Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

güzelzeynooooooo......şşşşştttttt
arkadaşımmmm....... selammm sesime ses ver...noldu sana sesin çıkmıyooo...kim napmış zeynocuğumuza :1hug:

lahanam bebeğim nerdee mihrişim nerdee kayıp aranıyolar..:uhm:

aa şevvalcik ne yalanı ayol 0/0 15 indirim var kız durdunuz acık daha sabredin kk kartımız çıksın hele biiiiia.s
ebrum yeni kartlarımız çıkıyo bebemmm artık herkesciklere göğsümüzü gere gere gösterecez kartımızı ahanda bende kk üyesiyim deyivercez karşıdaki morarcak :roflol::roflol::roflol:

şiiri beğenmenize çok memnun oldum kızlar tşkk....a.s.

canım burdayım
Cıkıyodum msjını gördüm
Nasılsın? paylasımın için sagol
Kolay gelsin canım iyi mesailer

hadi rosemmcim çıksın bekliyoruz.heryerde havamızı atarız.
ohhhhhhhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ya ben kazene mesaj attım bizim köşedeki bakkalda da kullanabilecemmi diye..:roflol::roflol::roflol::roflol:

oda bana döndüüü bakkalın açık adresini ver bide vergi numarasını diye:.....:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakemm ne yapıyonuz hıhh

izabelimmmmmmm hgeldin canımmmmm...Şeniz
oo sende uçurmuşsun puanları tebriklerr ben sana bi kaç kere rep verdim diye bi daha izin vermiyolar bana yaaaaaaa

seninde bu karttan haberin varmı şeker bak biz kart alıyoruzz k k gold kart hemde pembeee:dance:

hihoyyythoş bulduk fıstıklar ee nasılsınız bugün neler yapıyosunuz burda hava kapalı içim sıkılıyo valla benimbenneyaptımki

,6 kayıtlı kullanıcı bir misafir topiğimizii okuyor şu anda
heyyy misafir kimsin sen bakıyım
al bi kullanıcı adıda(tabi bayansan)
seninlede tanışalım....

yavrus senide uçuralım

hihoyyythoş bulduk hayatımm kıss sen bana hiç rep vermiyonki bitane çok önceden vermişsinsenağlamasenağlama ondad puanım artmadı hadi arttır şu kardeşinin puanlarını ya bu karttan haberim varda pek anlamadm ben paraylamı vercekler bunu ve nasıl kullancezbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…