Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canım
benimde senin kızından haberim yoktu.su çiçeğimi oldu canımfisfisfisgeçmiş olsun canım
inşallah hafif atlatır.benim 3 kız aynı zamanda çıkarmıştı.ay sen beni o zaman görseydin ilaç krem falan vermişti dr sırayla hepsine sürüyodum.benim için çok zor olmuştu
eşim salı akşamı top oynamaya gitti canım dünden beride beli çok kötü ağrıyo.hiç kalkıp oturamıyo.bakalım bugün nasıl olacak

sekerler kardesım kahvaltıyı hazırladı cagırıyor ben kactım bıraz
gorusmek uzere ınsaallah
ayol su garıbanıda dusunun az yazın anam yaa sayfaları vallahı okuyacak goz yok
goreceklerım cıddı anlamda calısmıyor uykusuzluk ve yorgunluktan(((((((

evet canım sorma vallahı dun dr aradım elıfe hemen ası yapalım dedı
kostura kostura elıfı kurtaram barı dıye asıya gıttık ama naz cıcek cıcek dolanıyor
cok sukur salıya gore cok daha ıyı ay
mıy mıy mıy sınır geldı bana.
ota ....aglıyor bune
hıc yapmadıkları bılmedıgım sey.hasta dıye sabrettım ama huy halıne getırırse vallahı kotu bozulacak aramızklava:klava:klava:
bugun daha ıyı canım yaa ınsaallah bugunden sonra ıyıye gıdecek 3 4 gunden sonra gerılemeye baslıyomus
ben gerılmeden gerılese ıyı olacak vallahıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
esınede cok cok gecmıs olsun canım benım acıl sıfalar dılıyorum
dr gıttımı canım ıhmal etmesın yanlıs bır hareketle bıyerıne bısey olmustur ama yınede bır gorunsun bence gıtmedıyse.
ayy su erkek mılletıne bak yaa bız kadınları cocuklar ev ıs yemek derken hayat top etmıs oynuyor
adamlar top kosturacam dıye sakatlanın bırde basımıza sız kalınklava:klava:klava:klava:
dun aksamda esım dıyor bıraz bogazım agrıyor dıye dedım amannnn dur bırde sen cıkma vallahı bır cınnete bakıyor sıradan gecerım hepınızı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah vıtamın falan almıs ıcmıs oyle cıktı askum yaa
nasıl korkuttuysam artıkın adamı:roflol::roflol::roflol::roflol:

oy kurban olurum ben ona ya cnm inşallah çabuk atlatır cnm sana dedğim gibi fazla kıyafet giydırup cnm sürtünmesin losyonud kulak çubuğuyla çikan sivilcelerin üzerine koy cnm sakın elinle sürme çikan noktalar sadece koyman yeterli ttalım ve kesınlıkle banyo yaptırma bize dr rumuz öyle demişti cnm bilğin olsun:teselli:

günaydın canım,kıyamam ben ona,yavrum baya ağır geçiriyo.ne yapsın dayanamıyodur.
zor dönemini atlattı ama az daha sabır.seni çok iyi anlıyorum canım,
hem onun acılarını gördükçe dayanamıyosun,hem de sen mahvoluyosun.
allah dermansız dert vermesin canım bunlar geçici hastalık.

minik kuşlarım geçmiş olsun canm allah şifa versin :Saruboceq:

Herkeze günaydınnn güzel bigün diliyorum herkeze a.s. a.s. a.s.

günaydın canım hoşgeldin :1hug::1hug::1hug:

doğru söylüyosun canım.bende eşime çocuk gibi baktım evde zaten 3 çocuk var bir yandanda günlük işler yetmezmiş gibi birde eşimle ilgilendim
dün ağrı kesici iğne vurdurdu bakalım bugün kötüye giderse bir dr görünsün
sanada kolay gelsin canım.meleğimiz inş. tez zamanda atlatır

günaydınnnnnnnn a.s.a.s.ŞenizŞeniz

güzel güneşli bir istanbul sabahına açtım gözlerimiiii......güneşle uyanmak ne güzel ve 4 derece sıcaklık artacakmış bunu duyunca dahada sevindim dedim ha bismillah gülay kalk bakalım ama dün çok yorucu bir gece geçirdim yemeğe aniden misafir belirdi kapıyı açınca şok olduk eşimlee biz onlara gideceğimizi sanıyoduk:roflol: hiç belli etmedik tabiii...amanda kimler gelmiş diye hemen koştuk mutfağa allah ne verdiyse allahtan temkinli gacıyımdır da vardı herşeyler ......ve geç gittiler çok yorcu oldu tabii benim için.. olsun bir daha dedim eşime iyice anla bakalaım sizemi bizemi diye yoksa geçerim salona yakarım sigara ne halin varsa görürsün...klava: bide arada bağırırım acıktım hadi diye...

işte böyle canlarım hadi ben gene biraz iş biraz siz katılırım siz keyfinize bakınb

bu arada mihriban cığım çoookk geçmişler olsun benim belede bi el at çok ağrıyoo...
minikim canım yerim ben o çiçek açmış karaböcüğü....
herkese bol bol segiler.....öpücükler..........ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.
enerjiniz bol olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim cadılar uyanmıyolar eşimde uyuyo daha
bunlar ne uykucu oldular böylesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
eee hanımlar niye ses vermiyosunuz gördüğüm kadarıyla herkes burdadelikafadulden

canım benim gecmiş olsun
Sanada kolay gelsin su tempodan kurtulamadın bir
Dersler temizlik cicek derken
Neyse dügünüde atlat hersey yoluna girer insallah:Saruboceq::Saruboceq:
Canım pozitif enerjini aldık asgolasın:roflol::roflol::roflol:

Ne güzel canım ya bizimkiler erkenden tepemdeler
Bebekliklerinden beri böyle
Ben ne zaman uyuyacam söyle 9 10 a kadar:uhm::uhm::uhm::uhm:

günaydin bacular nasilsiniz bugün melisa evde tatil oldugu icin yarin ve pazarteside evdeler
günaydın nunukcum.hoşgeldin.

günaydın hayatım.
ah bu erkekler ya.hepsi aynı.neyse sen gene hazırlıklıymışsın.ya birşeyin olmasaydı ne yapacaktın.benim başıma çok geldi öyle şeyler.ama onunda yolunu buldum.hemen diyorum söyle dışardan gelsin.haber vermezmisin al sana işte.
neyse canım atlatmışsın.bende seni kocaman öpüyorum şekerim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

burdayız şeker nerde olucaz canımcım.
anneleri bırak meleklerimizi uyusunlar ya.

ay canım salı gecesi benimde yemekli misafirlerim vardı.bende oturmaya gelecekler sanıyodum ama son gün yemeğe geliceklermiş dedi eşim.bende çok yoruldum o gün valla
canım hemen el atayım belinede ne yapayım canım öyle becerikli falan değilim bu konularda.sen bana güvenme yani sağlam belinide sakatlarım mazallah:roflol:
bu arada karaböccük benim en küçük kızımın adı:roflol:sen niye çalıyosun benim kızın adını söyle bakalım:roflol:
rosemcim ben kızıma biraz esmer olduğu için doğduğundan beri karaböccüğüm derimde birkaç kişi anlamının iyi olmadığını o yüzden böyle kızıma seslenmememi söylediler.sen biliyomusun anlamını:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…