- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.921
Hoşbulduk arkadaşlar tşk ederim hepinize rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :Saruboceq:
ben daha yeni 27 gunluk bı anneyım ve zorlukları asmaya calısyoruz en cok da gaz sıkıntımız var :S malesef ama geçicek bugunlerde inş sabırla bekliyorum ah bide su uykusuzluk olmasa hersey çok daha kolay olucak kanımca..
al bir nunuk daha.
sana ne şekerim misafir.tanrı misafiri hayatım.
[COLOR="DarkRed"]ben şüphelenirim öyle gizli kapaklı olan işlerden kimse çıksın tanıtsın kendini
ne öyle
belki erkekde bize bakıyo melek anası nasıl oluyo diye...:[/COLOR]roflol::roflol::roflol:
nunuk 1 sen 2 kız ne istersiniz bu misafirlerden yaaa nunuk bide sopayla kovalıyoooo
:tomato:
inşallah canım o günleride görürüz :Saruboceq:
evet ya benı aranıza alın dıye yaptım :) küçük melegimi :)
peki şuan versem zararı olmaz dimi cünkü daha 27 gunluk ? eger iyi geliyorsa verirrim yavrum çok cekiyor yaa
kız nunuk nerdesin gel destek çık bana yoksa sopa yicem bu hatunlardan.....
ben onlari döverim girmesinler misafir aaaa gizlimiz saklimizmi var ki :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
caduuuu senüüüüüüüükötükedihüso
hihoyyytkıslarr ben kaçtım arkadaşım aradı çaya çağırıyorr küçük erkeğimide alığ gidiyomm gelince görüşürükk hepinizi öptümmmŞenizŞeniz
hoşbulduk canm a.s. şimdiden diyorum bile hiç büyümesin o bebek kokusu hiç gitmesin diyehosgeldin canim hepsi gecer sen bu günlerinin tadini cikar cok cabuk büyüyolar keske biraz gec büyüse dersin
ver emzirdikten sonra ama soğuk olmasın dikkat et...1 çay kaşığı sonra sırtını ov çıkarana kadar o hava yutuyo ya gaz ondan bağırsaklara gitmeden çıkarttırırsan sorun kalmaz bide meme yi ağzına tam almasını sağla hava yutmasın minnoşumm...:ecrin_bebek:
herkeze merha benim bi tane melek bi kızım var :)
benide alın aranıza a.s.
tünaydınnlarrrrrr nabersizniz hoşgeldin aamıza alyasulin allah bağışlasın meleğini canımm
hoşgeldin canım.bu saat kaç kız.nerelerdeydin bakem.klava: klava: klava:
:tomato:ay bidur sakin oklavayı çıkarmadan bir sor bakalım değil mi ama:çok üzgünüm:
karnımda biraz sancım vardı ağrı kesici almıştım onun etkisiyle uyuyup kalmışımm
şimdide sersem gibiyimm eşim ve kızlar geldi onları doyurup yolladım geldim a.s
annem aradı şimdide o gelecekk gidip öğle bulaşıklarını halledyim geliyoumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?