- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.461
gunaydın sekerler hepınıze
guzel bır gun dılıyorum canlarım
3de yattım naz her 10dk bır cıceklerı sayesınde dondukce onlar surtunuyor ustune yattıkca acıyor.10dk bır anneee uykum varr annee acıyor dedı durdu
halıyle bende uyuyamadım kafayı koy yastıga kalk koy kalk sabahı ettım
yavrum yaa kendı uyumayada alısıkya yanımızada gelmıyor odaammm battammmm kappammmm dıye baslıyo.odasında seslenıyor gıdın sırtını ovuyorum ayaklarını opuyorum gerı gıdıyorum 10dk sonra yıne aynısı vs...aynı kısır dongu yanı(
ınsaallah ıyılesınce bunları huy edınıp yapmaz.herkes ıyıdır ınsaallah
mıhrıban canım benım ben kacırmısım olayı yaa kusura bakma nolur kendı derdımden okuyamadım sayfaları haberım olmadı.cok gecmıs olsun ne oldu esıne canım
acıl sıfalar dılıyorum
kahvaltı sonrası ınsaallah gorusmek uzere sekerler meleklerımı ve sızlerı cok ama cok opuyorummmm
kıb
günaydın canım
benimde senin kızından haberim yoktu.su çiçeğimi oldu canımfisfisfisgeçmiş olsun canım
inşallah hafif atlatır.benim 3 kız aynı zamanda çıkarmıştı.ay sen beni o zaman görseydin ilaç krem falan vermişti dr sırayla hepsine sürüyodum.benim için çok zor olmuştu
eşim salı akşamı top oynamaya gitti canım dünden beride beli çok kötü ağrıyo.hiç kalkıp oturamıyo.bakalım bugün nasıl olacak
sagol canım benım cok tesekkurler
vallahı sorma cocuga mı acıyım kendımemı bılemedım yoksa huyunamı yanayım
bakalım derınn ızler bırakıpta bızı soldurmaz ınsallah bu cıcek hayatımızda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
elıfıde dun goturdum asıladım cok sukur o cok kucuk atlatacak ınsaallah
tam dugune 1hafta kaldı ıyılesırmıkı baya sence ne dersın?
kurumaya basladı elınde ve ayagında yenı cıkanlar var onlarda cok onemlı degıl gelınlıkle kapanır:roflol::roflol::roflol:
yuzundekılerde kurumaya basladı sag yanagında kalmadı orası eskı guzellıgıne dondude sol hala ıcler acısı:roflol::roflol::roflol::roflol:
gunaydın sekerler hepınıze
3de yattım naz her 10dk bır cıceklerı sayesınde dondukce onlar surtunuyor ustune yattıkca acıyor.10dk bır anneee uykum varr annee acıyor dedı durdu
yavrum yaa kendı uyumayada alısıkya yanımızada gelmıyor odaammm battammmm kappammmm dıye baslıyo.odasında seslenıyor gıdın sırtını ovuyorum ayaklarını opuyorum gerı gıdıyorum 10dk sonra yıne aynısı vs...aynı kısır dongu yanı(
mıhrıban canım benım ben kacırmısım olayı yaa kusura bakma nolur kendı derdımden okuyamadım sayfaları haberım olmadı.cok gecmıs olsun ne oldu esıne canım
acıl sıfalar dılıyorum
kahvaltı sonrası ınsaallah gorusmek uzere sekerler meleklerımı ve sızlerı cok ama cok opuyorummmm
kıb
minik kuşlarım geçmiş olsun canm allah şifa versin :Saruboceq:
Herkeze günaydınnn güzel bigün diliyorum herkeze a.s. a.s. a.s.
doğru söylüyosun canım.bende eşime çocuk gibi baktım evde zaten 3 çocuk var bir yandanda günlük işler yetmezmiş gibi birde eşimle ilgilendimevet canım sorma vallahı dun dr aradım elıfe hemen ası yapalım dedı
kostura kostura elıfı kurtaram barı dıye asıya gıttık ama naz cıcek cıcek dolanıyor
cok sukur salıya gore cok daha ıyı ay
mıy mıy mıy sınır geldı bana.
ota ....aglıyor bune
hıc yapmadıkları bılmedıgım sey.hasta dıye sabrettım ama huy halıne getırırse vallahı kotu bozulacak aramızklava: klava: klava:
bugun daha ıyı canım yaa ınsaallah bugunden sonra ıyıye gıdecek 3 4 gunden sonra gerılemeye baslıyomus
ben gerılmeden gerılese ıyı olacak vallahıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
esınede cok cok gecmıs olsun canım benım acıl sıfalar dılıyorum
dr gıttımı canım ıhmal etmesın yanlıs bır hareketle bıyerıne bısey olmustur ama yınede bır gorunsun bence gıtmedıyse.
ayy su erkek mılletıne bak yaa bız kadınları cocuklar ev ıs yemek derken hayat top etmıs oynuyor
adamlar top kosturacam dıye sakatlanın bırde basımıza sız kalınklava: klava: klava: klava:
dun aksamda esım dıyor bıraz bogazım agrıyor dıye dedım amannnn dur bırde sen cıkma vallahı bır cınnete bakıyor sıradan gecerım hepınızı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah vıtamın falan almıs ıcmıs oyle cıktı askum yaa
nasıl korkuttuysam artıkın adamı:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar kızım kalktı zırlıyo
ben kaçtım artkın ne zaman gelirim ALLAH bilir
hepiniz öptüm..
günaydın melek annelerim.
bugün hepiniz erkencisiniz bakıyorumda.
sanada günaydın canım
evet bugün topik erkenden uyanmış canım:roflol:
biz çalışkan hatunlarız canım:roflol:
canım benim gecmiş olsungunaydın sekerler hepınıze
acıl sıfalar dılıyorum
kıb
Canım pozitif enerjini aldık asgolasın:roflol::roflol::roflol:günaydınnnnnnnn a.s.a.s.ŞenizŞeniz
güzel güneşli bir istanbul sabahına açtım gözlerimiiii......güneşle uyanmak ne güzel ve 4 derece sıcaklık artacakmış bunu duyunca dahada sevindim dedim ha bismillah gülay kalk bakalım ama dün çok yorucu bir gece geçirdim yemeğe aniden misafir belirdi kapıyı açınca şok olduk eşimlee biz onlara gideceğimizi sanıyoduk:roflol: hiç belli etmedik tabiii...amanda kimler gelmiş diye hemen koştuk mutfağa allah ne verdiyse allahtan temkinli gacıyımdır da vardı herşeyler ......ve geç gittiler çok yorcu oldu tabii benim için.. olsun bir daha dedim eşime iyice anla bakalaım sizemi bizemi diye yoksa geçerim salona yakarım sigara ne halin varsa görürsün...klava: bide arada bağırırım acıktım hadi diye...
işte böyle canlarım hadi ben gene biraz iş biraz siz katılırım siz keyfinize bakınb
bu arada mihriban cığım çoookk geçmişler olsun benim belede bi el at çok ağrıyoo...
minikim canım yerim ben o çiçek açmış karaböcüğü....
herkese bol bol segiler.....öpücükler..........ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.
enerjiniz bol olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim cadılar uyanmıyolar eşimde uyuyo daha
bunlar ne uykucu oldular böylesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
eee hanımlar niye ses vermiyosunuz gördüğüm kadarıyla herkes burdadelikafadulden
günaydın nunukcum.hoşgeldin.günaydin bacular nasilsiniz bugün melisa evde tatil oldugu icin yarin ve pazarteside evdeler
günaydın hayatım.günaydınnnnnnnn a.s.a.s.ŞenizŞeniz
güzel güneşli bir istanbul sabahına açtım gözlerimiiii......güneşle uyanmak ne güzel ve 4 derece sıcaklık artacakmış bunu duyunca dahada sevindim dedim ha bismillah gülay kalk bakalım ama dün çok yorucu bir gece geçirdim yemeğe aniden misafir belirdi kapıyı açınca şok olduk eşimlee biz onlara gideceğimizi sanıyoduk:roflol: hiç belli etmedik tabiii...amanda kimler gelmiş diye hemen koştuk mutfağa allah ne verdiyse allahtan temkinli gacıyımdır da vardı herşeyler ......ve geç gittiler çok yorcu oldu tabii benim için.. olsun bir daha dedim eşime iyice anla bakalaım sizemi bizemi diye yoksa geçerim salona yakarım sigara ne halin varsa görürsün...klava: bide arada bağırırım acıktım hadi diye...
işte böyle canlarım hadi ben gene biraz iş biraz siz katılırım siz keyfinize bakınb
bu arada mihriban cığım çoookk geçmişler olsun benim belede bi el at çok ağrıyoo...
benim cadılar uyanmıyolar eşimde uyuyo daha
bunlar ne uykucu oldular böylesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
eee hanımlar niye ses vermiyosunuz gördüğüm kadarıyla herkes burdadelikafadulden
günaydınnnnnnnn a.s.a.s.ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?