zayıflıkda üstüna yok.benimkide 7 yaşında ve 19.5 kilo.ve bu hiç artmıyor.birde süreklide boya gidiyor.geçen sene doktor serum taktı sırf bu yüzden.bağışıklık sistemide zayıf.ve hiç birşey yemiyor.seninki yemek yiyormu hayatım.ben ne yapsam boş.hiç birşey yediremiyorum.bir kaşıktan fazla yemek yemiyor.
nasıl uğraştım aman özel mamalar falan
hiç banamısın demiyor
doktor doktor gez benimki yiyiyor ama almıyor
en son endokrinciye götürdüm kemik yaşına bakıldı
yaşıtlarıyla uyumlu çıktı takip ediliyor.
ama büyüme hormonuda verilsin istemiyorum
kemik erimesi şeker hastalığı yapıyormuş
gerçi persentilde en alt seviyeden yakalmış durumdayız
allah hepimize sabır versin anne baba olmak zor valla ŞenizŞenizŞeniz
canım bahar insanı cok kötü yapıyor zaten büyükler olarak bile dayanamıyoruz bence eğer cok rahatsız değilse cocuğu doktorda ilacla tedavi etmeyin kendi yensin
zaten cocuklarımıza ilac vere vere hic bağısıklık sistemi denen seyi bırakmıyoruz ilk bahar insanı baya etkiliyor
ay kıslarrrrrrr
sohbet calısıyor gırebıldımmmmmmm
4 aydır gıremıyordum aksam denedım bır baktım acıldı aaaaaaaa dedım kalakaldım sımdıde gırdı vallahı
sohbet acılmıs duzeltılmıs sekerlerrr
haberınız olsun
naz yuzunu kasımaya basladı uykuda geldı hemen onu yatırdım az sonrada ılac almaya gıdecegım
esımın arkadasının babası cocuk druymus losyon ısmı vermıs bırde bu durumlar ıcın eger ateslenır ve dusmezse mıkrop kalmısdır dıyerek bırde ılac soylemıs
kardesım gelsın onları alıp gelecegım
nazı gordukce bende kasımdım yuzum stres sıvılce bırde bu ay sormayın mahvoldum yaaa
offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?