Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldim kizlar yemegimi yaptim heryer yag oldu sicrayinca oralairi dovlumbazi sildim sonrada kendimi tem,izledim geldim

hosgeldin canim hepsi gecer sen bu günlerinin tadini cikar cok cabuk büyüyolar keske biraz gec büyüse dersin

Son düzenleme:

nunuk 1 sen 2 kız ne istersiniz bu misafirlerden yaaa nunuk bide sopayla kovalıyoooo
:tomato:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ver emzirdikten sonra ama soğuk olmasın dikkat et...1 çay kaşığı sonra sırtını ov çıkarana kadar o hava yutuyo ya gaz ondan bağırsaklara gitmeden çıkarttırırsan sorun kalmaz bide meme yi ağzına tam almasını sağla hava yutmasın minnoşumm...:ecrin_bebek:

canım ya bebişimiz daha çok küçükmüş bizim.
ne güzel kokar şimdi o.canım allah analı babalı büyütsün.
size bağışlasın rabbim onu.
bizim yerimize kokla annesi onu.

hihoyyytkıslarr ben kaçtım arkadaşım aradı çaya çağırıyorr küçük erkeğimide alığ gidiyomm gelince görüşürükk hepinizi öptümmmŞenizŞeniz

caduuuu senüüüüüüüükötükedihüso

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso ben adami yakarim :roflol: :roflol: :roflol:

hosgeldin canim hepsi gecer sen bu günlerinin tadini cikar cok cabuk büyüyolar keske biraz gec büyüse dersin
hoşbulduk canm a.s. şimdiden diyorum bile hiç büyümesin o bebek kokusu hiç gitmesin diye

tşk ederim canım uygulucam bunları henuz iyi bi doktor bulamadıgım için şimdilik bi doktorumuz yok inş bulurum şöyle güleryüzlü bilgi veren bi doktor

Minikcim nazımız cicek mi cıkarıyo?:uhm::uhm::uhm:
2 gündür gecmişi okuyamadım kusura bakma gecmiş olsun canım
Yerim ben onun ciceklerini:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Sanada kolay gelsin canım bu aralar bayagı yıprandın tam dinlenecektin naz ciceklendi
İlkbakar geldi yaaa naz bile cicek acıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah şifa versin canım:1hug:

hoşgeldin canım.bu saat kaç kız.nerelerdeydin bakem.klava: klava: klava:

:tomato:ay bidur sakin oklavayı çıkarmadan bir sor bakalım değil mi ama:çok üzgünüm:
karnımda biraz sancım vardı ağrı kesici almıştım onun etkisiyle uyuyup kalmışımm
şimdide sersem gibiyimm eşim ve kızlar geldi onları doyurup yolladım geldim a.s
annem aradı şimdide o gelecekk gidip öğle bulaşıklarını halledyim geliyoumm

Gecmiş olsun canıma.s.a.s.a.s.
Kolay gelsin kalk hadi teyzemize cayın yanına bişeyler yapcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…