Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yahu hanımlar bitmedimi dizi keyfiniz
ben artık seyretmiyom o diziyi yalan rüzgarını geçti bende sıkıldım artık...
yeter gelinde iki lafın belini kıralım...

yahu hanımlar bitmedimi dizi keyfiniz
ben artık seyretmiyom o diziyi yalan rüzgarını geçti bende sıkıldım artık...
yeter gelinde iki lafın belini kıralım...
bende çoktandır izlemiyodum diziyi canım son bölümleri diye meraktan bakıyım dedim ama kızlar tv yi elimden aldılarkaydirigubbakcemile3
mihribancım eşine çok geçmiş olsun....

çok sağol canım

bende çoktandır izlemiyodum diziyi canım son bölümleri diye meraktan bakıyım dedim ama kızlar tv yi elimden aldılarkaydirigubbakcemile3

çok sağol canım

ben çoktan kaptırdım kumandayı benim küçük cadıya..
şu çizgifilm kanallarını kurmak kimin aklına geldiyse onu bir yakalarsamkötükedihüso
hakkında hiç hayırlı olmıycak....klava:klava:

ıyı geceler sekerlerrrrrrrrrr
efsunum gecmıs olsun canım benım dıkkat et kendıne
bende aksam dızı ızledım nazın uyu duzenı degıstı 10da yattı sonrada arkadasa gıttım yorgunluk kahvesıne yenı geldım sızlere bır bakayım yatayım dıyorum
herkese ıyı gecelr sekerler
gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımı ve sızlerı cok ama cok sevıyor ve opuyorummmmmmm

günaydın canlarım,akşam erkenden yattım saat 8 falandı galiba.çok güzel uyumuşum uzun zamandır böyle uyumamıştım.sabah haliyle uykumu almışım.kızlar uyuyolar eşimi işe yolladım soluğu burda aldım.
frezya nerdesin hadi bak ben tam saatimde geldim,kalkamadın galiba bugün.tayfunda okula geç kalcak huuuuu

burdayım cnm benim günaydın amam gidiyorum
kız sen hiç gördünmü beni bu saate kadar yattğimihihoyyyt
neyse cnm çok öpyorum şimdi gideyim sonra gelirim tatlım .
yanlız bırakacam seni ama şidi gelirler uykucular :roflol:

beni burda yalnız bırakıp nereye gidiyon arkadaş dedik bağrımıza bastık sende mi beni bırakıyon buralarda:dilcikar::dilcikar:
tamam canım ben burdayım işlerini hallet görüşürüz kaydirigubbakcemile3Şenizkaydirigubbakcemile3
hadi uykucular uyanın artık aaaa bu ne uykusu (tabi ben erkenden yattım ya,uykumu aldım atıp tutuyom şimdi:roflol:)

günaydın canım,hoşgeldina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.çiçeklerle karşılıyayım seni
iyiim canım sabah sabah içimde bi huzur mutluluk var ne hikmetse,
sen nasılsın,kızlar nasıl?
çiçekler için teşekkürler canımŞenizŞeniz
içindeki huzur ve mutluluk hep daim olsun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar iyi çok şükür kahvaltılarını yaptılar hazırlanıyorlarr,bende iyiyim çok şükür
meleklerin nasıl uyuyorlarmı öp benim için canımmŞenizŞenizŞeniz
bu çiçeklerde benden sanaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

meleklerine allah zihin açıklığı versin :Saruboceq: benim küçük cadım uyandı,büyük cadım daha uyuyo.öperim canım kaydirigubbakcemile3
bende senin meleklerini öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…