- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.881
güzelzeynooooooo......şşşşştttttt
arkadaşımmmm....... selammm sesime ses ver...noldu sana sesin çıkmıyooo...kim napmış zeynocuğumuza :1hug:
lahanam bebeğim nerdee mihrişim nerdee kayıp aranıyolar..:uhm:
aa şevvalcik ne yalanı ayol 0/0 15 indirim var kız durdunuz acık daha sabredin kk kartımız çıksın hele biiiiia.s
ebrum yeni kartlarımız çıkıyo bebemmm artık herkesciklere göğsümüzü gere gere gösterecez kartımızı ahanda bende kk üyesiyim deyivercez karşıdaki morarcak :roflol::roflol::roflol:
şiiri beğenmenize çok memnun oldum kızlar tşkk....a.s.
hadi rosemmcim çıksın bekliyoruz.heryerde havamızı atarız.
ohhhhhhhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakemm ne yapıyonuz hıhh
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakemm ne yapıyonuz hıhh
herkeze merha benim bi tane melek bi kızım var :)
benide alın aranıza a.s.
izabelimmmmmmm hgeldin canımmmmm...Şeniz
oo sende uçurmuşsun puanları tebriklerr ben sana bi kaç kere rep verdim diye bi daha izin vermiyolar bana yaaaaaaa
seninde bu karttan haberin varmı şeker bak biz kart alıyoruzz k k gold kart hemde pembeee:dance:
hihoyyythoş bulduk hayatımm kıss sen bana hiç rep vermiyonki bitane çok önceden vermişsinsenağlamasenağlama ondad puanım artmadı hadi arttır şu kardeşinin puanlarını ya bu karttan haberim varda pek anlamadm ben paraylamı vercekler bunu ve nasıl kullancezbenneyaptımkiizabelimmmmmmm hgeldin canımmmmm...Şeniz
oo sende uçurmuşsun puanları tebriklerr ben sana bi kaç kere rep verdim diye bi daha izin vermiyolar bana yaaaaaaa
seninde bu karttan haberin varmı şeker bak biz kart alıyoruzz k k gold kart hemde pembeee:dance:
benide alın aranıza a.s.
benide alın aranıza a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?