Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

banane hepinizi dedinde isim saydin neden bizlerin adlari gecmiyodu küstük iste sana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amannn sende haaaaa ayni benim gibisin kiz

sezende 11 yaşında çıkardı
6 sınıfa gidiyordu.
ama aşılı oldukları zaman
çok hafif geçiriyorlar
mutlaka çıkarır bir gün canım merak etme Şeniz
aman merak etmiyorum şekerim ya.ne zaman isterse o zaman çıkarsın.zaten bir lokma hasta olunca hepten buharlaşıyor.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sonra hadi birde kilo aldırmaya uğraş.bence hiç çıkarmasın daha iyi.o hasta oldumu bizim ailede facia gerçekleşiyor.delikafadulden delikafadulden delikafadulden
annem babam abim kociş.aman aman sonra ben kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı dağılıyorum.

kendini buldun hayatım.heh şöyle zaten hepimizin içi geçmiş sende bir mahsunsun öyle hiç sesin soluğun çıkmıyor.bırakma şekerim bizi.baksana hepimize bir haller oluyor sonra.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug::1hug:

evet canim drumuza soralim da vardir belkide benim haberim yoktur
ya benim kiz bu aralar kasiniyo neden anlamiyorum polen desem
agaclar yesermedi bile yani toz moz bisey yok neden anlamiyorum
drda alarji olabilir diyoda neden alarji ki disariya cikinca kasiniyo CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

merhaba canım sorma ya
tam ergenlik döneminde kudurdu resmen
neyseki 1. dönem karnesi teşekkür geldi
bakalım 2 . dönem ne olacak sbs sınavları
bazen diyorum çokmu üstüne gidiyorum.
ama çok abartmış durumda odası darma dağınık
bir gram ders çalışmak yok e okuldan notlarına bakıyorum iyi
bilmiyorum bugün götürmedi ama bu seferde faturayı ödemeyeceğim diyor
yani anlayacağın iki ara bir derede stres oluyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

çiçek tozlarına olabilir
dr o zaman alerji testi yapsın
kesin sonucu öyle alabilirsin
bakalım neye alerjisi var ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kiz bende melisa hasta olsun benim yerimden kalkacak halim kalmiyo sanki odegilde ben hasta oluyorum benim sipada ayni bir avuc yüzü var hasta oldumu sanki hic kalmiyo

hayatım şimdikilerin hepsi öyle.biraz daha sakin olmaya çalışın.benim yeğenler var onlarda öyle.fazla sıktınızmı bunalıma giriyorlar koyverdinizmi dağılıyorlar.biraz sabır.uzaktan idare falan.biz birtanesiyle çok uğraştık allahtan atlattık yani.ama ne kadar zıt gidilirse o kadar ters etki yapıyor.sinsi sinsi yaklaşıcaksın şimdikilere.

kizlar bugün cokkk degisik bir rüyo gördüm bir yere gitmisiz benimde oglum varmis
okuldanmi nerden iste biryerden geliyomus
bir bakkal gibi kücük biryerede kalmis bizde onu okadar merak ediyoruz ki aramaya gidecez
cocugu su alip gidecek diye dere varmis geldigi yerde
kapidan degilde evin camindan inmeye calisiyoruz evde yüksekti bir kez daha inmisiz
ben atlamaya korktum neyse kapidan cikiyorum ben benim ayakkabim yok birisi almis
arkadasina vermis ben nasil kiziyorum bilseniz sonunu hatirlamiyorum

aaaaaaa cok kücük dogmus yaaa erken dogdu anlasilan canim herseyin hayirlisi demekki öyle hayirliymis

hayırdır inşallah canım.allah hayırlara çıkarsın inşallah.

bilmiyorum ben benim kısla
çok cıcık cıcık oldum
şimdi sanki annesi değil kankasıyım
iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum .
gerçi herşeyini söylüyor
hayırlısı canım ya ben sabır etsem baba etmiyor.
babamız sakin değil çünkü sabah sabah beddua ediyor.
çocuğa hadi girmiyim diyorum beddua ettimi fıttırıyorum.
çocuk aslında giyindi babasına beni bırak dedi üşüyorum
sen götür babada inat etti götürmüyorum diye
didişe didşe vaktini geçirdi anacım hepsi inat
beni öldürecekler :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

canım bahar insanı cok kötü yapıyor zaten büyükler olarak bile dayanamıyoruz bence eğer cok rahatsız değilse cocuğu doktorda ilacla tedavi etmeyin kendi yensin
zaten cocuklarımıza ilac vere vere hic bağısıklık sistemi denen seyi bırakmıyoruz ilk bahar insanı baya etkiliyor

ay kıslarrrrrrr
sohbet calısıyor gırebıldımmmmmmm
4 aydır gıremıyordum aksam denedım bır baktım acıldı aaaaaaaa dedım kalakaldım sımdıde gırdı vallahı
sohbet acılmıs duzeltılmıs sekerlerrr
haberınız olsun
naz yuzunu kasımaya basladı uykuda geldı hemen onu yatırdım az sonrada ılac almaya gıdecegım
esımın arkadasının babası cocuk druymus losyon ısmı vermıs bırde bu durumlar ıcın eger ateslenır ve dusmezse mıkrop kalmısdır dıyerek bırde ılac soylemıs
kardesım gelsın onları alıp gelecegım
nazı gordukce bende kasımdım yuzum stres sıvılce bırde bu ay sormayın mahvoldum yaaa
offf offff

uf canım işin zor.babayla sorun yaşıyorsa yandın sen.biraz anlayışlı olsun babasıda.o hiç ergenlik dönemine girmemişmi.allahım nedir bu babaların inat olayı anlamıyorum.

canim sen bir görseydin heryeri kizardi birde sulu sulu oluyo dedim ne oluyo bu kiza kahveye gitmistim krese bir kahve aldim yok kiz cok kasiniyodu drda kapanmadan hemen gidelim dedim hafta sonu drlarda kapali 25 km yola gitmek istemiyorum geceleri atesi ciktimi bile özel cocuk klinigi var oraya gitmek zorundayiz hastane bakmiyo ben onceden kendimi garantiye aliyorum

canım ya biliyorum ya
sezen hüngür ağlıyordu
kaşıtmıyordum çıldırıyordu nerdeyse
hergün yıkıyordum biras kaşıntı öle geçiyordu.
banyodan sonrada ilaçlıyordum
kıyamam hele odaha küçük hiç anlamaz
sezen kasık olduğu halde zor zaptediyordum.
içten kaşıntıyı kesecek şurup al canım
sezen büyük olduğu için hap vermişlerdi:1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…