Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldim balım ama yoksun haydı gel bakıyım yamacıma beklıyom tayfun gitti nurda yatıyo :lepi::lepi::lepi:

haklısın cnm bende eşim erken gidiyo
sonrda uyuyamıyorum oğlum okula gidiyo hal böyle olunca uyku kalmıyo zaten burası iyicebağimlilik yaptı ne olacak halımız bilmiyom cnm

aynen vallahii kopamıyorum burdan
allahtan iş güç felan yok göze batmıyorum diğer türlü çok uyarı alırımm....bu topic e d3e rep dağıtmaya geliyorumm vildancığımla citosumm sayesinde öğrendim burayııı bekarım yani

günaydınnn bu topic ne kadar erkenci vallahi şaştımmmmm

günaydın canım,hoşgeldin.nasılsın?frezyanın dediği gibi 6 gibi açılıyo bu topik.

geldim balım ama yoksun haydı gel bakıyım yamacıma beklıyom tayfun gitti nurda yatıyo :lepi::lepi::lepi:

geldim caım geldim.benim kızların ikiside kalktı şimdi acıktık derler ama kahvaltı sofrası hazır.
tayfuna iyi dersler,allah ziin açıklığı versin,gamzemede iyi uykular öptümŞenizŞeniz

hanımlar günaydın
hepinize güzel bir gün diliyorum
evdeki herkes uyuyo küçük cadım hariç o erkenden uyandı
şimdide kucağımda bana yazı yazdırmıyo

gunaydın sekerler hepınıze
guzel bır gun dılıyorum canlarım
3de yattım naz her 10dk bır cıceklerı sayesınde dondukce onlar surtunuyor ustune yattıkca acıyor.10dk bır anneee uykum varr annee acıyor dedı durdu
halıyle bende uyuyamadım kafayı koy yastıga kalk koy kalk sabahı ettım
yavrum yaa kendı uyumayada alısıkya yanımızada gelmıyor odaammm battammmm kappammmm dıye baslıyo.odasında seslenıyor gıdın sırtını ovuyorum ayaklarını opuyorum gerı gıdıyorum 10dk sonra yıne aynısı vs...aynı kısır dongu yanı(
ınsaallah ıyılesınce bunları huy edınıp yapmaz.herkes ıyıdır ınsaallah
mıhrıban canım benım ben kacırmısım olayı yaa kusura bakma nolur kendı derdımden okuyamadım sayfaları haberım olmadı.cok gecmıs olsun ne oldu esıne canım
acıl sıfalar dılıyorum
kahvaltı sonrası ınsaallah gorusmek uzere sekerler meleklerımı ve sızlerı cok ama cok opuyorummmm
kıb

minik kuşlarım geçmiş olsun canm allah şifa versin :Saruboceq:

Herkeze günaydınnn güzel bigün diliyorum herkeze a.s. a.s. a.s.

sanada günaydın canım
bende bugün erkenciyim.eşim dünden iyi canım

gözün aydın cnm o zaman tekrar geçmiş olsun.

ay yavrum benim cnm ya kıyamamben ona bilirim hiç uyuyamaz yavrum benim
gamzemde çok kötü olmuştu yavrum hertarfı sankı kireçlenmiş kıremden dolayı
cnm benim inşallah en kısa zanmanda atlatır kuzun bizler iyiyyiz cnm çok şükür .
tatlım seni ve meleklerini çok öptüm

minik kuşlarım geçmiş olsun canm allah şifa versin :Saruboceq:

Herkeze günaydınnn güzel bigün diliyorum herkeze a.s. a.s. a.s.

sagol canım cok tesekkurler edıyorum
amınnnnnn ınsaallah canım vallahı versın seker yaa yoksa ben akıl saglıgımdan olacagım
acaba dusunen adamın yanında net kullanabılıyormuyuz sekerlerrrrrrrrCADIARZUCADIARZUCADIARZU
delılıge vurup kacıp accık oralardamı dınlensem ne dıye dusunmuyor degılım:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın güzel annelera.s.

günaydın ablacım nasılsın?

sağol cnm bende betülümü ve kubramı çok öpyorum öpmsen bak sorrım teldefisfisfis

öptüm canım öpmemmi hemde böyle ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öptüm sorabilirsin

sanada günaydın canım
bende bugün erkenciyim.eşim dünden iyi canım

günaydın mihribancım nasılsın?eşin daha iyiymiş sevindim.allah herkeze sağlık versin.

sagol canım benım cok tesekkurler
vallahı sorma cocuga mı acıyım kendımemı bılemedım yoksa huyunamı yanayım
bakalım derınn ızler bırakıpta bızı soldurmaz ınsallah bu cıcek hayatımızda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
elıfıde dun goturdum asıladım cok sukur o cok kucuk atlatacak ınsaallah
tam dugune 1hafta kaldı ıyılesırmıkı baya sence ne dersın?
kurumaya basladı elınde ve ayagında yenı cıkanlar var onlarda cok onemlı degıl gelınlıkle kapanır:roflol::roflol::roflol:
yuzundekılerde kurumaya basladı sag yanagında kalmadı orası eskı guzellıgıne dondude sol hala ıcler acısı:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…