- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.901
of evet hayatım hava çok kapalı ve insanın ruhunu sıkıyor.bende senin gibi sıkılıyorum şekercim.hihoyyythoş bulduk fıstıklar ee nasılsınız bugün neler yapıyosunuz burda hava kapalı içim sıkılıyo valla benimbenneyaptımki
al bir nunuk daha.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:,6 kayıtlı kullanıcı bir misafir topiğimizii okuyor şu anda
heyyy misafir kimsin sen bakıyım
al bi kullanıcı adıda(tabi bayansan)
seninlede tanışalım....
herkeze merha benim bi tane melek bi kızım var :)
benide alın aranıza a.s.
hoş geldin canım ben erkek annesiyim sizin aranızda tek benim erkek annesi böcüküz biz böcük:sm_cool::sm_cool:herkeze merha benim bi tane melek bi kızım var :)
benide alın aranıza a.s.
aaaa misafir kaçmış...
aaaa misafir kaçmış...
nunuk 1 sen 2 kız ne istersiniz bu misafirlerden yaaa nunuk bide sopayla kovalıyoooo
:tomato:
ben geldım sekerler nazın ılaclarını aldım surdum yatırdım sımdı ama bakalım uyur ınsaallah
cok kısa uyuyup uyanıyor kulak acıyooo dıyo yaa
ınsaallah uyku duzenı bozulmaz
aylasulın hosgeldın aramıza allah bagıslasın melegınıde canım
kız nunuk nerdesin gel destek çık bana yoksa sopa yicem bu hatunlardan.....
hoş geldin canım ben erkek annesiyim sizin aranızda tek benim erkek annesi böcüküz biz böcük:sm_cool::sm_cool:
ben geldım sekerler nazın ılaclarını aldım surdum yatırdım sımdı ama bakalım uyur ınsaallah
cok kısa uyuyup uyanıyor kulak acıyooo dıyo yaa
ınsaallah uyku duzenı bozulmaz
aylasulın hosgeldın aramıza allah bagıslasın melegınıde canım
miniğim nasıl meleklerimiz.daha iyilermi bugün bakalım.
hiç üşütmemen gerekiyor canım
bu hastalıklardan sonra
kulak iltihapları olabiliyor
aman dikkat et tatlişkom benim:1hug::1hug::1hug::1hug:
gel seni bi sevem :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
sagol bebegım dıkkat etmeye calısıyorum
ev sıcak cok sukur
sedada geldı ona bıraktım aldım geldım ılacı market alısverısını
sımdı yatırdım bakalım ne olacak uyur ınsaallah
ovadrıl demıstın demı sen canım
o varmıs onu aldım
drun dedıgı kaldırılmıs pıyasadanda(
yeterki sen sev ben gelirim yavrum....:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
dur kıs öle kötü kötü pakma
korkuyorum şekerim:roflol::roflol::roflol::roflol:
Hoşbulduk arkadaşlar tşk ederim hepinize rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :Saruboceq:
ben daha yeni 27 gunluk bı anneyım ve zorlukları asmaya calısyoruz en cok da gaz sıkıntımız var :S malesef ama geçicek bugunlerde inş sabırla bekliyorum ah bide su uykusuzluk olmasa hersey çok daha kolay olucak kanımca..
Hoşbulduk arkadaşlar tşk ederim hepinize rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :Saruboceq:
ben daha yeni 27 gunluk bı anneyım ve zorlukları asmaya calısyoruz en cok da gaz sıkıntımız var :S malesef ama geçicek bugunlerde inş sabırla bekliyorum ah bide su uykusuzluk olmasa hersey çok daha kolay olucak kanımca..
inşallah canım o günleride görürüz :Saruboceq:geçer güzelim hepsi geçer bir bakmışsın hepsi unutulmuş minik yavrun okula bile başlamış...şimdi uyumayan ccadı okul yıllarında uykum var diye isyan eder hale gelmiş.
ay ay ayyy sırf bize katılmak için mi kız bebeğimi yaptın canım seennn...a bu kadar telaşa ne vardı gelsey biz seni alırdık aramıza..
allah analaı babalı büyütsün inşallahh meleğini melekler korusun
ben doktor tavsiyesiyle her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı maden suyu verirdim şekerim ve böylece sorun anında hallolurdu gaz maz olmazdı dene istersen hiç sakıncası yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?